Puodin Voimakivet 5 kpl “Sisäinen Rauha” + pussukka

15,90  sis.alv

Uniikit voimakivet sinulle.

Puodin kivisetissä viisi rumpuhiottua voimakiveä violetin värisessä organza pussukassa. Spesiaali-hintainen “Sisäinen Rauha” paketti sisältää luonnon puolijalokivet:

  • 1 kpl Ruusukvartsi 3-4 cm (Afrikka)
  • 1 kpl Vihreä Aventuriini 3-4 cm (Afrikka)
  • 3 kpl Ametisti Chevron 1-2 cm (Kiina)

Varastossa

Kuvaus

Voimakivisetti on myös kiva lahjaidea. Lipukkeessa käsin kirjoitettuna kivilajien nimet.

Kivet ja kristallit: Ruusukvartsi

Ruusukvartsi tunnetaan rakkauden kivenä. Se lisää rakkautta kaikilla tasoilla ja vapauttaa myös seksuaalisuutta. Ruusukvartsin sanotaan puhdistavan negatiivisia tunteita, kuten viha, pelko, syyllisyys, suru, riittämättömyys, mustasukkaisuus ja kauna. Ruusukvartsi on erityinen stressiä ja murhetta lievittävä kivi, joka mielletään myös huolikiveksi.

Kivet ja kristallit: Ametisti

Ametisti on erityinen henkisyyden kivi monipuolisten symbolisten vaikutustensa ansiosta. Uskomusten mukaan Ametisti vahvistaa sisäistä rauhaa, karkottaa kielteisyyttä ja helpottaa suruja ja murheita. Se voi tyynnyttää vihan tunteita, vahvistaa auraa, tarjota henkistä suojaa ja lisätä itseluottamusta.

Sanotaan myös, että Ametisti eheyttää lievittäen hermostuneisuutta, yliherkkyyttä ja jännitystiloja, koska kiven olemus edistää henkistä tasapainoa.

Chevron Ametisti on pääosin Ametistia, jossa kivessä voi olla lisäksi Lumikvartsia, Vuorikidettä ja/tai Savukvartsia.

Kivet ja kristallit: Vihreä Aventuriini

Aventuriinilla kerrotaan olevan voimakas tyynnyttävä vaikutus, se rauhoittaa tunteet ja auttaa rentoutumaan. Aventuriini voi vahvistaa luovuutta ja motivaatiota sekä kehittää päätöksentekokykyä. Sen sanotaan myös suojelevan energiavampyyreilta, eli ihmisiltä, jotka syövät muilta kaiken energian.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: