Pyöreä Seinälaatta Terracotta Susi 20 cm (hopeanvärinen)

14,90  sis.alv

Susi seinätaulu.

Seinälaatta Susi on valmistettu terracotta keramiikasta ja maalattu kauniisti hopean ja metsänvihreän sävyiseksi. Halkaisija 20 cm, laatan vahvuus noin 1 cm. Juuttinaru ripustusnyöri.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): terrac-wlf Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Seinätaulun kuvio Design by Lisa Parker.

Maalatut terracotta -seinälaatat on tarkoitettu sisäkäyttöön. Puodinhaltija Saaga on kuitenkin testannut saman sarjan seinälaattaa ulkoseinässä useamman talven ajan ja ainakin se laattayksilö on kestänyt susirajan pakkaset ja olosuhteet uudenveroisena myös ulkona.

Susi voimaeläimenä

Voimaeläimenä Susi voi tuoda uusia tuulia räjähtävällä tavalla. Susi on sitkeä, omalle heimolleen lempeä peto, joka pystyy venymään äärimmäisiin suorituksiin muiden puheista huolimatta. Eläimistä susi on kaikkein lähinnä ihmisen käyttämää hierarkiaa. Vaikka susi on laumaeläin, siihen liitetään myös yksinäisyys. Susi meissä ihmisissä voi osiltaan olla yksinäisyyden kaipuuta, joka sekin luonnollisesti vaatii sitkeyttä ja kestävyyttä.

Suden elementti on Tuuli ja voima Opettaja. Susi-ihmiset ovat polkujen etsijöitä. He etsivät uusia ideoita, tietoja ja taitoja, jotka he voivat myöhemmin opettaa omalle ryhmälleen. Uuden opettajan tie ei ole helppokulkuinen, josta voi kertoa jo se miten sudelle on luotu käsittämättömän huono maine syyllisenä vähän kaikkeen. Kun suden voima herää sisälläsi, mikään ei ole enää entisellään. Omaksut paljon uutta elämän mysteeristä ja saatat myös kiinnostua kuun rytmeistä.

Lähteet: Markku Backman: Voimaeläimet - syvä yhteys, Whizhealer 2019

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: