Riimuamuletti Poronsarvi Suojelus (Elhaz)

34,00  sis.alv

Poronsarvi koru pussukassa.

Sarviamuletissa käsin polttokaiverrettu riimumerkki Elhaz, jonka sanotaan pitävän jalat maassa ja pään pilvissä. Uniikin riipuksen pituus noin 4,5 cm. Musta kaulanauha 44 cm, teräslukko.

Materiaalit: Poronsarvi, nahkanyöri, ruostumaton teräs

Varastossa

Kuvaus

Käsintehty Suomessa. Tekijä Saaga Saarnisola.

Poronsarven alkuperä: Taivalkoski, Pohjois-Suomi

Tämä tuote toimitetaan pellavanvärisessä puuvillapussukassa.

Symboliset merkitykset

Riimumerkki Elhaz ᛉ ilmentää mm. mahdollisuuksia laajempaan ymmärrykseen ja korkeampaan tietoisuuteen, mutta samalla muistuttaa pohjatyön tärkeydestä. Olla ikään kuin samaan aikaan sekä jalat maassa, että mieli avarakatseisena. Elhaz riimun pääenergiat ovat suojelus, korkeampi yhteys, elintaso, henkinen herääminen ja vetovoima.

Poron sarvi on yksi maailman nopeimmin kasvavista luista – se saattaa kasvaa jopa muutamia senttejä päivässä. Siten voimallista kasvua kuvastava sarviamuletti voi tuoda onnea erityisesti elämän uudistuksiin.

Tuotteen tekijästä

Saaga Saarnisola on luonnonläheisesti työskentelevä yrittäjä, kirjoittaja, koruntekijä, riimunkaivertaja, tulkitsija, mentori, Luonnonpakana® brändin perustaja ja Kolmas Silmä Puodin pitäjä.

Toimitus

Toimitusaika postiin 1-2 arkipäivää

Apuja

Henkilökohtaista palvelua saatavilla: Tahdotko kysyä jotain juuri tästä tuotteesta? Klikkaa viestillä 👇 tai pirauta asiakaspalveluun.

Lisätietoja tuotteiden symbolisista ominaisuuksista tai käytöstä löydät myös tuotekortin avainsanoista.

Kiitos viestistä! Vastaamme mahdollisimman pian.