Ale!

Riimuamuletti Soturi

34,00  sis.alv

Soturin amuletti samettipussissa.

Käsintehdyssä antiikkitammen sävyisessä puuamuletissa polttokaiverretut riimusymbolit. Riipusten halkaisijat 3,5 cm ja 3 cm. Kaulanauhassa puuhelmet viininpunainen, natural ja metsänvihreä. Säädettävä musta nyöri, pituus noin 90 cm.

Varastossa

Kuvaus

Materiaalit: PEFC-sertifioitu suomalainen mäntypuu, kasviöljy- ja luonnonvahapohjainen puuvaha, puuhelmet, lasihelmi, vahattu puuvillanyöri, kiinnikkeet ruostumatonta terästä

Käsintehty Suomessa. Tekijä Saaga Saarnisola.

Tämä tuote toimitetaan mustassa samettipussissa.

Tarjous- ja löytötuotteilla ei palautus- tai vaihto-oikeutta.

Symboliset merkitykset

Riimusymboleissa sidosriimu tarkoittaa yhden tai useamman riimumerkin yhdistelmää, jotka on ”piirretty päällekkäin” voimakkaamman symbolisen vaikutuksen aikaansaamiseksi.

Riipuksen alemmassa sidosriimussa vanhemman futharkin Othala ᛟ ja Tiwas ᛏ, ylemmässä riimumerkki Elhaz ᛉ.

Othala ᛟ viittaa heimon voimaan, juurevuuteen, sisäiseen kotiin ja henkiseen vapauteen. Tiwaz ᛏ on voiton riimu, joka viittaa myös itsensä uhraamiseen tarkoituksen vuoksi. Elhaz ᛉ ilmentää mahdollisuuksia korkeampaan tietoisuuteen ja ymmärrykseen, mutta muistuttaa samalla pohjatyön tärkeydestä.

Tuotteen tekijästä

Saaga Saarnisola on luonnonläheisesti työskentelevä yrittäjä, kirjoittaja, koruntekijä, riimunkaivertaja, tulkitsija, mentori, Luonnonpakana® brändin perustaja ja Kolmas Silmä Puodin pitäjä.

Apuja

Henkilökohtaista palvelua saatavilla: Tahdotko kysyä jotain juuri tästä tuotteesta? Klikkaa viestillä 👇 tai pirauta asiakaspalveluun.

Lisätietoja tuotteiden symbolisista ominaisuuksista tai käytöstä löydät myös tuotekortin avainsanoista.

Kiitos viestistä! Vastaamme mahdollisimman pian.