Ale!

Riimuamuletti Soturi 3,5 cm

29,00  sis.alv

Soturin amuletti samettipussissa.

Käsintehdyssä antiikkitammen sävyisessä puuamuletissa polttokaiverretut riimusymbolit. Riipusten halkaisijat 3,5 cm ja 3 cm. Kaulanauhassa puuhelmet viininpunainen, natural ja metsänvihreä. Säädettävä musta nyöri, pituus noin 90 cm.

Varastossa

Kuvaus

Materiaalit: PEFC-sertifioitu suomalainen mäntypuu, kasviöljy- ja luonnonvahapohjainen puuvaha, puuhelmet, lasihelmi, vahattu puuvillanyöri, kiinnikkeet ruostumatonta terästä

Käsintehty Suomessa. Tekijä Saaga Saarnisola.

Tämä tuote toimitetaan mustassa samettipussissa.

Symboliset merkitykset

Riimusymboleissa sidosriimu tarkoittaa yhden tai useamman riimumerkin yhdistelmää, jotka on ”piirretty päällekkäin” voimakkaamman symbolisen vaikutuksen aikaansaamiseksi.

Riipuksen alemmassa sidosriimussa vanhemman futharkin Othala ᛟ ja Tiwas ᛏ, ylemmässä riimumerkki Elhaz ᛉ.

Othala ᛟ viittaa heimon voimaan, juurevuuteen, sisäiseen kotiin ja henkiseen vapauteen. Tiwaz ᛏ on voiton riimu, joka viittaa myös itsensä uhraamiseen tarkoituksen vuoksi. Elhaz ᛉ ilmentää mahdollisuuksia korkeampaan tietoisuuteen ja ymmärrykseen, mutta muistuttaa samalla pohjatyön tärkeydestä.

Tuotteen tekijästä

Saaga Saarnisola on luonnonläheisesti työskentelevä yrittäjä, kirjoittaja, koruntekijä, riimunkaivertaja, luontoyhteysopas, Luonnonpakana® brändin perustaja ja Kolmas Silmä Puodin pitäjä.

Apuja ja palaute

Tahdotko kysyä jotain tai kertoa palautetta juuri tästä tuotteesta? Klikkaa sähköpostia 👇 tai lähetä WhatsApp viestiä.

Lisätietoja tuotteiden symbolisista ominaisuuksista tai käytöstä löydät myös useimpien tuotteiden avainsanalinkeistä.

Lähetä viesti

Kiitos viestistä! Vastaamme mahdollisimman pian.