Riimupaketti: Riimukivet Luonnonkivi + Riimujen tulkinta e-kirja + Painettu riimupussi

44,90  sis.alv

Riimut kaikilla varusteilla.
  • Käsintehdyt riimukivet luonnollisen muotoisista luonnonkivistä, koko noin 2 cm. Vanhemman futharkin mukaiset riimumerkit (24 kpl) maalattu punaisella maalilla.
  • Ladattava Riimujen tulkinta e-kirja, joka on erityisesti puhelimeen sopiva selkokielinen opas riimujen maailmaan ja tulkitsemiseen.
  • Ekopuuvillainen riimupussi. Painatuksessa perinteisen symboliikan keskellä Aegishjalmur, joka on viikinkiaikainen suojaava merkki. Vetonyörillisen pussukan koko noin 10×15 cm.

Varasto loppu

Ilmoita kun jälleen varastossa

Kuvaus

Harmaansävyiset luonnonkivet ovat valikoituneet juuri näitä riimusettejä varten, tai paremminkin nämä kivet ovat itse halunneet ryhtyä riimukiviksi.

Rakkaudella käsintehty tuote. Tekijä Saaga Saarnisola, Kolmas Silmä, Suomi Finland.

Riimukivet intuition oppaana

Jo muinaiset viikingit käyttivät riimukiviä asioiden ja tapahtumien luonnollisen kulun oivaltamiseen sekä mystiseen ennustamiseen. Riimut voivat palvella niin oraakkelina, oman intuition oppaana, myyttisinä taikamerkkeinä, päivän suunnan näyttäjinä kuin vaikkapa voimallisena sisustuselementtinä.

Riimujen käyttö ja lukeminen on aina ollut hyvin käytännönläheistä ja omalla tavallaan konkreettisempaa kuin moni muu tulkintajärjestelmä, vaikka muinaisina aikoina riimuja on hyödynnetty myös nk. maagisina merkkeinä, joiden välityksellä on kommunikoitu jumalien kanssa.

Yksinkertaisin riimuneuvonpidon tapa on keskittyä kysymykseen, nostaa riimupussista intuitiivisesti yksi riimu ja tulkita sen sanoma riimujen tulkintaoppaan avulla. Käytännössä riimut eivät vastaa kyllä tai ei -vastauksia edellyttäviin kysymyksiin, vaan ennemminkin antavat viitteitä jonkin asian perimmäisestä tarkoituksesta tai merkityksestä.

Esimerkiksi viikingeille riimut kertoivat vastauksia niin arkipäivän kysymyksiin kuin elämän ja kuoleman asioihin. Riimukivet ovat olleet sekä muutoksen, että henkisen kasvun välineitä ja riimuilta saatuja neuvoja ja niiden voimia kunnioitettiin pyhästi.

Riimujen tulkintaopas (e-kirja)

Riimujen tulkinta – riimukivien ikiaikainen viisaus
Kirjoittaja: Saaga Saarnisola
Kustantaja: Kolmas Silmä Publications, 2023
ISBN 978-952-69260-6-3
3. uudistettu painos
E-kirja, 84 s.
Tiedostomuoto: pdf

(E-kirja on ostettavissa myös erikseen)

Toimitus

Voit ladata tiedoston heti tilauksen jälkeen kassasivulta, ja se tulee myös kuitin mukana sähköpostiin. Latauslinkit löytyvät lisäksi Oma tili -sivuilta, jos teet tilauksen rekisteröityneenä käyttäjänä.

Tekijästä

Handmade by Saaga S.

Saaga Saarnisola on luonnonläheisesti työskentelevä yrittäjä, kirjoittaja, koruntekijä, poronsarvien sorvaaja, riimunkaivertaja, luontoyhteysopas, Luonnonpakana® brändin perustaja ja Kolmas Silmä Puodin pitäjä.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: