Riimutalismaani Kodinonni

20,00  sis.alv

Käsintehty kodin talismaani.

Riimutalismaaniin polttokaiverrettu sidosriimut Gibu Auja (Onni) ja Alu (Suojelu). Sävytetty antiikkitammen väriseksi. Säädettävä musta ripustusnyöri, jossa helmet viininpunainen, natural ja metsänvihreä. Kiekkojen halkaisijat 3 ja 4 cm, pituus n. 28 cm.

Materiaalit: Vaneri, vahattu puuvillanyöri, puuhelmet, ruostumaton teräs, kasviöljy- ja luonnonvahapohjainen puuvaha

Varastossa

Kuvaus

Ripusta riimutalismaani esimerkiksi seinälle, ikkunalle, valaisimeen, kynttiläkruunuun, naulakkoon tai hyllynkulmaan. Talismaani voi toimia oivallisesti myös kotiavaimien peräsimenä – avaimet eivät pääse enää hukkumaan.

Käsintehty Suomessa. Tekijä Saaga Saarnisola.

Symboliset merkitykset

Riimusymboleissa sidosriimu tarkoittaa yhden tai useamman riimumerkin yhdistelmää, jotka on ”piirretty päällekkäin” voimakkaamman symbolisen vaikutuksen aikaansaamiseksi.

ONNI: Riimusymboli ”Gibu Auja” on vanha sidosriimu, joka muodostuu Gebo ᚷ ja Ansuz ᚨ riimumerkeistä. Sitä on kautta historian pidetty onnea tuovana symbolina.

SUOJELU: Riimusymboli ”Alu” on vanha ja tunnettu sidosriimu, joka muodostuu Ansuz ᚨ Laguz ᛚ ja Uruz ᚢ riimumerkeistä. Sitä on jo ikiajat pidetty voimakkaasti suojelevana sidosriimuna.

Tuotteen tekijästä

Saaga Saarnisola on luonnonläheisesti työskentelevä yrittäjä, kirjoittaja, koruntekijä, riimunkaivertaja, tulkitsija, mentori, Luonnonpakana® brändin perustaja ja Kolmas Silmä Puodin pitäjä.

Toimitus

Toimitusaika postiin 1-2 arkipäivää

Apuja

Henkilökohtaista palvelua saatavilla: Tahdotko kysyä jotain juuri tästä tuotteesta? Klikkaa viestillä 👇 tai pirauta asiakaspalveluun.

Lisätietoja tuotteiden symbolisista ominaisuuksista tai käytöstä löydät myös tuotekortin avainsanoista.

Kiitos viestistä! Vastaamme mahdollisimman pian.