Riimutalismaani Kodinonni 28 cm

19,90  sis.alv

Käsintehty kodin talismaani.

Riimutalismaaniin polttokaiverrettu sidosriimut Gibu Auja (Onni) ja Alu (Suojelu). Sävytetty antiikkitammen väriseksi. Säädettävä musta ripustusnyöri, jossa helmet viininpunainen, natural ja metsänvihreä. Kiekkojen halkaisijat 3 ja 4 cm, pituus n. 28 cm.

Materiaalit: Vaneri, vahattu puuvillanyöri, puuhelmet, ruostumaton teräs, kasviöljy- ja luonnonvahapohjainen puuvaha

Varastossa

Kuvaus

Ripusta riimutalismaani esimerkiksi seinälle, ikkunalle, valaisimeen, kynttiläkruunuun, naulakkoon tai hyllynkulmaan. Talismaani voi toimia oivallisesti myös kotiavaimien peräsimenä – avaimet eivät pääse enää hukkumaan.

Käsintehty Suomessa. Tekijä Saaga Saarnisola.

Symboliset merkitykset

Riimusymboleissa sidosriimu tarkoittaa yhden tai useamman riimumerkin yhdistelmää, jotka on ”piirretty päällekkäin” voimakkaamman symbolisen vaikutuksen aikaansaamiseksi.

ONNI: Riimusymboli ”Gibu Auja” on vanha sidosriimu, joka muodostuu Gebo ᚷ ja Ansuz ᚨ riimumerkeistä. Sitä on kautta historian pidetty onnea tuovana riimusymbolina.

SUOJELU: Riimusymboli ”Alu” on vanha ja tunnettu sidosriimu, joka muodostuu Ansuz ᚨ Laguz ᛚ ja Uruz ᚢ riimumerkeistä. Sitä on viikinkiaikoina pidetty voimakkaasti suojelevana riimusymbolina.

Tuotteen tekijästä

Saaga Saarnisola on luonnonläheisesti työskentelevä yrittäjä, kirjoittaja, koruntekijä, poronsarvien sorvaaja, riimunkaivertaja, luontoyhteysopas, Luonnonpakana® brändin perustaja ja Kolmas Silmä Puodin pitäjä.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: