Riimutalismaani puinen Tahto 3,5 cm

20,00  sis.alv

Talismaani valitulla symbolilla ja värillä.

Juuri sinulle tehty puinen riimutalismaani mustassa samettipussukassa. Käsin polttokaiverrettu sidosriimu symboli molemmilla puolilla. Pyöreän talismaanin halkaisija 3,5 cm.

Talismaanin valmistus- ja toimitusaika postiin noin 2-3 arkipäivää

Tilaustuote

Kuvaus

Materiaalit: PEFC-sertifioitu suomalainen mäntypuu, kasviöljy- ja luonnonvahapohjainen puuvaha (tammi ja punainen), kasviöljypohjainen puuöljy (metsänvihreä) tai mehiläis- ja karnaubavahaa sisältävä antiikkivaha (väritön)

Rakkaudella käsintehty tuote. Tekijä Saaga Saarnisola, Kolmas Silmä, Suomi Finland.

Symboliset merkitykset

ONNI: Riimusymboli ”Gibu Auja” on vanha sidosriimu, joka muodostuu Gebo ᚷ ja Ansuz ᚨ riimumerkeistä. Sitä on kautta historian pidetty onnea tuovana symbolina.

SUOJELU: Riimusymboli ”Alu” on vanha ja tunnettu sidosriimu, joka muodostuu Ansuz ᚨ Laguz ᛚ ja Uruz ᚢ riimumerkeistä. Sitä on jo ikiajat pidetty voimakkaasti suojelevana sidosriimuna.

RAKKAUS: Rakkauden sidosriimun (Love, Marriage) sanotaan vahvistavan tai houkuttelevan rakkautta elämään. Symbolissa piirtyvät riimumerkit Wunjo ᚹ ja Gebo ᚷ, jotka ovat ilon, nautinnon, lahjan ja vetovoiman riimuja. Tarkkasilmäinen näkee symbolissa myös Raidho ᚱ riimumerkin, joka tarjoaa tietysti elämänsä kyydit.

HEALING: Sidosriimu Healing yhdistää vanhemman futharkin riimumerkit Berkano ᛒ Wunjo ᚹ ja Elhaz ᛉ. Symbolina Healing -sidosriimu ilmentää suojelua, uudistamista, eheyttämistä, uusia alkuja ja hedelmällisiä lopputulemia.

Tuotteen tekijästä

Saaga Saarnisola on luonnonläheisesti työskentelevä yrittäjä, kirjoittaja, koruntekijä, riimunkaivertaja, luontoyhteysopas, Luonnonpakana® brändin perustaja ja Kolmas Silmä Puodin pitäjä.

Apuja ja palaute

Tahdotko kysyä jotain tai kertoa palautetta juuri tästä tuotteesta? Klikkaa sähköpostia 👇 tai lähetä WhatsApp viestiä.

Lisätietoja tuotteiden symbolisista ominaisuuksista tai käytöstä löydät myös useimpien tuotteiden avainsanalinkeistä.

Lähetä viesti

Kiitos viestistä! Vastaamme mahdollisimman pian.