Riimutalismaani puinen Tahto (3,5 cm) kaksipuolinen

19,90  sis.alv

Talismaani valitulla symbolilla ja värillä.

Juuri sinulle tehty puinen riimutalismaani samettipussukassa. Käsin polttokaiverrettu sidosriimu symboli molemmilla puolilla. Pyöreän talismaanin halkaisija noin 3,5 cm.

Talismaanin valmistus- ja toimitusaika postiin noin 2-3 arkipäivää

Tilaustuote

Kuvaus

Materiaalit: PEFC-sertifioitu suomalainen mäntypuu, kasviöljy- ja luonnonvahapohjainen puuvaha (tammi ja punainen), kasviöljypohjainen puuöljy (metsänvihreä) tai mehiläis- ja karnaubavahaa sisältävä antiikkivaha (väritön)

Rakkaudella käsintehty tuote. Tekijä Saaga Saarnisola, Kolmas Silmä, Suomi Finland.

Tämä tuote toimitetaan mustassa samettipussukassa.

Symboliset merkitykset

ONNI: Riimusymboli ”Gibu Auja” on vanha sidosriimu, joka muodostuu Gebo ᚷ ja Ansuz ᚨ riimumerkeistä. Sitä on kautta historian pidetty onnea tuovana riimusymbolina.

SUOJELU: Riimusymboli ”Alu” on vanha ja tunnettu sidosriimu, joka muodostuu Ansuz ᚨ Laguz ᛚ ja Uruz ᚢ riimumerkeistä. Sitä on viikinkiaikoina pidetty voimakkaasti suojelevana riimusymbolina.

RAKKAUS: Rakkauden sidosriimun (Love, Marriage) sanotaan vahvistavan tai houkuttelevan rakkautta elämään. Symbolissa piirtyvät riimumerkit Wunjo ᚹ ja Gebo ᚷ, jotka ovat ilon, nautinnon, lahjan ja vetovoiman riimuja. Tarkkasilmäinen näkee symbolissa myös Raidho ᚱ riimumerkin, joka tarjoaa tietysti elämänsä kyydit.

HEALING: Sidosriimu Healing yhdistää vanhemman futharkin riimumerkit Berkano ᛒ Wunjo ᚹ ja Elhaz ᛉ. Symbolina Healing -sidosriimu ilmentää suojelua, uudistamista, eheyttämistä, uusia alkuja ja hedelmällisiä lopputulemia.

Tekijästä

Saaga Saarnisola on luonnonläheisesti työskentelevä yrittäjä, kirjoittaja, koruntekijä, poronsarvien sorvaaja, riimunkaivertaja, luontoyhteysopas, Luonnonpakana® brändin perustaja ja Kolmas Silmä Puodin pitäjä.

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: