Riimutalismaani Tahto

20,00  sis.alv

Talismaani valitulla symbolilla ja värillä.

Juuri sinulle tehty puinen riimutalismaani mustassa samettipussukassa. Käsin polttokaiverrettu sidosriimu symboli molemmilla puolilla. Pyöreän talismaanin halkaisija 3,5 cm.

Tilauksesta valmistettava tuote, katso toimitusaika tuotteen lisätiedoista.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Materiaalit: PEFC-sertifioitu suomalainen mäntypuu, kasviöljy- ja luonnonvahapohjainen puuvaha (tammi ja punainen), kasviöljypohjainen puuöljy (metsänvihreä) tai mehiläis- ja karnaubavahaa sisältävä antiikkivaha (väritön)

Rakkaudella käsintehty tuote. Tekijä Saaga Saarnisola, Kolmas Silmä, Suomi Finland.

Toimitus

Tilaustuote. Toimitusaika 1-2 viikkoa.

Symboliset merkitykset

Riimusymboleissa sidosriimu tarkoittaa yhden tai useamman riimumerkin yhdistelmää, jotka on ”piirretty päällekkäin” voimakkaamman symbolisen vaikutuksen aikaansaamiseksi.

ONNI: Riimusymboli ”Gibu Auja” on vanha sidosriimu, joka muodostuu Gebo ᚷ ja Ansuz ᚨ riimumerkeistä. Sitä on kautta historian pidetty onnea tuovana symbolina.

SUOJELU: Riimusymboli ”Alu” on vanha ja tunnettu sidosriimu, joka muodostuu Ansuz ᚨ Laguz ᛚ ja Uruz ᚢ riimumerkeistä. Sitä on jo ikiajat pidetty voimakkaasti suojelevana sidosriimuna.

RAKKAUS: Rakkauden sidosriimun (Love, Marriage) sanotaan vahvistavan tai houkuttelevan rakkautta elämään. Symbolissa piirtyvät riimumerkit Wunjo ᚹ ja Gebo ᚷ, jotka ovat ilon, nautinnon, lahjan ja vetovoiman riimuja. Tarkkasilmäinen näkee symbolissa myös Raidho ᚱ riimumerkin, joka tarjoaa tietysti elämänsä kyydit.

HEALING: Sidosriimu Healing yhdistää vanhemman futharkin riimumerkit Berkano ᛒ Wunjo ᚹ ja Elhaz ᛉ. Symbolina Healing -sidosriimu ilmentää suojelua, uudistamista, eheyttämistä, uusia alkuja ja hedelmällisiä lopputulemia.

Tuotteen tekijästä

Saaga Saarnisola on luonnonläheisesti työskentelevä yrittäjä, kirjoittaja, koruntekijä, riimunkaivertaja, tulkitsija, mentori, Luonnonpakana® brändin perustaja ja Kolmas Silmä Puodin pitäjä.

Apuja

Henkilökohtaista palvelua saatavilla: Tahdotko kysyä jotain juuri tästä tuotteesta? Klikkaa viestillä 👇 tai pirauta asiakaspalveluun.

Lisätietoja tuotteiden symbolisista ominaisuuksista tai käytöstä löydät myös tuotekortin avainsanoista.

Kiitos viestistä! Vastaamme mahdollisimman pian.