Ruusukvartsi Malahelmet + Musta samettipussi

39,90  sis.alv

Rakkaudellinen kaulakoru.

Käsintehdyt malahelmet, joissa 108+1 kpl Ruusukvartsi puolijalokiveä ja kapea vaaleanpunainen tasseli. Nämä kaulakorut ovat yksilöitä, joissa kivihelmien halkaisija vaihtelee koruittain 6-8 mm välillä. Siten myös kivihelmien pituus vaihtelee hieman, kaulanauhan keskimääräinen mitta on noin 75 cm. Mukaan laitetaan musta samettipussi.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): crmala-rqz-2 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Malahelmiä sanotaan myös mala-koruiksi tai rukousnauhoiksi ja niitä käytetään mm. meditatiivisina koruina. ”Mala” on sanskritin kieltä ja tarkoittaa meditaatio-seppelettä. Malakorussa perinteinen helmien määrä on 108 + yksi guruhelmi. Malan avulla voi lasketella esimerkiksi mantroja pyörittämällä helmiä sormien välissä yksi kerrallaan nauhassa eteenpäin.

Kivet ja kristallit: Ruusukvartsi

Ruusukvartsi tunnetaan rakkauden kivenä. Se lisää rakkautta kaikilla tasoilla ja vapauttaa myös seksuaalisuutta. Ruusukvartsin sanotaan puhdistavan negatiivisia tunteita, kuten viha, pelko, syyllisyys, suru, riittämättömyys, mustasukkaisuus ja kauna. Ruusukvartsi on erityinen stressiä ja murhetta lievittävä kivi, joka mielletään myös huolikiveksi.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: