Valkoinen Salvia Suitsukenippu pieni (2 kpl)

16,90  sis.alv

Laadukkaat pikkusalviat.

Rakkaudella valmistetut Kalifornian Valkosalvia suitsukeniput, paketissa kaksi suitsukesoihtua. Smudge Stick suitsukkeen pituus noin 10-12 cm, muhkeus noin 4-5 cm. Kerätty ja valmistettu ympäristöystävällisesti ja kestävää kehitystä vaalien.

Ainesosat: Kuivattu valkoinen salvia (Salvia Apiana)

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): whtesg-sma Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Alkuperämaa: Yhdysvallat

Valmistajasta

Tämän tuotteen on valmistanut arizonalainen perheyritys, joka käyttää käsintehdyissä suitsukkeissaan kestävän kehityksen mukaisesti tuotettuja aineksia huolellisesti valituilta kerääjiltä. Heidän missionsa on auttaa ihmisiä saamaan yhteys vanhoihin rituaaleihin ja seremonioihin, ja sitä kautta palauttamaan myös yhteenkuuluvuutta luonnon kanssa. Tuotteet tulevat Kolmas Silmä Puodille suoraan valmistajalta.

Symboliset merkitykset

Valmistajan terveiset: The smoke is used to bless, cleanse, heal and wash away negative influence from the person, place or object it is directed at and around. It is a wonderful way to start your sacred ceremony. Can be lit directly or burned on a charcoal tablet.

Mukaellen suomennettuna: Suitsukkeen savua käytetään siunaamaan, puhdistamaan, parantamaan ja huuhtomaan pois negatiivisia vaikuttajia henkilöstä, paikasta tai esineestä johon savu kohdistetaan, tai jonka ympäristössä suitsuketta poltetaan. Tämä on myös hurmaava tapa aloittaa oma pyhä seremonia. Suitsukenipun voi sytyttää joko suoraan tai polttaa irtolehtiä suitsukehiilen päällä.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: