Scott Cunningham: Maa, ilma tuli ja vesi – magiaa luonnosta II (pehmeäkantinen)

9,90  sis.alv

Opi käytännön luonnonmagiaa.

Kaikki olemassa oleva liittyy neljään elementtiin – tuleen, ilmaan, veteen tai maahan. Elementit eivät ole pelkästään fyysisiä ilmiöitä, vaan jokaisella on oma henkinen ja luova ulottuvuutensa.

Suomenkielinen selkokielinen opas luonnon maagisten aarrearkkujen avaamiseen. Mukana myös luettelot symboleista sekä erilaisiin tarpeisiin liittyvät elementit ja työkalut.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9789525572698 Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Scott Cunningham: Maa, ilma, tuli ja vesi – Magiaa luonnosta II

Alkuteos: Earth, Air, Fire & Water: More Techniques of Natural Magic
Kirjoittaja: Cunningham, Scott
Kääntäjä: Ljungberg, Tuikku
201 s.
Delfiini Kirjat, Helsinki
ISBN: 978-952-5572-69-8

Lisätiedot

Luonnonmagian harjoittajat hyödyntävät elementtejä monin eri tavoin. Energiaa voidaan suunnata halutun päämäärän saavuttamiseksi erilaisten rituaalien ja loitsujen avulla. Luonnonmagiassa käytetään apuvälineinä mm. kiviä, höyheniä, puunlehtiä, multaa, vettä ja tulta.

Tämä kirja on jatkoa Scott Cunninghamin teokselle Maan voimaa – magiaa luonnosta. Maa, ilma, tuli ja vesi on kuitenkin itsenäinen teos, joka sopii kaikkien luonnonmagiasta kiinnostuneiden oppaaksi taianomaiseen elämään. Magiaa luonnosta II sisältää lisätietoa myös tähtimagiasta sekä jään, lumen ja magneettien hyödyntämisestä maagisina työkaluina. Meren, peilien ja kivien maagisiin ominaisuuksiin perehdytään tässä teoksessa niinikään entistä syvällisemmin.

Kirjailijasta

Scott Cunningham (s. 1956 Michiganin osavaltiossa) tutustui aihepiiriin jo lukioaikoina ja harjoitti elementaalista magiaa yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Hän oli yli viidenkymmenen kirjan kirjailija, joka siirtyi rajan toiselle puolelle jo vuonna 1993. Scott Cunninghamin työ ja sanat elävät kuitenkin edelleen.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: