Seleniitti Harkko Kuunvaiheet 20 cm (240g)

24,90  sis.alv

Kaiverrettu seleniittialusta.

Seleniitti puolijalokivestä työstetty ja kaiverrettu harkko sisustusesineeksi tai alttarille. Laatan koko 20 x 4 x 1,2 cm. Paino noin 240 grammaa.

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): selbri-mph Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Seleniittiä käytetään usein muiden kivien lataamiseen ja energiapuhdistukseen, joten laattaa voi hyödyntää myös tähän tarkoitukseen.

Kiven alkuperämaa: Marokko

Kivet ja kristallit: Seleniitti

Seleniitti on yleisesti yksi vahvimmista parantavista kivistä. Se vahvistaa myös kolmatta silmää ja kruunuchakraa. Seleniitin sanotaan edistävän puhtautta ja rehellisyyttä. Kerrotaan, että Seleniitti pakottaa sitä pitelevän henkilön olemaan rehellinen ensin itselleen ja sitä kautta muille. Seleniitti tekee hyvää myös toistuviin käyttäytymismalleihin liittyville tunteille.

Monista muista kivistä poiketen Seleniitti ei kaipaa energiapuhdistuksia, koska se puhdistaa itse itsensä. Sen sijaan Seleniittiä voi käyttää muiden kivien (henkiseen) puhdistamiseen. Hiottu ja kiillotettu Seleniitti ei erityisemmin tykkää vedestä (kiilto saattaa hieman himmentyä), joten hiottujen seleniittikivien päälle ei kannata lorotella vesielementtiä.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Tahdotko kysyä jotain tai kertoa palautetta juuri tästä tuotteesta? Klikkaa sähköpostia 👇 tai lähetä WhatsApp viestiä.

Lähetä viesti

Kiitos viestistä! Vastaamme mahdollisimman pian (arkipäivisin).