Seleniitti Kämmenkivi Flower of Life 7×6 cm (100-120 g)

22,90  sis.alv

Kaiverrettu kiviaarre.

Valkoisesta Seleniitistä työstetty kookas kämmenkivi, johon kaiverrettu elämänkukka kuvio Flower of Life. Koko noin 7 x 6 cm. Kiven paksuus noin 2 cm, paino 100-120 grammaa.

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): palmst-flo-2 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Valmistettu vastuullisesti Yhdysvalloissa. Seleniitin alkuperämaa Marokko.

Symboliset merkitykset

Flower of Life eli Elämänkukka on vanha ja tunnettu symboli, joka kuvastaa luomisen sykliä sekä yhtä elämän lähdettä. Tämä lähde sijaitsee kuvion keskellä. Elämänkukan on uskottu sisältävän jopa maailmankaikkeuden pyhimmän mallin, suunnitelman kaikkeen elämään, aina atomista planeettoihin.

Kivet ja kristallit: Seleniitti

Seleniitti on yleisesti yksi vahvimmista parantavista kivistä. Se vahvistaa myös kolmatta silmää ja kruunuchakraa. Seleniitin sanotaan edistävän puhtautta ja rehellisyyttä. Kerrotaan, että Seleniitti pakottaa sitä pitelevän henkilön olemaan rehellinen ensin itselleen ja sitä kautta muille. Seleniitti tekee hyvää myös toistuviin käyttäytymismalleihin liittyville tunteille.

Monista muista kivistä poiketen Seleniitti ei kaipaa energiapuhdistuksia, koska se puhdistaa itse itsensä. Sen sijaan Seleniittiä voi käyttää muiden kivien (henkiseen) puhdistamiseen. Hiottu ja kiillotettu Seleniitti ei erityisemmin tykkää vedestä (kiilto saattaa hieman himmentyä), joten hiottujen seleniittikivien päälle ei kannata lorotella vesielementtiä.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: