Seleniitti Kiekko Astrologia iso 15 cm (600-700 g)

53,90  sis.alv

Kaiverrettu kristallilaatta.

Hienon Seleniitti laatan halkaisija 15 cm, vahvuus noin 1,5 cm. Pyöreään kivilaattaan kaiverrettu astrologiset symbolit. Kiven paino 600-700 grammaa.

Materiaalit: Valkoinen Seleniitti puolijalokivi

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): selcoa-zod Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Seleniittiä käytetään usein muiden kivien lataamiseen ja energiapuhdistukseen, joten laattaa voi hyödyntää myös tähän tarkoitukseen.

Valmistettu vastuullisesti Yhdysvalloissa. Seleniitin alkuperämaa Marokko.

Kivet ja kristallit: Seleniitti

Seleniitti tunnetaan parantavista kivistä yhtenä vahvimmista. Se vahvistaa myös kolmatta silmää ja kruunuchakraa. Seleniitin sanotaan edistävän puhtautta ja rehellisyyttä. Kerrotaan, että Seleniitti pakottaa sitä pitelevän henkilön olemaan rehellinen ensin itselleen ja sitä kautta muille. Seleniitti tekee hyvää myös toistuviin käyttäytymismalleihin liittyville tunteille.

Monista muista kivistä poiketen Seleniitti ei kaipaa energiapuhdistuksia, koska se puhdistaa itse itsensä. Sen sijaan Seleniittiä voi käyttää muiden kivien (henkiseen) puhdistamiseen. Hiottu ja kiillotettu Seleniitti ei erityisemmin tykkää vedestä (kiilto saattaa hieman himmentyä), joten hiottujen seleniittikivien päälle ei kannata lorotella vesielementtiä.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: