Seleniitti Kiekko Elämänpuu 8 cm (160g)

18,90  sis.alv

Kaiverrettu seleniittialusta.

Seleniitti puolijalokivestä työstetty ja kaiverrettu kiekko sisustusesineeksi tai alttarille. Laatan halkaisija noin 8 cm, vahvuus noin 1,5 cm. Paino noin 155-175 grammaa.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): selbri-tri Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Seleniittiä käytetään usein muiden kivien lataamiseen ja energiapuhdistukseen, joten laattaa voi hyödyntää myös tähän tarkoitukseen.

Kiven alkuperämaa: Marokko

Kivet ja kristallit: Seleniitti

Seleniitti tunnetaan parantavista kivistä yhtenä vahvimmista. Se vahvistaa myös kolmatta silmää ja kruunuchakraa. Seleniitin sanotaan edistävän puhtautta ja rehellisyyttä. Kerrotaan, että Seleniitti pakottaa sitä pitelevän henkilön olemaan rehellinen ensin itselleen ja sitä kautta muille. Seleniitti tekee hyvää myös toistuviin käyttäytymismalleihin liittyville tunteille.

Monista muista kivistä poiketen Seleniitti ei kaipaa energiapuhdistuksia, koska se puhdistaa itse itsensä. Sen sijaan Seleniittiä voi käyttää muiden kivien (henkiseen) puhdistamiseen. Hiottu ja kiillotettu Seleniitti ei erityisemmin tykkää vedestä (kiilto saattaa hieman himmentyä), joten hiottujen seleniittikivien päälle ei kannata lorotella vesielementtiä.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: