Seleniitti Kivilaatta Aegishjalmur 10 cm (400 g)

44,90  sis.alv

Painava kristallilaatta.

Pyöreän Seleniitti laatan halkaisija 10 cm, vahvuus noin 2 cm. Laattaan kaiverrettu Aegishjalmur symboli (The Helm of Awe), reunoilla vanhemman futharkin riimumerkit. Kiven paino yli 400 grammaa.

Materiaalit: Valkoinen Seleniitti puolijalokivi

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Seleniittiä käytetään usein muiden kivien lataamiseen ja energiapuhdistukseen, joten laattaa voi hyödyntää myös tähän tarkoitukseen.

Käsintehty Yhdysvalloissa. Valmistaja on tuotteiden merkityksellisyyttä vaaliva perheyritys Pennsylvaniasta. Tuotteet tulevat Kolmas Silmä Puodille suoraan valmistajalta.

Kivet ja kristallit: Seleniitti

Seleniitti tunnetaan parantavista kivistä yhtenä vahvimmista. Se vahvistaa myös kolmatta silmää ja kruunuchakraa. Seleniitin sanotaan edistävän puhtautta ja rehellisyyttä. Kerrotaan, että Seleniitti pakottaa sitä pitelevän henkilön olemaan rehellinen ensin itselleen ja sitä kautta muille. Seleniitti tekee hyvää myös toistuviin käyttäytymismalleihin liittyville tunteille.

Monista muista kivistä poiketen Seleniitti ei kaipaa energiapuhdistuksia, koska se puhdistaa itse itsensä. Sen sijaan Seleniittiä voi käyttää muiden kivien (henkiseen) puhdistamiseen. Hiottu ja kiillotettu Seleniitti ei erityisemmin tykkää vedestä (kiilto saattaa hieman himmentyä), joten hiottujen seleniittikivien päälle ei kannata lorotella vesielementtiä.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: