Seleniitti Kivilaatta Aegishjalmur 10 cm (400 g)

45,00  sis.alv

Painava kristallilaatta.

Näyttävän Seleniitti laatan halkaisija 10 cm, vahvuus 2 cm. Pyöreään kivilaattaan kaiverrettu Aegishjalmur symboli (The Helm of Awe), reunoilla vanhemman futharkin riimumerkit. Kiven paino yli 400 grammaa.

Materiaalit: Valkoinen Seleniitti puolijalokivi

Varastossa

Kuvaus

Seleniittiä käytetään usein muiden kivien lataamiseen ja energiapuhdistukseen, joten laattaa voi hyödyntää myös tähän tarkoitukseen.

Käsintehty Yhdysvalloissa. Valmistaja on vastuullinen ja tuotteiden merkityksellisyyttä vaaliva perheyritys Pennsylvaniasta. Tuotteet tulevat Kolmas Silmä Puodille suoraan valmistajalta.

Kivet ja kristallit: Seleniitti

Seleniitti on yleisesti yksi vahvimmista parantavista kivistä. Se vahvistaa myös kolmatta silmää ja kruunuchakraa. Seleniitin sanotaan edistävän puhtautta ja rehellisyyttä. Kerrotaan, että Seleniitti pakottaa sitä pitelevän henkilön olemaan rehellinen ensin itselleen ja sitä kautta muille. Seleniitti tekee hyvää myös toistuviin käyttäytymismalleihin liittyville tunteille.

Monista muista kivistä poiketen Seleniitti ei kaipaa energiapuhdistuksia, koska se puhdistaa itse itsensä. Sen sijaan Seleniittiä voi käyttää muiden kivien (henkiseen) puhdistamiseen. Hiottu ja kiillotettu Seleniitti ei erityisemmin tykkää vedestä (kiilto saattaa hieman himmentyä), joten hiottujen seleniittikivien päälle ei kannata lorotella vesielementtiä.

Toimitus

Toimitusaika postiin 1-2 arkipäivää

Apuja ja palaute

Tahdotko kysyä jotain tai kertoa palautetta juuri tästä tuotteesta? Klikkaa viestillä 👇 tai pirauta puodinhaltialle 040-1644331 /Saaga S.

Lisätietoja tuotteiden symbolisista ominaisuuksista tai käytöstä löydät myös tuotekortin avainsanoista.

Lähetä viesti

Kiitos viestistä! Vastaamme mahdollisimman pian.