Ale!

Seleniitti Torni jalallinen obeliski 10 cm (uniikki kappale, pieniä kolhuja)

19,90  sis.alv

Jalallinen obeliski.

Seleniitti puolijalokivestä veistetty linjakas torni sisustusesineeksi tai alttarille. Obeliskin korkeus noin 10 cm ja leveys jalasta noin 3,5 cm. Paino noin 150 grammaa.

Tässä yksilössä on kuljetuksessa tullut pari pikkuista kolhua / jälkeä, ei kuitenkaan irronnut palasia tms. Kysy tarvittaessa WhatsAppilla lisäkuvia.

Vain 1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): speart-sel-2 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Kiven alkuperämaa: Marokko

Seleniittitornin mukana tulee nahkanyöri ja lipuke, jossa on kerrottu kiven ominaisuuksista

Kivet ja kristallit: Seleniitti

Seleniitti on yleisesti yksi vahvimmista parantavista kivistä. Se vahvistaa myös kolmatta silmää ja kruunuchakraa. Seleniitin sanotaan edistävän puhtautta ja rehellisyyttä. Kerrotaan, että Seleniitti pakottaa sitä pitelevän henkilön olemaan rehellinen ensin itselleen ja sitä kautta muille. Seleniitti tekee hyvää myös toistuviin käyttäytymismalleihin liittyville tunteille.

Monista muista kivistä poiketen Seleniitti ei kaipaa energiapuhdistuksia, koska se puhdistaa itse itsensä. Sen sijaan Seleniittiä voi käyttää muiden kivien (henkiseen) puhdistamiseen. Hiottu ja kiillotettu Seleniitti ei erityisemmin tykkää vedestä (kiilto saattaa hieman himmentyä), joten hiottujen seleniittikivien päälle ei kannata lorotella vesielementtiä.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Tahdotko kysyä jotain tai kertoa palautetta juuri tästä tuotteesta? Klikkaa sähköpostia 👇 tai lähetä WhatsApp viestiä.

Lähetä viesti

Kiitos viestistä! Vastaamme mahdollisimman pian (arkipäivisin).