Avaimenperä | Laukkukoru Seleniitti Voimakivi 4-5 cm (nahkanauha)

14,90  sis.alv

Voimakivi avainrenkaassa.

Avaimenperässä / laukkukorussa raakapala Seleniitti puolijalokivi, avainrengas ja nahkanauha. Mukana lipuke, jossa on kerrottu seleniitin merkityksistä. Kiven koko noin 4-5 cm.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): keyrng-sel Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kiven alkuperämaa: Marokko

Symboleilla tai voimakivillä varustetut avaimenperät ja laukkukorut ovat kivoja myös muussa käytössä, esimerkiksi autossa taustapeilin tai aurinkolipan riipuksena.

Kivet ja kristallit: Seleniitti

Seleniitti on yleisesti yksi vahvimmista parantavista kivistä. Se vahvistaa myös kolmatta silmää ja kruunuchakraa. Seleniitin sanotaan edistävän puhtautta ja rehellisyyttä. Kerrotaan, että Seleniitti pakottaa sitä pitelevän henkilön olemaan rehellinen ensin itselleen ja sitä kautta muille. Seleniitti tekee hyvää myös toistuviin käyttäytymismalleihin liittyville tunteille.

Monista muista kivistä poiketen Seleniitti ei kaipaa energiapuhdistuksia, koska se puhdistaa itse itsensä. Sen sijaan Seleniittiä voi käyttää muiden kivien (henkiseen) puhdistamiseen. Hiottu ja kiillotettu Seleniitti ei erityisemmin tykkää vedestä (kiilto saattaa hieman himmentyä), joten hiottujen seleniittikivien päälle ei kannata lorotella vesielementtiä.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: