Sini Sieppi: Parantavat kivet – 36 kristallia (kurssi + kivimeditaatio videot 12 kpl)

49,50  sis.alv

Aloita kivikurssi heti.

Tutustu kattavasti parantavien ja energisoivien kivien kiehtovaan maailmaan. Parantaja Sini Siepin itseopiskelu -kurssilla käsitellään 36 eri kiveä ja kristallia, niiden ominaisuuksia ja käsittelyohjeita ihan alkeista lähtien. Kurssi sisältää 12 osaa kirjallista materiaalia + 12 videota erilaisia kivimeditaatioita + bonusvideoita.

Tiedostomuoto: Pdf, 83 sivua. Videot linkkeinä materiaalin yhteydessä.

Tuotetunnus (SKU): ssiepp-pki Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Saat heti kerralla käyttöösi koko aineiston, joka on luotu 12 viikon kurssiksi. Halutessasi voit jakaa materiaalin useammalle viikolle tai sukeltaa kivien saloihin kaikki palat kerrallaan. Tekstien ja kuvien lisäksi kunkin kivimeditaatio videon kesto on noin 10-20 minuuttia.

Kurssin tekijä: Sini Sieppi, Blue Angel Tarot

“Kurssiin kuuluu 83-sivuinen materiaali, jossa on yhteensä 12 osaa. Jokaisessa osassa käsitellään 3 parantavaa kiveä vaikutuksineen ja käyttötarkoituksineen. Lisäksi olen kurssin osissa jakanut ohjeita kiven ohjelmointiin, puhdistukseen ja käyttöön liittyen. Kurssista löytyy ohjeita kivimagiaan ja taikoihin, kuinka tasapainotat chakrat kivien avulla, bonusvideoita sekä yhteensä 12 kivimeditaatiota.

Kivimeditaatioista löytyy mm. suojaava kivimeditaatio, rumpumatka kiven kanssa, kurkkuchakraa puhdistava meditaatio, sydänmeditaatio, maadoittava meditaatio, runsauteen ja luovuuteen virittävä meditaatio, Akaasisten Aikakirjojen meditaatio, stressiä lievittävä meditaatio ja energisoiva kivimeditaatio.” – Sini Sieppi

Toimitus

Voit ladata materiaalin heti tilauksen jälkeen kassasivulta. Latauslinkit löytyvät myös Oma tili -sivuilta, jos teet tilauksen rekisteröityneenä käyttäjänä.

Sini Sieppi

Sini Sieppi on saamensukuinen parantaja, näkijä, valmentaja ja pitkän linjan henkisen polun kulkija, josta piti alunperin tulla saamenkielen opettaja. Monilahjakas Sini osaa myös joikata, joka yhdistyy vahvasti vanhaan shamanistiseen kanavaan. Joiku ja rumpu symboloivat Sinille voimaa ja vanhaa tietoa, jonka hän saa esivanhemmiltaan.

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: