Sormus ”Serpentiini Käärme” terästä (säädettävä koko) + samettipussukka

18,90  sis.alv

Säädettävä terässormus.

Siro sormus luikertelevalla voimaeläimellä. Kärmeksen leveys noin 2 mm. Mukana tulee musta samettipussukka korun säilytykseen tai pieneksi lahjapussukaksi.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): rings-snk Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Koru on käsintehty ranskalaisen valmistajan omalla korupajalla.

Käärme voimaeläimenä

Voimaeläimenä Käärme on yksi merkittävimmistä jo sen vuoksi, että siihen liittyy suuria tunteita; se jakaa ihmisissä joko negatiivisia tai positiivisia mielikuvia. Käärme elää huomaamattomasti maan koloissa ja on usein hyvin halveksittu eläin. Osa käärmeistä on myrkyllisiä ja siihen liittyykin käärmeen voima. Käärme on ollut alkemian tunnus ja sieltä se on tullut myös parantamiseen. Saduissa käärmeet liitetään noitiin ja niiden avulla on pyritty saavuttamaan kuolemattomuus.

Käärmeen elementti on Tuli ja voima Muuntautuminen. Käärmeen ominaisuudet liittyvät myrkkyyn. Miten ihminen tai eläin voi muuttaa käärmeen piston myrkyn elimistössään? Miten ihminen jota kohdellaan halveksivasti, voi muuntaa tuon "myrkyn" itselleen hyödyksi? Käärmeen voimassa kaikki on ykseydessä ja myrkyllisetkin asiat voidaan muuntaa, jos meillä on riittävä mielen taso. Käärmeen tulo voimaeläimeksi on aina enne muutoksesta. Käärme antaa elämään tulen voimaa, joka polttaa vanhaa pois ja mahdollistaa uuden syntymisen.

Lähteet: Markku Backman: Voimaeläimet - syvä yhteys, Whizhealer 2019

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: