Suitsuketeline pihkasuitsukkeille (7,5/11 cm) kromattu puukahvalla + suitsukehiilet ja suitsukehiekka

36,90  sis.alv

Säädettävä suitsuketeline.

Näppärä ja monikäyttöinen suitsukeastia pihkasuitsukkeen / suitsukehartsin polttamiseen. Alatason halkaisija 7,5 cm, korkeus 11 cm, paino noin 200 grammaa. Mukana tulee 10 kpl pakkaus suitsukehiiliä sekä pussillinen valkoista suitsukehiekkaa.

Materiaalit: Kromattu messinki, puinen säätökahva

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): incebr-grn Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Tämä tuote on saapunut varastoomme samassa lähetyksessä suitsukkeiden kanssa ja tuotteen pakkauksessa saattaa olla vieno suitsukkeen tuoksu. Huomioithan tämän jos olet tuoksuyliherkkä.

Suitsuketelineen käyttö

Aseta suitsukehiili ritilän päälle. Sytytä suitsukehiili hiilen reunasta ja odota muutama sekunti että hiili alkaa muuttua harmahtavaksi. Sytyttämisen jälkeen ripottele suitsukepihkaa hiilen päälle vähän kerrallaan. Hartsin kuuluu palaa kytemällä / sulamalla, jolloin se päästelee suitsukemaista savua.

Monet pihkat savuavat melko reilusti, joten myös reilu ilmanvaihto ja tuuletus on sisätiloissa suitsutellessa tarpeen. Anna suitsukehiilen palaa loppuun ja jäähtyä riittävän kauan ennen tuhkan hävittämistä. Huomioi käsittelyssä myös mahdollinen astian kuumeneminen.

Alempaan kuppiin voi halutessa laittaa hieman suitsukehiekkaa, joka helpottaa jälkien siivoamista. Alemmalla tasolla voi myös poltella esim. kartiosuitsukkeita suitsukehiekan päällä.

Suitsukehiekkaa on saatavilla myös erikseen: Suitsukehiekka Valkoinen 100g

Suitsukehiiliä on saatavilla myös erikseen: Suitsukehiilet 10 kpl

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: