Voimakivien käyttö

Voimakivien käyttö Kivikauppa Kivet ja kristallit Parantavat kivet Energisoivat kivet Rumpuhiotut kivet Mikä on sinun voimakivesi

Miten kiviä käytetään voimakivenä ja kuinka valita sopiva kivi?

Voimakivien tarkoitus on kuvainnollisesti voimaannuttaa tai energisoida kiven käyttäjää sekä aikaansaada erilaisia vaikutuksia, joita kullakin kivilajilla on uskomuksien mukaan. Niitä voivat olla esimerkiksi onni, suojelu, maadoittuminen, tyyneys, tasapaino, rakkaus, jne. Useimmilla kivillä on myös useita ominaisuuksia samassa kivilajissa.

Voimakiveä tai -kiviä voi vaihdella tarpeiden mukaan ja paras kivi on aina se, joka ikään kuin kutsuu eniten. Se voi yhtä hyvin olla puolijalokivi hiottuna tai raakapalana, tai jokin erityisen puhutteleva kivi suoraan luonnosta. Tärkeintä on yhteys kiven kanssa, eli että se tuntuu tai näyttää heti “omalta”. Puodin voimakivien tuotetiedoista löytyy eri kivien symbolisia merkityksiä, jotka voivat auttaa tai vahvistaa valinnassa.

Kiveä voi kuljettaa mukana joko pienessä pussukassa tai irrallisena (esimerkiksi taskussa tai laukussa), tai pitää esillä ja saatavilla kotona tai työpöydällä. Rumpuhiotut ja pienet raakakivet ovat hyviä taskukiviä ja isommat kimpaleet toimivat paremmin pöydällä tai asetelmissa. Tarpeen tullen kiveä voi pidellä kädessä ja saada sen avulla symbolista tukea, ihan vaikka niinkin mystisesti kuin hetkeksi pysähtymisen kautta.

Voimakiviä voi halutessa “energiapuhdistaa” silloin tällöin, joka tapahtuu yksinkertaisimmillaan täysikuun valossa yön yli ikkunalaudalla lepuuttamalla. Kivilaadusta riippuen yleisesti käytettyjä ovat myös virtaava vesi, auringonvalo sekä valkoisella salvialla tai muulla sopivalla luonnon suitsukkeella savuttaminen. Tämäkin voi olla omanlainen toimitus, joka tuo pienen tauon arjen haasteista.

Teksti: Saaga Saarnisola
Julkaistu ensimmäiseksi Kolmas Silmä Puoti verkkokaupan uutiskirjeessä

Näytetään kaikki 24 tulosta

Näytetään kaikki 24 tulosta