Vaskikäärme Kaulakoru Vegvisir (2,4 cm) pronssia + rasia

40,00  sis.alv

Suomalainen mytologiakoru.

Käsintehdyssä riipuksessa Vegvisir symboli, halkaisija 2,4 cm. Musta säädettävä kaulanauha. Kaulakoru toimitetaan pehmustetussa korurasiassa.

Materiaalit: Riipus pronssia (sisältää kuparia ja tinaa, päällä metallilakka), vahattu puuvillanyöri

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Käsintehty Suomessa by Johanna Iso-Järvenpää, Korupaja Vaskikäärme. Johanna on muinaistekniikan artesaani, muotoilija, artenomi ja koruseppä.

Symboliset merkitykset

“Tämä viikinkien maagisena kompassina tunnettu symboli, Tiennäyttäjä, on yksi taikariimuista joita Geir Vigfusson tutki ja keräsi Islannissa 1880. Vegvisir auttoi kalastajat ja matkalaiset kotiin huonon sään kynsistä, ja antaa oikean suunnan elämän aallokoissa, olipa määränpää selvillä tai ei.” – Vaskikäärme

Korupaja Vaskikäärme

Vaskikäärme on naantalilainen pienyritys, joka jatkaa Lounais-Suomen tuhatvuotisia perinteitä omaleimaisten korujen suunnittelussa ja valmistuksessa. Aiheiden innoittajista merkittävimmät ovat arkeologiset muinaislöydöt ja muut historialliset lähteet, sekä paikallinen luonto. Pajan tuotteet tehdään hopeasta ja pronssista, käsityönä ja lähituotantona, reilun kaupan ja kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: