Voimasarvi Amuletti UniiKKi #II (9 cm) poronnahka kaulanauha + samettipussi

43,90  sis.alv

Poronsarvi voimakoru.

Käsintehdyssä sarviamuletissa riipus ja holkki työstetty samasta poronsarvesta. Riipuksen korkeus noin 9 cm. Pehmeän nahkaisen kaulanauhan pituus noin 70 cm (säädettävissä noin +10 cm). Kaulakoru toimitetaan mustassa samettipussissa.

Tilatessasi tämän tuotteen saat postissa juuri kuvassa näkyvän uniikin sarviamuletin nro #II.

Materiaalit: Poronsarvi, kotimainen kasviparkittu poronnahka

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Käsintehty Suomessa. Tekijä Saaga Saarnisola.

Poronsarvet ja poronnahka on hankittu vastuullisilta toimittajilta Pohjois-Suomesta.

Puhuttelevat poronsarvet

Poron sarvi on yksi maailman nopeimmin kasvavista luista – se saattaa kasvaa jopa muutamia senttejä päivässä. Siten voimallista kasvua kuvastava "voimasarvi" voi tuoda symboliikkaa erityisesti elämän uudistuksiin.

Voimaeläimenä Poro muistuttaa nöyryydestä elämää kohtaan. Poron symboliikka voi inspiroida ottamaan yhteyttä alitajuntaan ja sitä kautta syvimpään omaan voimaan tai vaistonvaraisiin oivalluksiin.

Kaikki Kolmas Silmä Puodin käsintehdyt poronsarvituotteet on valmistettu yksitellen ajatuksella ja merkityksellä, ilman tehdastyötä tai liukuhihnoja. Näin sarvituotteissamme on tallella myös poronsarven luonnollinen tunnelma.

Tekijästä

Handmade by Saaga S.

Saaga Saarnisola on luonnonläheisesti työskentelevä yrittäjä, kirjoittaja, koruntekijä, poronsarvien sorvaaja, riimunkaivertaja, luontoyhteysopas, Luonnonpakana® brändin perustaja ja Kolmas Silmä Puodin pitäjä.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: