Yrttimurskain puinen (5×3 cm) Moon Goddess + puuvillapussukka

19,90  sis.alv

Yrttimurskain keittiönoidalle.

Puinen grinderi luonnonyrttien hienonnukseen. Kätevä kämmeneen sopiva käsilaukkukoko. Kannen kaiverruksessa Moon Goddess jumalatar symboli. Rasian halkaisija 5 cm, korkeus 3 cm. Mukana pellavanvärinen puuvillapussukka.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): herbgr-mgd Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tämä tuote on saapunut varastoomme samassa lähetyksessä suitsukkeiden kanssa ja tuotteen pakkauksessa saattaa olla vieno suitsukkeen tuoksu. Huomioithan tämän jos olet tuoksuyliherkkä.

Grinderin käyttö: Yrttimurskaimen alustassa ja kannessa on metalliset hammastukset, joiden avulla kuivatut yrtit hienonnetaan pyörittämällä rasian kantta.

Symboliset merkitykset

Moon Goddess -symbolilla viitataan useinmiten joko Selene tai Artemis jumalattareen. Selene oli kreikkalaisessa mytologiassa kuun jumalatar sekä auringon jumala Helioksen sisar. Artemis oli kreikkalaisessa mytologiassa metsästyksen, yötaivaan ja sitä kautta myös kuun jumalatar.

"Selene oli noitien ja maagien suojelujumalatar, jolla oli tärkeä osa lemmentaikoja tehtäessä. Selene samaistettiinkin sittemmin Hekateen ja Artemikseen." - Wikipedia

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: