Yrttimurskain Moon Goddess puinen 5×3 cm

21,90  sis.alv

Yrttimurskain puuvillapussukassa.

Puinen grinderi yrttinoidalle luonnonyrttien hienonnukseen. Kätevä kämmeneen sopiva käsilaukkukoko. Kannen kaiverruksessa Moon Goddess jumalatar symboli. Rasian halkaisija 5 cm, korkeus 3 cm.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): herbgr-mgd Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Grinderin käyttö: Yrttimurskaimen alustassa ja kannessa on metalliset hammastukset, joiden avulla kuivatut yrtit hienonnetaan pyörittämällä rasian kantta.

Käsintehty Yhdysvalloissa. Valmistaja on kolmen sisaruksen perheyritys Marylandista. Heidän tavoitteensa on tehdä maailmasta eettisempi, vastuullisempi ja luonnollisempi, pientä maagista säväystä unohtamatta. Tuotteet tulevat Kolmas Silmä Puodille suoraan valmistajalta.

Tämä tuote toimitetaan pellavanvärisessä puuvillapussukassa.

Symboliset merkitykset

Moon Goddess -symbolilla viitataan useinmiten joko Selene tai Artemis jumalattareen. Selene oli kreikkalaisessa mytologiassa kuun jumalatar sekä auringon jumala Helioksen sisar. Artemis oli kreikkalaisessa mytologiassa metsästyksen, yötaivaan ja sitä kautta myös kuun jumalatar.

"Selene oli noitien ja maagien suojelujumalatar, jolla oli tärkeä osa lemmentaikoja tehtäessä. Selene samaistettiinkin sittemmin Hekateen ja Artemikseen." - Wikipedia

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Tahdotko kysyä jotain tai kertoa palautetta juuri tästä tuotteesta? Klikkaa sähköpostia 👇 tai lähetä WhatsApp viestiä.

Lähetä viesti

Kiitos viestistä! Vastaamme mahdollisimman pian (arkipäivisin).