Saaga Saarnisola Kolmas Silmä Luonnonmystiikka Luonnonnoita Sisäinen viisaus VoimaOma mentori Luontoyhteysopas Vapaa kirjoittaja Riimujen tekijä Kolmassilma.net

Saagan tarina

Saaga SaarnisolaKuka on Saaga Saarnisola? Hän on mm. ihminen, yrittäjä, kirjoittaja, luontoyhteysopas, riimunkaivertaja, Luonnonpakana® brändin perustaja, Kolmas Silmä Puodin pitäjä, Kolmassilma.netin päätoimittaja ja ennenkaikkea luonnon viitoittaman sisäisen viisauden nöyrä tuntija.

Kolme knoppitietoa Saagasta: muinaiselta ammatilta talouspäällikkö ja entiseltä intohimolta saaristolaivuri, joka varttui lapsuutensa Tuusulassa pikkuisessa yhden huoneen pihamökissä ilman mukavuuksia. Itsepäinen ja innokas elämänmuutoksiin hyppääjä, joka ei luultavasti koskaan ole toiminut kuten on odotettu. Kiinnittää huomiota asioihin joita ei yleensä sanota ja kirjoittaa siitä mitä ei ehkä tavallisesti huomata.

Saaga on myös luonnonnoidaksi syntynyt, sielueläimeltään Feenix-lintu, Luonnonpakanan manifestin kirjoittaja, polkuja jo kokenut. Kuuluu harvinaisempaan lajistoon, jota tavataan tänä päivänä muaseudun rauhassa miehensä ja kissojensa kanssa, pääkaupunkiseudun pölyt kaukana takana. Elämän näkemykseltä ei kuulu aatteisiin tai muotteihin, vaan kannattaa vapautta sen kaikissa muodoissa.

Ota yhteyttä: saaga(at)kolmassilma.net

Omat julkaisut ja kirjat

Kolmas Silmä Publications Luonnonpakana e-kirjat Riimujen tulkinta

Kolmas Silmä Publications on pienkustantaja, joka julkaisee puhuttelevia e-kirjoja mm. luontohenkisyydestä ja riimujen tulkinnasta.

Lahjoja sinulle

Lataa, tulosta ja käytä hyväksesi.