Saaga Saarnisola Kolmas Silmä Luonnonmystiikka Luonnonnoita Sisäinen viisaus VoimaOma mentori Luontoyhteysopas Vapaa kirjoittaja Riimujen tekijä Kolmassilma.net

Saaga S.

Saaga SaarnisolaKuka on Saaga Saarnisola? Tänä päivänä hän on mm. ihminen, yrittäjä, kirjoittaja, luontoyhteysopas, riimunkaivertaja, poronsarvien sorvaaja, Luonnonpakana® brändin perustaja, Kolmas Silmä Puodin pitäjä, Kolmassilma.netin päätoimittaja ja ennenkaikkea luonnon viitoittaman sisäisen viisauden nöyrä tuntija. Omasta mielestään myös omapäiseksi ”luonnonnoidaksi” syntynyt. Kotoisin pk-seudulta, tällä hetkellä vaaramaisemissa.

Siinä (kai) tärkeimmät. Itse asiat ja se mitä voidaan tarjota ovat merkityksellisempiä kuin taustalla oleva henkilö :) Haluaisimme muutoinkin kannustaa minä-minä kulttuurin muuttamista me-suuntaan, eli me kaikki olevaiset arvokkaita sellaisenaan.

Jos tahdot Saagan extra-tarinoita sähköpostiin, tilaa kerran kuussa ilmestyvä uutiskirjeemme.

Ota yhteyttä: saaga(at)kolmassilma.net

Tarina Saagan fasaaneista

Saaga Saarnisola Mitä fasaanit ovat opettaneet minulle

Pääosassa oman pihan villit fasaanit ja heidän innoittamat oivallukset jokapäiväisessä elämässä. Julkaistu Kolmas Silmä Puodin uudenvuoden tervehdyksessä, uutiskirje 01/2023

Omat julkaisut ja kirjat

Kolmas Silmä Publications Luonnonpakana e-kirjat Riimujen tulkinta

Kolmas Silmä Publications on pienkustantaja, joka julkaisee puhuttelevia e-kirjoja mm. luontohenkisyydestä ja viikinkiaikaisten riimujen tulkinnasta.

Lahjoja sinulle

Lataa, tulosta ja käytä hyväksesi.