Kolmas Silmä Puoti Uutiskirje Luonnonmystiikka Ideakirje Luonnonpakanan verkkokauppa Tarjoukset Uutuudet

Kolmassilma.net Puoti Uutiskirje

Etusivu » Ideakirje

Luonnonpakanan verkkokauppa on erilainen lahjatavarakauppa sinulle, joka tykkäät että esineellä, korulla tai tuotteella on myös symbolinen merkitys.

Tilaa puodin ideakirje sähköpostiin: Saat inspiroivaa tietoa uutuuksista ja kivoja käytännönläheisiä ideoita tuotteiden käyttöön. Postia tulee enintään kerran kuukaudessa.

Lähetetään…
Kiitos uutiskirjeen tilauksesta! Jos olet uusi tilaaja, tervetuloviesti saapuu pian sähköpostiisi. Tarkista tarvittaessa myös roskapostikansio.

Lue ideakirjeitä

Jotain kivaa ja värikästä

👤 Saaga Saarnisola 8.8.2021

Tarvitsisitko pientä piristystä syyskesään? Täältä tulee.

Koska elokuu on täyteläistä sadonkorjuun aikaa, jotain kivaa on tietenkin jotain värikästä, ja sitähän on Luonnonpakanan kyläkaupassa runsaasti tarjolla.

Kolmas Silmä Puoti Laventeli tuotteet

Luonnollisempi hyttysmyrkky

👤 Saaga Saarnisola 3.7.2021

Kiusaako sinuakin hyttyset, sääsket tai mäkäräiset? Tiesitkö, että nuo lentävät perkeleet eivät tunnetusti tykkää laventelin tuoksusta? Emme arvaa väittää, että laventeli toimisi yhtä tehokkaasti kuin teolliset hyttysmyrkyt tai karkottimet, mutta jos olisi kiva kokeilla jotain vähän luonnollisempaa, ei laventelista ainakaan haittaakaan ole.

Luonnonpakana Linnunkoti Linnunpönttö Kolmas Silmä Luonnonpakanan verkkokauppa

Uutta: Luonnonpakana® Linnunkoti

👤 Saaga Saarnisola 17.6.2021

Tiesitkö, että linnunpöntön ripustusaika on aina? Linnut nimittäin käyttävät pönttöjä pesimisen lisäksi lepäämiseen ja nukkumiseen, joten uusia pesäkoloja voi laittaa tarjolle mihin vuodenaikaan vain.

Luonnonpakana® tuotteet ovat hiljattain saaneet uuden jäsenen: Linnunpöntön, joka ei luonnollisesti ole mikä tahansa pönttöläinen, vaan vankkarakenteinen ja suurella rakkaudella tehty Linnun Koti.

by Saaga Saarnisola – Kolmas Silmä