Kolmas Silmä Puoti Uutiskirje Voimakivet Kivikauppa Kivet ja kristallit Valkoinen Salvia Suitsukkeet Poltettavaa salviaa Kuivattu Laventeli Luonnonmystiikka Luonnonpakanan verkkokauppa

Kolmassilma.net Puoti Uutiskirje

Kolmas Silmä Puoti verkkokauppa on erilainen lahjakauppa sinulle, joka tykkäät että esineellä, korulla tai tuotteella on myös symbolinen merkitys.

Tilaa puodin ideakirje sähköpostiin: Saat kivoja käytännönläheisiä ideoita tuotteiden käyttöön sekä inspiroivaa tietoa uutuuksista. Postia tulee enintään kerran kuukaudessa.

Lähetetään…
Kiitos uutiskirjeen tilauksesta! Jos olet uusi tilaaja, tervetuloviesti saapuu pian sähköpostiisi. Tarkista tarvittaessa myös roskapostikansio.

Lue ideakirjeitä

Voimakivet Kivikauppa Kivet ja kristallit Puolijalokivet Vuorikristalli Tiikerinsilmä Sodaliitti Ruusukvartsi Verikivi Bloodstone Ametisti Chevron

Mikä on sinun voimakivesi?

👤 Saaga Saarnisola 12.11.2021

Miten kiviä tai kristalleja käytetään voimakivenä ja kuinka valita sopiva kivi? Lue opastus Voimakivien saloihin.

valkoinen salvia Suitsukenippu Poltettavaa salviaa Suitsukepuntti Shamanistiset rituaalit Yrttisavu seremonia

Yrttisavujen taikaa

👤 Saaga Saarnisola 5.10.2021

Kaipaisitko vanhan puhdistusta ja uutta energiaa? Kolmas Silmä Puotiin on tullut sielukkaita suitsukenippuja valkoista salviaa, aavikkosalviaa, seetriä, yerba santaa, maarianheinää sekä ruusun terälehdillä ja vuorikristallilla ryyditettyjä kaunottaria.

Heilurin käyttö Kristalliheiluri Pendulum heilurit Ametisti Ruusukvartsi Lapis Lazuli Kivet ja kristallit netistä

Heilurin käyttö

👤 Saaga Saarnisola 20.9.2021

Onko heiluri sinulle tuttu kapine? Miten ja miksi kysellä heilurilta, tai onko moiselta oraakkelilta ylipäätään mahdollista saada vastauksia? Tässä tiivistetty ohje heilureiden käyttöön.

Jotain kivaa ja värikästä

👤 Saaga Saarnisola 8.8.2021

Tarvitsisitko pientä piristystä syyskesään? Täältä tulee.

Koska elokuu on täyteläistä sadonkorjuun aikaa, jotain kivaa on tietenkin jotain värikästä, ja sitähän on Luonnonpakanan kyläkaupassa runsaasti tarjolla.

Kolmas Silmä Puoti Laventeli tuotteet

Luonnollisempi hyttysmyrkky

👤 Saaga Saarnisola 3.7.2021

Kiusaako sinuakin hyttyset, sääsket tai mäkäräiset? Tiesitkö, että nuo lentävät perkeleet eivät tunnetusti tykkää laventelin tuoksusta? Emme arvaa väittää, että laventeli toimisi yhtä tehokkaasti kuin teolliset hyttysmyrkyt tai karkottimet, mutta jos olisi kiva kokeilla jotain vähän luonnollisempaa, ei laventelista ainakaan haittaakaan ole.

Luonnonpakana Linnunkoti Linnunpönttö Kolmas Silmä Luonnonpakanan verkkokauppa

Luonnonpakana® Linnunkoti

👤 Saaga Saarnisola 17.6.2021

Tiesitkö, että linnunpöntön ripustusaika on aina? Linnut nimittäin käyttävät pönttöjä pesimisen lisäksi lepäämiseen ja nukkumiseen, joten uusia pesäkoloja voi laittaa tarjolle mihin vuodenaikaan vain.

Luonnonpakana® tuotteet ovat hiljattain saaneet uuden jäsenen: Linnunpöntön, joka ei luonnollisesti ole mikä tahansa pönttöläinen, vaan vankkarakenteinen ja suurella rakkaudella tehty Linnun Koti.