Futhark Riimut Saaga Saarnisola Luonnonpakanan verkkolehti Luonnonnoita Luontomystiikka Luontohenkisyys Äiti Maa Pakana opas

Mikä luonnonpakanan verkkolehti?

Etusivu » Info

Kolmassilma.net on luonnonpakanan ja itsenäisen luonnonnoidan olohuone – inspiraation, oman sisäisen viisauden ja ideoiden avarakatseinen lähde ja vahvistaja. Täältä löydät tietoa ja kokemuksia riimuista, voimaeläimistä, luonnonuskomusten myyteistä ja mytologioista, elementtien voimista ja paljon muusta mystisestä.

Missio ja tarkoitus

Kolmassilma.netin missio on välittää luontoperäisen henkisyyden olemusta ja Äiti Maan sanomia käytännönläheisten ja inhimillisten näkökulmien kautta. Tehdä ihmisten maailmasta pisaran verran parempi paikka.


Tilaa ja lue ilmaiseksi 🌿

Haluaisitko Luonnonpakanan verkkolehden uudet artikkelit suoraan sähköpostiisi? Ole hyvä, ei maksa mitään.

Sähköpostiosoitettasi ei käytetä muihin tarkoituksiin kuin automaattisiin ilmoituksiin uusista artikkeleista. Halutessasi voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.


Ilmestyy noin 10-12 kertaa vuodessa

Uusia artikkeleita ilmestyy noin kerran kuussa tai joskus harvemmin. Sillä välin – vapauta itsesi ja ota aikaa olla yhteydessä luontoon. Tutustu myös luontohenkisiin e-kirjoihin, sisäpiirin uutiskirjeisiin ja luonnonpakanan kirjahyllyyn.


Taikasumu | Kilpisjärvi

Luonnonpakanan verkkolehti on mutkaton ja persoonallinen julkaisija, jonka rivien välissä on tilaa omillekin oivalluksille. Löydät täältä sanoja ja kuvia, joiden toivon inspiraation lisäksi välittävän luonnon sielukkaampaa puolta – luontomystiikan ainutlaatuista kosketusta. Se asuu luonnossa ihan kaikkialla, myös sun takapihalla.

– Saaga, päätoimittaja, Kolmassilma.net


Luonnonpakana®

Luonnonpakana® on rekisteröity tavaramerkki, jonka haltija on Kolmas Silmä. » yrityksen tiedot

Mitä luonnonpakana tarkoittaa tai kuvastaa? Lue lisää: Luonnonpakanan manifesti


Kolmassilma.net Puoti

Aina avoinna oleva Luonnonpakanan verkkokauppa palvelee osoitteessa holvi.com/shop/kolmassilma


Artikkeleiden arkisto


kolmas silmä, luontomystiikka, pakana, luonnonnoita, luonnonpakana, luontoyhteys, luonnon henkisyys