Uuspakanahenkinen sivusto Luontoyhteys Äiti Maa Luonnonpakana Luonnonnoita

INFO: Mikä luonnonpakanan verkkopesä ja miksi?

Etusivu » Info

Kolmassilma.net on luonnon pakanoiden ja muiden oman polun kulkijoiden nojatuoli – inspiraation, sisäisen viisauden ja ideoiden avarakatseinen lähde ja vahvistaja. Sivuston sisällön tuottaa Saaga Saarnisola.

”Perustin Kolmassilma.netin hetken mielijohteesta vuonna 2018, ajatuksena että sivut tukisivat jollain tavalla e-kirjoja, joita tulen joskus tulevaisuudessa kirjoittamaan. Sittemmin homma onkin lähtenyt vähän lapasesta. Ensimmäisten e-kirjojen lisäksi muiden töiden ohella syntyi mm. Luonnonpakana® tavaramerkki, Luonnonpakanan verkkolehti, riimutuotteet, Luonnonpakanan verkkokauppa ja viimeisimpänä tulevat ensimmäiset Luonnonpakana® puutuotteet loppuvuodesta 2020.

Matka ei ole ollut kivetön, mutta idearikkaana yksinyrittäjänä ja luontoyhteyden toisenlaisena soturina tahdon tehdä sitä mitä eniten rakastan, suurella sydämellä. Tykkään paitsi omasta tilasta ja luonnonläheisestä erakkoelämästä, myös henkilökohtaisista kokemuksista sekä kokemusperäisen tiedon mutkattomasta viestimisestä ilman kiihkoilua. Luomalla näitä asioita toivon antavani iloa kaikenlaisille kulkijoille ja poluille.” – Saaga

Kolmas silmä sivuston nimessä viittaa intuitioon, vaistonvaraiseen toimintaan ja vaihtoehtoisiin näkökulmiin. Kolmas Silmä on myös v. 2017 perustetun yrityksen päätoiminimi.

Missio ja tarkoitus

Kolmassilma.netin missio on välittää luonnonkaikkeuden viisautta persoonallisten, käytännönläheisten ja inhimillisten näkökulmien kautta. Tehdä maailmasta pisaran verran parempi paikka.

Tavoite on olla kaikkea muuta kuin perinteinen tai rajoittunut. Koska elämän ei ole pakko olla pelkästään totista tai tukkoista.

Tilaa ja lue ilmaiseksi 🌿

Haluatko Luonnonpakanan verkkolehden uudet artikkelit suoraan sähköpostiisi? Ole hyvä, ei maksa mitään.

Vaella syvemmälle metsään

Informaatiotulvan yksinkertaistaminen ja omassa tekemisessä & elämässä läsnä oleminen on yksi Saagalle tärkeistä arvoista. Siksi artikkeleita tai muuta viestintää ei ilmesty liukuhihnalta – näin arvoilla on mahdollisuus toteutua molemmin puolin.

Verkkolehden arkisto

Arkiston uumenissa on valitut palat kirjoitetuista artikkeleista.

Luonnonpakanan manifesti Saaga Saarnisola

Vapauta itsesi ja löydä vastaukset luonnon kautta.

by Saaga Saarnisola – Kolmas Silmä