Kolmassilma.net Info Luonnonpakanan verkkolehti Verkkokauppa Luonnonmystiikka Yksinkertaistaminen Myytit ja mytologiat Luonnonnoita Uuspakanuus Uushenkisyys Pakana sivusto

INFO: Mikä luonnonpakanan verkkopesä ja miksi?

Etusivu » Info

Kolmassilma.net on luonnon pakanoiden lukunurkka ja verkkokauppa – luonnonmystiikan, sisäisen viisauden ja oman voiman avarakatseinen kannattaja. Sisällön pääasiallinen toimittaja on Saaga Saarnisola. Verkkolehteen on avautumassa myös Vieraskynä osasto, jossa julkaistaan luonnonpakana -henkisiä tarinoita ja näkökulmia.

Infon sisältö

Kolmassilma.netin tarina

Ihan alunperin perustin Kolmassilma.net -sivuston hetken mielijohteesta, ajatuksena että sisältö tukisi jollain tavalla luonnonmystiikkaa sivuavia e-kirjoja, joita tulen tulevaisuudessa kirjoittamaan. Sittemmin homma lähti vähän lapasesta, eli vei mennessään. Ensimmäisten e-kirjojen lisäksi muiden yrittämishommien sivussa syntyi mm. Luonnonpakanan verkkolehti, Luonnonpakana® brändi, riimutuotteet sekä kasvava Kolmas Silmä Puoti. Puodissa palvellaan asiakkaita verkon kautta kyläkauppa -hengessä, tänä päivänä kokoaikaisesti.

Luontoyhteyden toisenlaisena soturina ja idearikkaana yksinyrittäjänä tahdon tehdä aidosti merkityksellisiä asioita, suurella sydämellä ja intohimolla. Uskon luultavasti ainoastaan siihen, että tavanomainen tai helpoin tie olisi varmasti tosi tylsä, joten heijastan vaihtoehtoisia kulmia myös siinä mitä teen ja tuotan. Henkilökohtaisesti tykkään luonnonläheisestä rauhasta sekä mutkattoman tiedon viestimisestä ilman draamoja. Luomalla ja tarjoamalla symbolisia työkaluja maagisempaan eloon, toivon antavani iloa mahdollisimman monenlaisille poluille. – Saaga S.

Kolmas silmä sivuston nimessä viittaa intuitioon, vaistonvaraiseen toimintaan ja vaihtoehtoisiin näkökulmiin. Kolmas Silmä on myös v. 2017 perustetun yrityksen päätoiminimi. » Kolmassilma.org

Kolmassilma.netin missio

Kolmassilma.net kanavan tarkoitus on välittää luonnonkaikkeuden viisautta persoonallisten, käytännönläheisten ja inhimillisten näkökulmien kautta. Missio on tehdä maailmasta pisaran verran parempi paikka.

Tavoite on olla kaikkea muuta kuin perinteinen tai rajoittunut. Koska elämän ei ole pakko olla pelkästään totista tai tukkoista.

Tilaa ja lue ilmaiseksi 🌿

Haluatko Luonnonpakanan verkkolehden uudet artikkelit suoraan sähköpostiisi? Ole hyvä, ei maksa mitään.

Vaella syvemmälle metsään

Informaatiotulvan yksinkertaistaminen ja omassa tekemisessä & elämässä läsnä oleminen on yksi Kolmassilma.netin arvoista. Siksi viestintää ei ilmesty liukuhihnalta – näin arvoilla on mahdollisuus toteutua molemmin puolin.

Sivusto ja verkkokauppa on kuitenkin avoinna ympäri vuorokauden. Lue tai shoppaile silloin kun sinulle sopii, olet aina lämpimästi tervetullut.

Kolmas Silmä Publications Luonnonpakana e-kirjat Riimujen tulkinta

UKK: Usein kysyttyä

K: Miksi julkaisette niin harvoin uusia artikkeleita?

V: Vastaus on puhtaasti ajan ja energian rajallisuus, niin mutkallinen luonnonlaki kuin se joskus onkin. Harvalukuisemman julkaisun sivutuotteena syntyy kuitenkin vähemmän on enemmän -laatu, jonka toivotaan ilahduttavan lukijoita ja antavan nimenomaan enemmän.

Parannuksia monipuolisempaan sisältöön on myös syntymässä: Vuonna 2022 Kolmassilma.netin artikkeleihin avautuu Vieraskynä osasto, jossa julkaistaan kulkijoiden luonnonpakana -henkisiä tarinoita ja ajatuksia. Jos tahdot kirjoittaa oman polkusi näkyvämmäksi, ilmianna itsesi sähköpostilla info(at)kolmassilma.net.

K: Miksi täältä ei löydy kaikkia alkuvuosien juttuja?

V: Jotkut vanhoista artikkeleista on poistettu, koska oppi ja kantapää. Hakukone näkyvyys voi laskea jos sivustolla on sellaisia juttuja joita ei lainkaan lueta, eli niissä ei ole ollut kiinnostavaa sisältöä. Googlen näkyvyys taas on verkossa toimivalle pienyritykselle elinehto, jossa epäonnistumiset ovat paitsi ottaneet koteloon, myös kuljettaneet eteenpäin.

K: Miksi sisäpiirin uutiskirjeitä ei enää tule?

V: Luonnonpakanan sisäpiirin kirje on yhdistynyt Kolmas Silmä Puodin uutiskirjeeseen, koska kahden erillisen uutiskirjeen tuottaminen ei osoittautunut järkeväksi. Jos olit sisäpiirin postituslistalla, saat automaattisesti puodin ideakirjeet samaan osoitteeseen. Jos et tykkää posteista tai meiliä pukkaa muutenkin ihan liikaa, voit milloin tahansa poistua listalta uutiskirjeen peruutuslinkin kautta.


Jos tahdot kysyä jotain tai lähettää palautetta, otathan yhteyttä. Joka tapauksessa, kiitos sinulle, että olet siellä ruudun toisella puolella ja luet näitä juttuja. Sekin on sisällön toimittajalle arvokasta palautetta, jolla on paljonkin väliä.


Luonnonpakanan manifesti Saaga Saarnisola

Manifestoi luonnonpakanuutta elämään: vapauta itsesi ja löydä vastaukset luonnon kautta.

by Saaga Saarnisola – Kolmas Silmä