Uuspakanahenkinen sivusto Luontoyhteys Äiti Maa Luonnonpakana Luonnonnoita

INFO: Mikä luonnonpakanan verkkolehti ja miksi?

Etusivu » Info

Kolmassilma.net on luonnonpakanan ja muiden oman polun kulkijoiden nojatuoli – inspiraation, sisäisen viisauden ja ideoiden avarakatseinen lähde ja vahvistaja. Luonnonpakanan verkkolehteä kirjoittaa sivuston perustaja Saaga Saarnisola.

Löydät täältä tietoa ja kokemuksia luonnon välittämistä oivalluksista ja ikiaikaisista luonnonvoimien välineistä: Riimuista, voimaeläimistä, luonnonuskomusten myyteistä ja mytologioista, elementtien ominaisuuksista ja paljon muusta uusvanhasta normaalista, josta ihminen on päässyt vieraantumaan.

Poikkea myös Luonnonpakanan verkkokaupassa.

Sukella syvemmälle


Missio ja Visio

Luonnonpakanan verkkolehden missio on välittää luonnonkaikkeuden sanomia persoonallisten, käytännönläheisten ja inhimillisten näkökulmien kautta. Tehdä maailmasta pisaran verran parempi paikka.

Kolmassilma.netin visio on olla piristävin luonnonpakanan verkkosivusto, joka julkaisee innovatiivista, laadukasta ja kokemuksellista sisältöä luontosuhteeseen pohjautuvan henkevyyden erilaisista kulmista, tavoista ja ilmenemismuodoista.

Tavoite on olla kaikkea muuta kuin perinteinen. Koska elämän ei ole pakko olla niin totista tai tukkoista.


Tilaa ja lue ilmaiseksi 🌿

Haluatko Luonnonpakanan verkkolehden uudet artikkelit suoraan sähköpostiisi? Ole hyvä, ei maksa mitään.


Ilmestyy noin 12 kertaa vuodessa

Verkkolehden artikkeleita ilmestyy noin kerran kuussa tai joskus harvemmin. Sillä välin – vapauta itsesi ja ota aikaa olla yhteydessä luontoon. Tutustu myös luontohenkisiin e-kirjoihin ja luonnonpakanan kirjahyllyyn.


Elämänkatsomus Luonnon pakana Pakanallinen maailmankatsomus Luonnonpakanan manifesti Saaga Saarnisola Luontoperäinen henkisyys

Luonnonpakana®

Mikä on luonnonpakana? Luonnonpakana® on rekisteröity tavaramerkki, jonka haltija on toiminimi Kolmas Silmä. Mitä luonnonpakana tarkoittaa tai kuvastaa? Lue Luonnonpakanan manifesti. Katso myös Luonnonpakana® tuotteet verkkokaupastamme.


Arvot ja informaatiotulva

Tiesitkö, että normaali nykyihminen kohtaa joka päivä yli 5000 markkinointiviestiä, digitaalisesti ja fyysisesti? Aikamoista, eikö totta. Jatkossa viestejä saattaa kuitenkin olla yksi vähemmän, sillä Kolmassilma.net ei enää postaa tai mainosta somekanavilla.

Informaatiotulvan yksinkertaistaminen ja omassa elämässä läsnä oleminen on yksi Saagalle tärkeistä arvoista. Siksi myöskään artikkeleita ei ilmesty liukuhihnalta – näin arvoilla on mahdollisuus toteutua molemmin puolin.


Verkkolehden artikkeleiden arkisto

by Saaga Saarnisola – Kolmas Silmä