Kolmassilma.net Info Luonnonpakanan verkkolehti Verkkokauppa Luonnonmystiikka Yksinkertaistaminen Myytit ja mytologiat Luonnonnoita Uuspakanuus Uushenkisyys Pakana sivusto

INFO: Mikä luonnonpakanan verkkopesä ja miksi?

Etusivu » Info & UKK

Kolmassilma.net on omien polkujen kulkijoiden lukunurkka – luonnonmystiikan, sisäisen viisauden ja oman voiman avarakatseinen kannattaja ja kannustaja. Sivuston sisällön tuottaa Saaga Saarnisola.

Infon sisältö

Kolmassilma.netin tarina

”Ihan alunperin perustin sivuston hetken mielijohteesta, ajatuksena että sisältö tukisi jollain tavalla luonnonmystiikkaa sivuavia e-kirjoja, joita tulen tulevaisuudessa kirjoittamaan. Sittemmin homma on lähtenyt vähän lapasesta, eli luonut virran joka on vienyt mennessään. Ensimmäisten e-kirjojen lisäksi muiden töiden sivussa on syntynyt mm. Luonnonpakana® tavaramerkki, Luonnonpakanan verkkolehti, riimutuotteet, Luonnonpakanan verkkokauppa ja viimeisimpänä ensimmäiset Luonnonpakana® puutuotteet.

Luontoyhteyden toisenlaisena soturina ja idearikkaana yksinyrittäjänä tahdon tehdä aidosti merkityksellisiä asioita, suurella sydämellä. Uskon luultavasti ainoastaan siihen, että helpoin ja itsestään selvin tie olisi varmasti tosi tylsä :) Henkilökohtaisesti tykkään paitsi luonnonläheisestä erakkoelämästä, myös kokemusperäisen tiedon mutkattomasta viestimisestä ilman kiihkoilua. Luomalla näitä asioita toivon antavani iloa monenlaisille avoimille, välittömille ja luonteikkaille poluille.” – Saaga S.

Kolmas silmä sivuston nimessä viittaa intuitioon, vaistonvaraiseen toimintaan ja vaihtoehtoisiin näkökulmiin. Kolmas Silmä on myös v. 2017 perustetun yrityksen päätoiminimi. » Kolmassilma.org

Kolmassilma.netin missio

Kolmassilma.net kanavan tarkoitus on välittää luonnonkaikkeuden viisautta persoonallisten, käytännönläheisten ja inhimillisten näkökulmien kautta. Missio on tehdä maailmasta pisaran verran parempi paikka.

Tavoite on olla kaikkea muuta kuin perinteinen tai rajoittunut. Koska elämän ei ole pakko olla pelkästään totista tai tukkoista.

Tilaa ja lue ilmaiseksi 🌿

Haluatko Luonnonpakanan verkkolehden uudet artikkelit suoraan sähköpostiisi? Ole hyvä, ei maksa mitään.

Vaella syvemmälle metsään

Informaatiotulvan yksinkertaistaminen ja omassa tekemisessä & elämässä läsnä oleminen on yksi Saagalle tärkeistä arvoista. Siksi viestintää ei ilmesty liukuhihnalta – näin arvoilla on mahdollisuus toteutua molemmin puolin.

Sivusto ja verkkokauppa on kuitenkin avoinna ympäri vuorokauden. Lue tai shoppaile silloin kun sinulle sopii, olet aina lämpimästi tervetullut.

Kolmas Silmä Publications Luonnonpakana e-kirjat Riimujen tulkinta

UKK: Usein kysyttyä

K: Miksi artikkeleista ei löydy kaikkia vuosien mittaan julkaistuja juttuja?

V: Jotkut vanhoista artikkeleista on poistettu, koska oppi ja kantapää. Hakukone näkyvyys voi laskea jos sivustolla on sellaisia artikkeleita, joita ei lueta tai etsitä hakusanoilla, eli niissä ei ole ollut kiinnostavaa sisältöä. Googlen näkyvyys taas on verkossa toimivalle pienyritykselle elinehto.

K: Miksi Kolmassilma.nettiin ei ole enää ilmestynyt Saagan blogikirjoituksia?

V: Kts. edellinen vastaus mahdollisimman kiinnostavien artikkeleiden tarjoamisesta. Vaikka sisältöä tuotetaan aina ilolla ja sydämellä, tämä ei ole harrastus tai henkilökohtainen kanava. Sen sijaan sivusto on osa kokonaisuutta, jolla sekä tuetaan ja kannustetaan oman tien kulkijoita, että hankitaan myös välttämätöntä toimeentuloa ja maksetaan esimerkiksi sivuston tekniset kulut. Siksikään ei yksinkertaisesti kannata sijoittaa työaikaa tai palstatilaa niitä näitä -horinoille, jotka eivät niinkään vie poluillamme eteenpäin.

Mutta mitä nyt kuuluu, on paljon kysytty? Useinmiten Saagan löytää joko verstaalta tai verkkopuodin puolelta luomassa jotakin uutta ja palvelemassa asiakkaita – klikkaudu ihmeessä tutustumaan ja ostoksille. Jos tahdot kysyä tuotteista, asiakaspalvelu on avoinna sekä digitaalisesti että puhelimitse. Myös uutiskirjeen tilaamalla saat kivoja juttuja ja tietoa uutuuksista.

K: Miksi verkkolehdessä julkaistaan niin harvoin tai epäsäännöllisesti uusia artikkeleita?

V: Kirjoittaja tekee monialaista työtä, josta sisällöntuotto on vain yksi osanen. Vastaus on puhtaasti ajan ja energian rajallisuus, niin mutkallinen luonnonlaki kuin se joskus onkin. Harvalukuisemman julkaisun sivutuotteena syntyy kuitenkin artikkeleiden vähemmän on enemmän -laatu, jonka toivotaan ilahduttavan lukijoita ja antavan nimenomaan enemmän.

Tällä hetkellä teossa on myös seuraava Luonnonpakana® e-kirja, joka saattaa ilmestyä syksyllä 2021. Siitä tulee ihan varmasti juttua sivustolle. Jos tahdot tiedon ensimmäisten joukossa, tilaa yltä uudet artikkelit sähköpostiin.

K: Miksi sisäpiirin uutiskirjeitä ei enää tule?

V: Luonnonpakanan sisäpiirin kirje on yhdistynyt Luonnonpakanan verkkokaupan uutiskirjeeseen, koska kahden erillisen uutiskirjeen tuottaminen ei osoittautunut järkeväksi. Jos olit sisäpiirin postituslistalla, saat automaattisesti puodin ideakirjeet samaan osoitteeseen. Jos et tykkää posteista tai meiliä pukkaa muutenkin ihan liikaa, voit milloin tahansa poistua listalta uutiskirjeen peruutuslinkin kautta.


Jos tahdot kysyä jotain tai lähettää palautetta, otathan yhteyttä. Joka tapauksessa, kiitos sinulle, että olet siellä ruudun toisella puolella ja luet näitä juttuja. Sekin on tekijälle arvokasta palautetta, jolla on paljonkin väliä.


Luonnonpakanan manifesti Saaga Saarnisola

Manifestoi luonnonpakanuutta elämään: vapauta itsesi ja löydä vastaukset luonnon kautta.

by Saaga Saarnisola – Kolmas Silmä