Kolmassilma.net Info Luonnonpakanan verkkolehti Verkkokauppa Luonnonmystiikka Yksinkertaistaminen Myytit ja mytologiat Luonnonnoita Uuspakanuus Uushenkisyys Pakana sivusto

Kolmassilma.net Info

Kolmassilma.net on omien polkujen kulkijoiden keidas ja luonnonpakanan kyläkauppa verkossa – luonnon symboliikan, sisäisen viisauden ja oman voiman välittäjä. Sisällön pääasiallinen tuottaja on ollut sivuston ja Luonnonpakana® brändin perustaja Saaga Saarnisola, mutta nykyään tapaat toimituksessamme myös muita ammattilaisia.

Infon sisältö:

  • Tarina
  • Missio
  • Kolmassilma.net Toimitus
  • Tilaa artikkelit
  • Vieraskynä
  • Kirjaesittelyt

Kolmassilma.netin tarina

”Ihan alunperin rakensin Kolmassilma.netin hetken mielijohteesta ja pitkäaikaisesta rakkaudesta aihepiiriin sekä verkkosivujen luomiseen. Ajatuksena oli, että sivuston sisältö tukisi jollakin tavalla luonnonmystiikkaa sivuavia e-kirjoja, joita tulisin tulevaisuudessa kirjoittamaan. Hirveän innon ja touhotuksen lisäksi sen tarkempaa suuntaa tai kokonaisuutta ei vielä silloin ollut olemassa, ja sen luultavasti huomasi.

Sittemmin homma lähti vähän lapasesta, eli vei mennessään. Ensimmäisten e-kirjojen lisäksi muun yrittämisen ja maailmanparantajien konsulttiduunin sivussa syntyi mm. Luonnonpakanan verkkolehti, Luonnonpakana® brändi, riimutuotteet sekä nykyinen päätoimiala Kolmas Silmä Puoti verkkokauppa. Puodissa palvellaan asiakkaita verkon kautta kyläkauppa -hengessä, tänä päivänä kokoaikaisesti.

Luontoyhteyden ja -symboliikan tuntijana ja idearikkaana yrittäjänä tahdon tehdä asioita, joilla voi toimittaa asiakkaalle tai lukijalle aitoa merkitystä & iloa. Kiinnostavan sisällön lisäksi tavoite on sekä löytää, että valmistaa poikkeuksellisia tuotteita ja luoda kokonaisuuksia suurella sydämellä ja intohimolla. Välittäen samalla syvällisemmällä tavalla siitä mitä yrityksessä myydään tai tuotetaan, vaikka tämä onkin liiketoimintaa ja elinkeino.

Henkilökohtaisesti tykkään paitsi työstäni, myös omasta viikingistäni, juurevasta elämästämme korvessa, yhteydestä luontoon ja eläimiin, kissoista, kahvista sekä mutkattomasta viestimisestä ilman draamoja. Luomalla ja tarjoamalla symbolisia työkaluja omanlaiseen eloon, toivon antavani iloa monenlaisille poluille ja teille. Siksi Kolmassilma.net on tehty Sinulle.”

Lämpimästi,

Saaga Saarnisola

Kolmassilma.netin symboliikka

Kolmas Silmä logoKolmas silmä sivuston nimessä viittaa intuitioon, vaistonvaraiseen toimintaan ja toisenlaisiin näkökulmiin. Kolmas Silmä on myös v. 2017 perustetun yrityksen päätoiminimi.

Logon symbolin harakanvarvas on ikiaikainen riimumerkki Elhaz, joka viittaa mm. suojelukseen, arvoihin sekä pohjatyön merkitykseen. Huolellinen tekeminen ja hyvä tarkoitus ovat työssämme läsnä jokaisena päivänä.

Kolmas Silmä Puoti -verkkokaupan toiminnasta voi lukea lisää Puodin tarinasta.

Kolmassilma.netin missio

Kolmas Silmän ja Kolmassilma.net kanavan missio on auttaa ihmisiä voimaantumaan ja löytämään elämäniloa luonnon symboliikan ja -mystiikan kautta. Isommassa kuvassa missio on tehdä maailmasta pienen pisaran verran parempi paikka.

Visiomme on olla kiinnostavin, persoonallisin ja luotettavin taho verkossa heille jotka tahtovat enemmän “luonnonpakanuutta” elämään. Tavoite on olla kaikkea muuta kuin perinteinen tai rajoittunut. Koska tällä pallolla olemisen ei ole pakko olla pelkästään totista tai tukkoista.

Kolmassilma.net Toimitus

Luonnonpakanan verkkolehti on yhtä kuin vapaasti luettavissa olevia artikkeleita syvemmän luontoyhteyden aihepiiristä. Lue sellaista informaatiota, joka innostaa ja tuo iloa päivääsi.

Saagan lisäksi juttuja kirjoittaa kaksi ihanaa Katariinaa:

Katariina Krabbe on toimittaja, folkloristi (FM), itkuvirsiohjaaja ja luonnonuskova. Ensimmäiset kokeilunsa noituuden parissa hän teki 24 vuotta sitten tehdessään pro gradu tutkielmaa uuspakanallisesta noituudesta. Kymmenen vuotta sitten hän astui samanistiselle polulle, joka on nykyään erottamaton osa hänen eklektistä noituuttaan. Katariina toimii myös Lehto – Suomen luonnonuskontojen yhdistys ry:n puheenjohtajana sekä opettajana Suomen Noitaopistossa.

Katariina Kärkelä on J.R.R. Tolkienin fiktiosta väitellyt kirjallisuudentutkija, kirjailija ja kirjoittaja. Rakkaus filosofiaan on vuotanut hänen akateemisesta työstään myös mytologisista juurista ammentavaan luovaan kirjoittamiseen, jossa luonnon mystiikka on hallitsevana elementtinä. Syys- ja talviaikaan Katariina harrastaa tähtitaivaan havainnointia, ja avaruuden ilmiöistä löytyvät myös monet aiheet hänen teksteihinsä.

Tilaa ja lue ilmaiseksi 🌿

Haluatko Luonnonpakanan verkkolehden artikkelit suoraan sähköpostiisi? Ole hyvä. Uusia juttuja julkaistaan kuukausittain.

Vieraskynä

Tahtoisitko kirjoittaa artikkeleihimme luontoyhteydellisen jutun ja saada näin asialle ja sinulle kuuluvuutta? Se on mahdollista. Ota yhteyttä:

Kirjahylly

Tahtoisitko kirjoittaa Kolmassilma.net sivustolle esittelyitä luontoyhteyttä tai luonnonpakanuutta sivuavista kirjoista? Se on mahdollista. Ota yhteyttä:

Ancient Wisdom

Piipahda myös Kolmassilma.netin toisessa hyvän tarkoituksen verkkokaupassa:

Ancient Wisdom tuotteet Fair trade lahjatavarat suoratoimitus Kolmassilma.net AW-kauppa

Tervetuloa Ancient Wisdom -tuotteiden suomalaiseen “AW-kauppaan”, josta ostamalla voit vaikuttaa käsityöläisten ja muiden tekijöiden toimeentuloon ympäri maailman. Ancient Wisdom on englantilainen tuotemerkki ja valmistaja (perustettu 1995). Välitämme Ancient Wisdom -tuotteita sekä yksityishenkilöille että yrityksille Suomeen.