Luonnon pakana sivusto Kolmas Silmä Riimut Riimusymbolit Riimukivet Luontoyhteys Luonnonnoita Saaga Saarnisola

INFO: Mikä luonnonpakanan verkkopesä ja miksi?

Etusivu » Info

Kolmassilma.net on luonnon pakanoiden ja muiden oman polun kulkijoiden nojatuoli – inspiraation, sisäisen viisauden ja ideoiden avarakatseinen lähde ja vahvistaja. Sivuston sisällön tuottaa Saaga Saarnisola.

”Ihan alunperin perustin Kolmassilma.netin hetken mielijohteesta, ajatuksena että sivut tukisivat jollain tavalla luontomystiikkaa sivuavia e-kirjoja, joita tulen tulevaisuudessa kirjoittamaan. Sittemmin homma on lähtenyt vähän lapasesta, eli vienyt mennessään. Ensimmäisten e-kirjojen lisäksi muiden töiden ohella on syntynyt mm. Luonnonpakana® tavaramerkki, Luonnonpakanan verkkolehti, riimutuotteet, Luonnonpakanan verkkokauppa ja viimeisimpänä ensimmäiset Luonnonpakana® puutuotteet.

Luontoyhteyden toisenlaisena soturina ja idearikkaana yksinyrittäjänä tahdon tehdä aidosti merkityksellisiä asioita, suurella sydämellä. Uskon luultavasti ainoastaan siihen, että helpoin ja itsestään selvin tie olisi varmasti tosi tylsä :) Henkilökohtaisesti tykkään paitsi omasta tilasta ja luonnonläheisestä erakkoelämästä, myös omista kokemuksista sekä kokemusperäisen tiedon mutkattomasta viestimisestä ilman kiihkoilua. Luomalla näitä asioita toivon antavani iloa monenlaisille avoimille, välittömille ja luonteikkaille poluille.” – Saaga S.

Kolmas silmä sivuston nimessä viittaa intuitioon, vaistonvaraiseen toimintaan ja vaihtoehtoisiin näkökulmiin. Kolmas Silmä on myös v. 2017 perustetun yrityksen päätoiminimi.

Missio ja tarkoitus

Kolmassilma.netin missio on välittää luonnonkaikkeuden viisautta persoonallisten, käytännönläheisten ja inhimillisten näkökulmien kautta. Tehdä maailmasta pisaran verran parempi paikka.

Tavoite on olla kaikkea muuta kuin perinteinen tai rajoittunut. Koska elämän ei ole pakko olla pelkästään totista tai tukkoista.

Tilaa ja lue ilmaiseksi 🌿

Haluatko Luonnonpakanan verkkolehden uudet artikkelit suoraan sähköpostiisi? Ole hyvä, ei maksa mitään.

Vaella syvemmälle metsään

Informaatiotulvan yksinkertaistaminen ja omassa tekemisessä & elämässä läsnä oleminen on yksi Saagalle tärkeistä arvoista. Siksi artikkeleita tai muuta viestintää ei ilmesty liukuhihnalta – näin arvoilla on mahdollisuus toteutua molemmin puolin.

Sivusto ja verkkokauppa on kuitenkin avoinna ympäri vuorokauden. Lue tai shoppaile silloin kun sinulle sopii, olet aina lämpimästi tervetullut.

Verkkolehden arkisto

Arkiston uumenissa on valitut palat kirjoitetuista artikkeleista.

Luonnonpakanan manifesti Saaga Saarnisola

Vapauta itsesi ja löydä vastaukset luonnon kautta.

by Saaga Saarnisola – Kolmas Silmä