Kolmassilma.net Info Luonnonpakanan verkkolehti Verkkokauppa Luonnonmystiikka Yksinkertaistaminen Myytit ja mytologiat Luonnonnoita Uuspakanuus Uushenkisyys Pakana sivusto

Kolmassilma.netin tarina

Kolmassilma.net on luonnon pakanoiden lukunurkka ja verkkokauppa – luonnonmystiikan, sisäisen viisauden ja oman voiman avarakatseinen kannattaja. Sisällön pääasiallinen toimittaja on Saaga Saarnisola.

”Ihan alunperin perustin Kolmassilma.netin hetken mielijohteesta, ajatuksena että sisältö tukisi jollain tavalla e-kirjoja, joita tulen tulevaisuudessa kirjoittamaan. Sittemmin homma lähti vähän lapasesta, eli vei mennessään. Ensimmäisten e-kirjojen lisäksi muiden töiden sivussa syntyi mm. Luonnonpakanan verkkolehti, Luonnonpakana® brändi, riimutuotteet sekä Kolmas Silmä Puoti. Puodissa palvellaan asiakkaita verkon kautta kyläkauppa -hengessä, tänä päivänä kokoaikaisesti.

Luontoyhteyden toisenlaisena soturina ja idearikkaana yksinyrittäjänä tahdon tehdä asioita joilla voi olla aitoja merkityksiä, suurella sydämellä ja intohimolla. Tuo polte on varmasti ollut se kantavin voima näinkin merkillisessä tavoitteessa. Uskon luultavasti ainoastaan siihen, että turvallisin tai yksinkertaisin tie olisi epäilemättä tosi tylsä, joten heijastan vaihtoehtoisia kulmia myös siinä mitä teen ja tuotan.

Henkilökohtaisesti tykkään paitsi työstäni, myös erakkoelämästämme korvessa, yhteydestä luontoon ja eläimiin, kissoista, kahvista sekä mutkattomasta viestimisestä ilman draamoja. Luomalla ja tarjoamalla symbolisia työkaluja vähän maagisempaan eloon, toivon antavani iloa mahdollisimman monenlaisille poluille ja teille. Siksi Kolmassilma.net on tehty Sinulle.”

Lämpimästi,

Saaga Saarnisola

Kolmas silmä sivuston nimessä viittaa intuitioon, vaistonvaraiseen toimintaan ja vaihtoehtoisiin näkökulmiin. Kolmas Silmä on myös v. 2017 perustetun yrityksen päätoiminimi.

Kolmas Silmä Puoti verkkokauppa toimi itsenäisenä kauppiaana Holvi palvelussa joulukuun loppupuolelle 2021 saakka, jonka jälkeen myös Puoti muutti Kolmassilma.netin yhteyteen. Jotta voimme tarjota yhdessä paketissa enemmän ja paremmin.

Kolmassilma.netin missio

Kolmassilma.net kanavan tarkoitus on välittää luonnonkaikkeuden viisautta persoonallisten, käytännönläheisten ja inhimillisten näkökulmien kautta. Missio on tehdä maailmasta pisaran verran parempi paikka.

Tavoite on olla kaikkea muuta kuin perinteinen tai rajoittunut. Koska elämän ei ole pakko olla pelkästään totista tai tukkoista.

Tilaa ja lue ilmaiseksi 🌿

Haluatko uudet artikkelit suoraan sähköpostiisi? Ole hyvä, ei maksa mitään.

Jos tahdot kysyä jotain tai lähettää terveisiä, otathan yhteyttä. Joka tapauksessa, kiitos sinulle, että olet siellä ruudun toisella puolella ja luet näitä juttuja. Sekin on sisällön toimittajalle arvokasta palautetta, jolla voi olla paljonkin väliä.


Luonnonpakanan manifesti Saaga Saarnisola

Manifestoi luonnonpakanuutta elämään: vapauta itsesi ja löydä vastaukset luonnon kautta.