Uuspakanahenkinen sivusto Luontoyhteys Äiti Maa Luonnonpakana Luonnonnoita

INFO: Mikä luonnonpakanan verkkolehti ja miksi?

Etusivu » Info

Kolmassilma.net on luonnonpakanan ja muiden oman polun kulkijoiden nojatuoli – inspiraation, sisäisen viisauden ja ideoiden avarakatseinen lähde ja vahvistaja. Löydät täältä tietoa ja kokemuksia riimuista, voimaeläimistä, luonnonuskomusten myyteistä ja mytologioista, elementtien voimista, luonnon välittämistä oivalluksista ja paljon muusta mystisestä.

Poikkea myös verkkopuodissamme, jossa voit shoppailla riimukivet, amuletit, talismaanit, voimaeläinkorut ja muut maagiset taikakalut.

Missio ja Visio

Luonnonpakanan verkkolehden missio on välittää Äiti Maan ja luonnonkaikkeuden sanomia persoonallisten, käytännönläheisten ja inhimillisten näkökulmien kautta. Tehdä maailmasta pisaran verran parempi paikka.

Kolmassilma.netin visio on olla piristävin uuspakanahenkinen sivusto, joka julkaisee innovatiivista, laadukasta ja kokemuksellista sisältöä luontosuhteeseen pohjaavan henkisyyden erilaisista kulmista, tavoista ja ilmenemismuodoista.

Tavoite on olla kaikkea muuta kuin perinteinen. Koska elämän ei ole pakko olla niin totista tai tukkoista.


Tilaa ja lue ilmaiseksi 🌿

Haluatko Luonnonpakanan verkkolehden uudet artikkelit suoraan sähköpostiisi? Ole hyvä, ei maksa mitään.

Osoitettasi ei käytetä muihin tarkoituksiin kuin automaattisiin ilmoituksiin uusista artikkeleista. Halutessasi voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.


Ilmestyy noin 12 kertaa vuodessa

Uusia artikkeleita ilmestyy noin kerran kuussa tai joskus harvemmin. Sillä välin – vapauta itsesi ja ota aikaa olla yhteydessä luontoon. Tutustu myös luontohenkisiin e-kirjoihin, sisäpiirin uutiskirjeisiin ja luonnonpakanan kirjahyllyyn.


Luonnon pakana Luontomystiikka Luontoyhteys Uuspakanahenkinen sivusto

Luonnonpakanan verkkolehti on mutkaton ja persoonallinen julkaisija, jonka rivien välissä on tilaa omillekin oivalluksille. Löydät täältä sanoja ja kuvia, joiden toivon inspiraation lisäksi välittävän luonnon sielukkaampaa puolta – luontomystiikan ainutlaatuista kosketusta. Se asuu luonnossa ihan kaikkialla, myös sun takapihalla.

– Saaga, päätoimittaja, Kolmassilma.net


Vaikuta tulevaan sisältöön ja osallistu arvontaan

Vastaa lyhyeen raksi ruutuun -kyselyyn Kolmassilma.net sivuston sisällöstä ja voita vapaavalintainen amuletti tai kaulakoru Kolmassilma.net Puodin valikoimasta. Arvonta suoritetaan 31.10.2020.


Luonnonpakana®

Luonnonpakana® on rekisteröity tavaramerkki, jonka haltija on Kolmas Silmä.

Mitä luonnonpakana tarkoittaa tai kuvastaa? Lue lisää: Luonnonpakanan manifesti


Arvot ja informaatiotulva

Tiesitkö, että normaali nykyihminen kohtaa joka päivä yli 5000 markkinointiviestiä, digitaalisesti ja fyysisesti? Aikamoista, eikö totta. Jatkossa viestejä saattaa kuitenkin olla yksi vähemmän, sillä Kolmassilma.net ei enää postaa tai mainosta somekanavilla.

Informaatiotulvan yksinkertaistaminen ja omassa elämässä läsnä oleminen on yksi Saagalle tärkeistä arvoista. Siksi myöskään Kolmassilma.netin artikkeleita tai uutiskirjeitä ei ilmesty liukuhihnalta – näin arvoilla on mahdollisuus toteutua molemmin puolin.


Verkkolehden artikkeleiden arkisto

Luontoperäisen henkisyyden keidas luonnon pakanoille ja muille oman polun kulkijoille