Kolmassilma.net Info Luonnonpakanan verkkolehti Verkkokauppa Luonnonmystiikka Yksinkertaistaminen Myytit ja mytologiat Luonnonnoita Uuspakanuus Uushenkisyys Pakana sivusto

Kolmassilma.net Info

Kolmassilma.net on omien polkujen kulkijoiden keidas ja kyläkauppa verkossa – luonnon symboliikan, sisäisen viisauden ja oman voiman inspiraattori. Sisällön pääasiallinen tuottaja on sivuston perustaja Saaga, mutta nykyään tapaat toimituksessamme myös muita ammattilaisia.

Infon sisältö:

  • Tarina
  • Missio
  • Kolmassilma.netin väki
  • Tilaa artikkelit
  • Vieraskynä
  • Kirjaesittelyt

Kolmassilma.netin tarina

“Ihan alunperin rakensin Kolmassilma.netin hetken mielijohteesta ja pitkäaikaisesta rakkaudesta aihepiiriin sekä verkkosivujen luomiseen. Ajatuksena oli, että sivuston sisältö tukisi jollakin tavalla luonnonmystiikkaa sivuavia e-kirjoja, joita tulisin tulevaisuudessa kirjoittamaan. Hirveän innon ja touhotuksen lisäksi sen tarkempaa suuntaa tai kokonaisuutta ei vielä silloin ollut olemassa, ja sen luultavasti huomasi.

Sittemmin homma lähti vähän lapasesta, eli vei mennessään. Ensimmäisten e-kirjojen lisäksi muun yrittämisen ja maailmanparantajien liiketoiminta-konsultoinnin sivussa syntyi mm. Luonnonpakanan verkkolehti, Luonnonpakana® brändi, riimutuotteet sekä nykyinen päätoimiala Kolmas Silmä Puoti verkkokauppa. Puodissa palvellaan asiakkaita verkon kautta kyläkauppa -hengessä ja asiakkaiden tarpeita kuunnellen.

Luontoyhteyden ja -symboliikan tuntijana ja idearikkaana yrittäjänä tahdon tehdä asioita, joilla voi toimittaa asiakkaalle tai lukijalle aitoa merkitystä & iloa. Kiinnostavan sisällön lisäksi tavoite on sekä löytää, että valmistaa poikkeuksellisia tuotteita ja luoda kokonaisuuksia suurella sydämellä ja intohimolla. Välittäen samalla syvällisemmällä tavalla siitä mitä yrityksessä myydään tai tuotetaan, vaikka tämä onkin liiketoimintaa ja elinkeino.

Henkilökohtaisesti tykkään paitsi työstäni, myös omasta viikingistäni, juurevasta elämästämme korvessa, yhteydestä luontoon ja eläimiin, kissoista, kahvista sekä mutkattomasta viestimisestä ilman draamoja. Luomalla ja tarjoamalla symbolisia työkaluja omanlaiseen eloon, toivomme että tuottaisimme iloa monenlaisille poluille ja teille. Siksi Kolmassilma.net on tehty Sinulle.

p.s. Jos tahdot liittyä sisäpiiriin, tilaa uutiskirje.

Lämpimästi,

Saaga Saarnisola

Kolmassilma.netin symboliikka

Kolmas Silmä logoKolmas silmä sivuston nimessä viittaa intuitioon, vaistonvaraiseen toimintaan ja toisenlaisiin näkökulmiin. Kolmas Silmä on myös v. 2017 perustetun yrityksen päätoiminimi.

Logon symbolin harakanvarvas on ikiaikainen riimumerkki Elhaz, joka viittaa mm. suojelukseen, arvoihin sekä pohjatyön merkitykseen. Huolellinen tekeminen ja asiakkaiden luottamus ovatkin työmme peruskivi jokaisena päivänä.

Kolmas Silmä Puoti -verkkokaupan toiminnasta voi lukea lisää Puodin tarinasta.

Kolmassilma.netin missio

Kolmas Silmän ja Kolmassilma.net kanavan missio on auttaa ihmisiä voimaantumaan ja löytämään elämäniloa luonnon symboliikan ja -mystiikan kautta. Isommassa kuvassa missio on tehdä maailmasta pienen pisaran verran parempi paikka.

Visiomme on olla kiinnostavin, persoonallisin ja luotettavin taho verkossa heille jotka tahtovat enemmän “luonnonpakanuutta” elämään. Tavoite on olla kaikkea muuta kuin perinteinen tai rajoittunut. Koska tällä pallolla olemisen ei ole pakko olla pelkästään totista tai tukkoista.

Kolmassilma.netin väki

Saaga SaarnisolaSaaga Saarnisola on Kolmas Silmä Puodin yrittäjä ja Luonnonpakanan verkkolehden päätoimittaja. Saagan vastuualueella on mm. puodin sisäänostot ja maahantuonti, tuotetiedot, markkinointi, tekniset toteutukset, konseptien luominen ja yrityksen hallinnolliset asiat. Yhteys: saaga(at)kolmassilma.net

Ilmari SaarnisolaIlmari Saarnisola on Kolmas Silmä Puodin kakkoshenkilö, joka on välillä Saagan sekä oikeana että vasempana kätenä. Ilmari mm. toimittaa paketit postille kolme kertaa viikossa vaikka taivaalta sataisi pieniä mummoja. Ilmari viihtyy myös pakkauspuuhissa ja tuntee jo hyvin meidän tuotteet. Yhteys: ilmari(at)kolmassilma.net

Katariina KrabbeKatariina Krabbe on Luonnonpakanan verkkolehden vakituinen kirjoittaja. Katariina on toimittaja, folkloristi (FM), itkuvirsiohjaaja ja luonnonuskova. Katariina toimii myös Lehto – Suomen luonnonuskontojen yhdistys ry:n puheenjohtajana sekä opettajana Suomen Noitaopistossa. Terveisiä Katariinalle: info(at)kolmassilma.net

Katariina KärkeläKatariina Kärkelä on Luonnonpakanan verkkolehden vakituinen kirjoittaja. Katariina on J.R.R. Tolkienin fiktiosta väitellyt kirjallisuudentutkija, kirjailija ja kirjoittaja. Syys- ja talviaikaan Katariina harrastaa tähtitaivaan havainnointia, ja avaruuden ilmiöistä löytyvät myös monet aiheet hänen teksteihinsä. Terveisiä Katariinalle: info(at)kolmassilma.net

Lue tai tilaa ilmaiseksi 🌿

Luonnonpakanan verkkolehti on yhtä kuin vapaasti luettavissa olevia artikkeleita syvemmän luontoyhteyden aihepiiristä.

Haluatko artikkelit suoraan sähköpostiisi? Ole hyvä. Uusia juttuja julkaistaan kuukausittain.

Vieraskynä

Tahtoisitko kirjoittaa artikkeleihimme luontoyhteydellisen jutun ja saada näin asialle ja sinulle kuuluvuutta? Se on mahdollista. Ota yhteyttä:

Kirjahylly

Tahtoisitko kirjoittaa Kolmassilma.net sivustolle esittelyitä luontoyhteyttä tai luonnonpakanuutta sivuavista kirjoista? Se on mahdollista. Ota yhteyttä: