Kolmassilma.net Info Luonnonpakanan verkkolehti Verkkokauppa Luonnonmystiikka Yksinkertaistaminen Myytit ja mytologiat Luonnonnoita Uuspakanuus Uushenkisyys Pakana sivusto

Kolmassilma.net Info

Kolmassilma.net on omien polkujen kulkijoiden lukunurkka ja verkkokauppa – luonnon symboliikan, sisäisen viisauden ja oman voiman kannattaja. Sisällön pääasiallinen toimittaja on sivuston perustaja Saaga Saarnisola, mutta tapaat artikkeleissa myös muita kirjoittajia.

Infon sisältö:

  • Tarina
  • Missio
  • Tilaa artikkelit
  • Vieraskynä
  • Kirjaesittelyt

Kolmassilma.netin tarina

”Ihan alunperin rakensin Kolmassilma.netin hetken mielijohteesta ja pitkäaikaisesta rakkaudesta aihepiiriin sekä verkkosivujen luomiseen. Ajatuksena oli, että sivuston sisältö tukisi jollakin tavalla luonnonmystiikkaa sivuavia e-kirjoja, joita tulisin tulevaisuudessa kirjoittamaan. Hirveän innon ja touhotuksen lisäksi mitään tarkempaa suunnitelmaa tai konseptia ei vielä silloin ollut olemassa, ja sen luultavasti huomasi.

Sittemmin homma lähti vähän lapasesta, eli vei kivikoista huolimatta mennessään. Ensimmäisten e-kirjojen lisäksi muun yrittämisen ja maailmanparantajien konsulttiduunin sivussa syntyi mm. Luonnonpakanan verkkolehti, Luonnonpakana® brändi, riimutuotteet sekä nykyinen päätoimiala Kolmas Silmä Puoti verkkokauppa. Puodissa palvellaan asiakkaita verkon kautta kyläkauppa -hengessä, tänä päivänä kokoaikaisesti.

Luontoyhteyden ja -symboliikan tuntijana ja idearikkaana yksinyrittäjänä tahdon tehdä asioita, joilla voi toimittaa asiakkaalle tai lukijalle aitoa merkitystä & iloa. Tavoite on sekä löytää, että valmistaa poikkeuksellisia tuotteita ja luoda kokonaisuuksia suurella sydämellä ja intohimolla. Välittäen samalla syvällisemmällä tavalla siitä mitä yrityksessä myydään tai tuotetaan, vaikka tämä onkin liiketoimintaa ja elinkeino.

Henkilökohtaisesti tykkään paitsi työstäni, myös erakkoelämästämme korvessa, yhteydestä luontoon ja eläimiin, kissoista, kahvista sekä mutkattomasta viestimisestä ilman draamoja. Luomalla ja tarjoamalla symbolisia työkaluja omanlaiseen eloon, toivon antavani iloa monenlaisille poluille ja teille. Siksi Kolmassilma.net on tehty Sinulle.”

Lämpimästi,

Saaga Saarnisola

Kolmas silmä sivuston nimessä viittaa intuitioon, vaistonvaraiseen toimintaan ja toisenlaisiin näkökulmiin. Kolmas Silmä on myös v. 2017 perustetun yrityksen päätoiminimi.

Kolmas Silmä Puoti verkkokauppa toimi itsenäisenä kauppiaana Holvi palvelussa joulukuun loppupuolelle 2021 saakka, jonka jälkeen myös Puoti muutti Kolmassilma.netin yhteyteen.

Kolmassilma.netin missio

Kolmas Silmän ja Kolmassilma.net kanavan missio on auttaa ihmisiä voimaantumaan ja löytämään elämäniloa luonnon symboliikan ja -mystiikan kautta. Isommassa kuvassa missio on tehdä maailmasta pienen pisaran verran parempi paikka.

Visiomme on olla kiinnostavin, persoonallisin ja luotettavin taho verkossa heille jotka tahtovat enemmän “luonnonpakanuutta” elämään. Tavoite on olla kaikkea muuta kuin perinteinen tai rajoittunut. Koska tällä pallolla olemisen ei ole pakko olla pelkästään totista tai tukkoista.

Tilaa ja lue ilmaiseksi 🌿

Haluatko Kolmassilma.netin uudet artikkelit suoraan sähköpostiisi? Ole hyvä, ei maksa mitään.

Vieraskynä
Vieraskynä

Tahtoisitko kirjoittaa artikkeleihimme luontoyhteydellisen jutun tai jakaa lukijoillemme videon ja saada näin asialle ja sinulle kuuluvuutta? Se on mahdollista. Ota yhteyttä:

Kirjahylly
Kirjahylly

Tahtoisitko kirjoittaa Kolmassilma.net sivustolle esittelyitä luontoyhteyttä tai luonnonpakanuutta sivuavista kirjoista? Se on mahdollista. Ota yhteyttä: