Kilpisjärvi Suurtunturit Saaga Saarnisola Luonnonpakanan verkkolehti Luonnonnoita Luontomystiikka Luontohenkisyys Äiti Maa

Vastuuvapaus

Etusivu » Yhteys » Vastuuvapauslauseke

Kolmassilma.net sivuston sisällön omistaa Kolmas Silmä -niminen yritys. Vastuuvapauslauseke koskee myös Kolmas Silmä Puoti -nimisen yrityksen verkkokaupan sisältöä Holvi palvelussa (Kolmassilma.net Puoti).

Sisältö on tarkoitettu täysivaltaisille aikuisille. Lukemansa ja näkemänsä kannattaa aina suodattaa sekä maalaisjärjellä että itselleen parhaalla tavalla, sillä jokainen tuntee ja kokee kaiken viestinnän oman persoonallisuuden, kokemuspohjan, fiiliksen tai näkökulman kautta erilaisin ja yksilöllisin tavoin. Sisältö ei pyri olemaan ainoa tai oikein totuus, eikä sivuston sisällöllä pyritä luokittelemaan ketään tai mitään hyvä/huono -arvottamisen kautta. Sivuston sisällön tarkoituksena ei ole myöskään jakaa tuottajan tai kirjoittajan yksityiselämää, vaikka toisinaan sivustolla saatetaan sivuta omia kokemuksia jonkin asian suhteen.

Lukemalla tätä verkkosivustoa tai vastaanottamalla jotain, mikä on saatavilla tai ostettavissa tämän sivuston sisällön omistavan yrityksen kautta, hyväksyt kaikki tämän vastuuvapauslausekkeen osat, riippumatta siitä oletko todistettavasti lukenut disclaimerin. Jos et hyväksy tätä vastuuvapauslauseketta, ethän käytä tätä verkkosivustoa tai sen tuottamia palveluita tai tuotteita.

  • Kaikki sisältö on ainostaan tiedottavaa, opetuksellista tai viihteellistä, joka on tarkoitettu lukijan tai vastaanottajan omaan käyttöön, tarjoamaan erilaisia vaihtoehtoja sekä tukemaan ja kannustamaan käyttäjän omia oivalluksia tai omaa polkua. Sisällön tuottaja tai kirjoittaja ei ole millään tavalla vastuussa toimista tai niiden seurauksista, joita tämän verkkosivuston käyttäjä tekee lukemansa tai vastaanottamansa innoittamana.
  • Sisällön tuottaja tai kirjoittaja ei ole lääkäri tai muu terveydenhoitoalan ammattilainen. Tarvittaessa käänny aina hoitavan lääkärisi puoleen, myös mielenterveydellisissä ongelmissa tai haasteissa. Älä koskaan aloita tai lopeta minkäänlaisten lääkkeiden käyttöä ilman että otat yhteyttä lääketieteelliseen tahoon.
  • Verkkosivuston sisällön omistaja tai tuottaja ei ole vastuussa virheistä tai laiminlyönneistä jotka koskevat verkkosivuston sisältöä, eikä vastuussa minkään vahingon tai virheen syntymisestä sen johdosta.
  • Käyttämällä tätä verkkosivustoa tai sen tuottamia palveluita tai tuotteita ymmärrät, että käytät em. asioita vapaaehtoisesti ja olet henkilökohtaisesti vastuussa omista valinnoistasi, toimistasi ja niiden aiheuttamista riskeistä sekä nyt että tulevaisuudessa. Sitoudut käyttämään omaa harkintaa ja asianmukaista huolellisuutta jos / ennen kuin otat käyttöösi jonkin ehdotuksen tai opastuksen tältä verkkosivustolta.
  • Verkkosivuston käytettävyydestä, toimivuudesta tai sivuston olemassaolon jatkuvuudesta ei anneta minkäänlaisia takuita. Vaikka sivustoa tuotetaan huolellisesti ja sydämellä, se saattaa sisältää myös tieteellisesti virheellistä tai todistamatonta tietoa, kirjoitusvirheitä tai jotain muuta harhaanjohtavaa. Verkkosivuston sisällön omistaja tai tuottaja ei ole vastuussa minkäänlaisista epäkohdista tai niiden mahdollisista seurauksista.

Jos sinulla on kysyttävää tästä vastuuvapauslausekkeesta, otathan yhteyttä sähköpostilla:

kolmassilma.tmi(at)gmail.com
kolmassilmapuoti(at)gmail.com

kolmas silmä, luontomystiikka, pakana, luonnonnoita, luonnonpakana, luontoyhteys, luonnon henkisyys