Vastuuvapaus Kolmassilma.net Kolmas Silmä Puoti

Vastuuvapaus

Kolmassilma.net sivuston sisällön omistaa Kolmas Silmä -niminen yritys, jonka vastuuvapaudesta kerrotaan alla. Vastuuvapauslauseke koskee myös Kolmas Silmä Puoti verkkokauppaa Kolmassilma.net sivustolla.

”Visiomme on olla kiinnostavin, persoonallisin ja luotettavin taho verkossa heille jotka tahtovat enemmän luonnonpakanuutta elämään. Tavoite on olla kaikkea muuta kuin perinteinen tai rajoittunut. Koska tällä pallolla olemisen ei ole pakko olla pelkästään totista tai tukkoista.” – Kolmassilma.netin info ja tarina

Vastuuvapauslauseke

Kolmassilma.net verkkosivuston viestintä sekä verkkokaupassa myytävät tuotteet on suunnattu täysivaltaisille aikuisille. Lukemansa ja näkemänsä kannattaa aina suodattaa sekä maalaisjärjellä että itselleen parhaalla tavalla, sillä jokainen tuntee ja kokee kaiken viestinnän oman persoonallisuuden, kokemuspohjan, fiiliksen tai näkökulman kautta erilaisin ja yksilöllisin tavoin.

Sisällön viesti ei pyri olemaan ainoa tai oikein totuus, eikä sisällöllä pyritä luokittelemaan ketään tai mitään hyvä/huono -arvottamisen kautta. Sivustolla luettavissa olevien artikkeleiden tarkoituksena ei myöskään ole jakaa tuottajan tai kirjoittajan yksityiselämää, vaikka toisinaan niissä saatetaankin sivuta omia kokemuksia jonkin asian suhteen.

Lukemalla tätä verkkosivustoa tai vastaanottamalla jotain, mikä on saatavilla tämän sivuston verkkokaupan kautta, hyväksyt kaikki vastuuvapauslausekkeen osat, riippumatta siitä oletko todistettavasti lukenut disclaimerin. Jos et hyväksy vastuuvapauslauseketta, ethän käytä tätä verkkosivustoa tai osta verkkokaupan tuotteita tai palveluita.

  • Viestinnän sisältö on ainostaan tiedottavaa, opetuksellista tai viihteellistä, joka on tarkoitettu lukijan tai asiakkaan omaan käyttöön. Sivuston artikkeleiden sekä verkkokaupan symbolisten tuotetekstien tarkoitus on tarjota erilaisia vaihtoehtoja, esimerkiksi tukemaan tai kannustamaan omia oivalluksia tai omaa polkua. Sisällön tuottaja tai kirjoittaja ei ole vastuussa toimista tai niiden seurauksista, joita verkkosivuston käyttäjä tekee lukemansa tai vastaanottamansa innoittamana.
  • Sisällön tuottaja tai kirjoittaja ei ole lääkäri tai muu terveydenhoitoalan ammattilainen. Tarvittaessa käänny aina hoitavan lääkärisi puoleen, myös mielenterveydellisissä ongelmissa tai haasteissa. Älä koskaan aloita tai lopeta minkäänlaisten lääkkeiden käyttöä ilman että otat yhteyttä lääketieteelliseen tahoon.
  • Käyttämällä tätä verkkosivustoa, sen tuottamia palveluita tai tuotteita ymmärrät, että käytät em. asioita vapaaehtoisesti ja olet henkilökohtaisesti vastuussa omista valinnoistasi, toimistasi ja niiden aiheuttamista riskeistä sekä nyt että tulevaisuudessa. Sitoudut käyttämään omaa harkintaa ja asianmukaista huolellisuutta myös jos tai ennen kuin otat käyttöösi jonkin ehdotuksen tai opastuksen tältä verkkosivustolta.
  • Verkkosivuston esteettisestä käytettävyydestä tai sivuston olemassaolon jatkuvuudesta ei anneta takuita. Vaikka sivustoa tuotetaan huolellisesti ja sydämellä, se saattaa sisältää myös tieteellisesti virheellistä tai todistamatonta tietoa, kirjoitusvirheitä tai jotain muuta harhaanjohtavaa. Verkkosivuston sisällön omistaja tai tuottaja ei ole vastuussa tällaisista epäkohdista tai niiden mahdollisista seurauksista.

Jos sinulla on kysyttävää tästä vastuuvapauslausekkeesta, otathan yhteyttä sähköpostilla:

info(at)kolmassilma.net
puoti(at)kolmassilma.net

Katso tarvittaessa myös Rekisteri- ja tietosuojaseloste (GDPR).

Vastuuvapauslauseke päivitetty 24.5.2022.