Vastuuvapaus Kolmassilma.net Kolmas Silmä Puoti

Vastuuvapaus

Kolmassilma.net sivuston sisällön omistaa Kolmas Silmä -niminen yritys, jonka vastuuvapaudesta kerrotaan alempana. Vastuuvapauslauseke koskee myös Kolmas Silmä Puoti verkkokauppaa Kolmassilma.net sivustolla.

Kolmas Silmän ja Kolmassilma.net kanavan missio on auttaa ihmisiä voimaantumaan ja löytämään elämäniloa luonnon symboliikan ja -mystiikan kautta. Isommassa kuvassa missio on tehdä maailmasta pienen pisaran verran parempi paikka. Visiomme on olla kiinnostavin, persoonallisin ja luotettavin taho verkossa heille jotka tahtovat enemmän “luonnonpakanuutta” elämään. Tavoite on olla kaikkea muuta kuin perinteinen tai rajoittunut. Koska tällä pallolla olemisen ei ole pakko olla pelkästään totista tai tukkoista. – Kolmassilma.net info

Vastuuvapauslauseke

.. eli ne pakolliset “ethän laita metallia tai kananmunia mikroon” -huomautukset.

Kolmassilma.net verkkosivuston viestintä sekä verkkokaupassa myytävät tuotteet on suunnattu täysivaltaisille aikuisille. Lukemansa ja näkemänsä kannattaa aina suodattaa sekä maalaisjärjellä että itselleen parhaalla tavalla, sillä jokainen tuntee ja kokee kaiken viestinnän oman persoonallisuuden, kokemuspohjan, fiiliksen tai näkökulman kautta erilaisin ja yksilöllisin tavoin.

Sivuston sisältö ei pyri olemaan ainoin, oikein tai laajin totuus, eikä sisällöllä pyritä luokittelemaan ketään tai mitään hyvä/huono -arvottamisen kautta. Kolmassilma.net ei myöskään ole uutiskanava tai somekanava, eikä sitä tuoteta turhamaisuudesta tai muusta sellaisesta tarpeesta käsin. Emme julkaise asiattomia kommentteja tai muutakaan vastaavaa, joka levittäisi ilkeyttä tai pahaa mieltä. Henkiselle väkivallalle, henkiselle narsismille ja muulle keljuudelle meillä on nollatoleranssi.

Lukemalla tätä verkkosivustoa tai vastaanottamalla jotain, mikä on saatavilla tämän sivuston verkkokaupan kautta, hyväksyt kaikki vastuuvapauslausekkeen osat, riippumatta siitä oletko todistettavasti lukenut disclaimerin. Jos et hyväksy vastuuvapauslauseketta, ethän käytä tätä verkkosivustoa tai osta verkkokaupan tuotteita tai palveluita.

  • Viestinnän sisältö on ainostaan tiedottavaa, opetuksellista tai viihteellistä, joka on tarkoitettu lukijan tai asiakkaan omaan käyttöön. Sivuston artikkeleiden sekä verkkokaupan symbolisten tuotetekstien tarkoitus on tarjota erilaisia vaihtoehtoja, esimerkiksi tukemaan tai kannustamaan omia oivalluksia tai omaa polkua. Sisällön tuottajat ja kirjoittajat eivät ole vastuussa toimista tai niiden seurauksista, joita verkkosivuston käyttäjä tekee lukemansa tai vastaanottamansa innoittamana.
  • Sisällön tuottaja tai kirjoittaja ei ole lääkäri tai muu terveydenhoitoalan ammattilainen. Tarvittaessa käänny aina hoitavan lääkärisi puoleen, myös mielenterveydellisissä asioissa. Älä koskaan aloita tai lopeta minkäänlaisten lääkkeiden käyttöä ilman että otat yhteyttä lääketieteelliseen tahoon.
  • Käyttämällä tätä verkkosivustoa, sen tuottamia palveluita tai tuotteita ymmärrät, että käytät em. asioita vapaaehtoisesti ja olet henkilökohtaisesti vastuussa omista valinnoistasi, toimistasi ja niiden aiheuttamista riskeistä sekä nyt että tulevaisuudessa. Sitoudut käyttämään omaa harkintaa ja asianmukaista huolellisuutta myös jos tai ennen kuin otat käyttöösi jonkin ehdotuksen tai opastuksen tältä verkkosivustolta.
  • Verkkosivuston esteettisestä käytettävyydestä tai sivuston olemassaolon jatkuvuudesta ei anneta takuita. Vaikka sivustoa tuotetaan huolellisesti ja sydämellä, se saattaa sisältää myös tieteellisesti virheellistä tai todistamatonta tietoa, kirjoitusvirheitä tai jotain muuta harhaanjohtavaa. Verkkosivuston sisällön omistaja tai tuottaja ei ole vastuussa tällaisista epäkohdista tai niiden mahdollisista seurauksista.

Jos sinulla on kysyttävää tästä vastuuvapauslausekkeesta, otathan yhteyttä sähköpostilla:

info(at)kolmassilma.net
puoti(at)kolmassilma.net

Yksityisyydensuoja: Asiakkaiden ja lukijoiden yksityisyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Katso tietoa siitä miten käsittelemme henkilötietoja: Rekisteri- ja tietosuojaseloste (GDPR)