Kolmas Silmä Puoti Mystiikka kauppa Lahjatavarakauppa Luonnonpakanan verkkokauppa Symbolikorut Mytologia korut Luonnonmystiikka Kivikauppa Riimukivet Voimakorut Kivet ja kristallit Yrttisavut Suitsukkeet netistä Valkoinen salvia Onnenamuletti koru Riimukirjoitus Pakana kauppa Susi voimaeläimenä Viikinki korut Noitakauppa Luonnonnoituus Elämänpuu koru Symbolit ja merkitykset

Puodin tarina

Kolmas Silmä Puoti on suomalainen korujen ja lahjatavaroiden verkkokauppa, joka tarjoaa sekä vaihtuvia että vakituisempia löytöjä omien polkujen kulkijoille. Olemme kauppa sinulle, joka tykkäät että esineellä, korulla tai tuotteella on myös symbolinen merkitys tai tarkoitus. Vierastamme ´mitään sanomattomia´ asioita itsekin, joten tahdomme tarjota myös asiakkaillemme tuotteita jotka tuovat iloa ja merkitystä.

Osa puodin tuotteista valmistetaan Suomessa ja osa maahantuodaan mm. Britanniasta, Keski-Euroopasta, Yhdysvalloista, Saksasta, Ranskasta, Ruotsista, Espanjasta, Itävallasta ja Hollannista. Suosimme mahdollisuuksien mukaan pienempiä valmistajia sekä sellaisia toimijoita, jotka aidosti välittävät siitä mitä he tekevät ja myyvät. Siten voimme yhdessä luoda pienesti parempaa maailmaa.

Tuotteemme sopivat myös tuoksuherkille, sillä emme säilytä suitsukkeita tai muita tuoksuvia juttuja samassa tilassa muiden tuotteiden kanssa (mahdolliset poikkeukset on mainittu tuotetiedoissa). Tilaukset toimitetaan omasta varastosta koti-Suomesta ja viedään postiin kolme kertaa viikossa.

Extrana tavoitteena on olla kuin tunnelmallinen kyläkauppa, joka toimii asiakaslähtöisesti verkon kautta. Mekin olemme ihmisiä, emme robotteja, ja siksi tykkäämme myös auttaa toisia ihmisiä. Asiakaspalveluamme onkin sanottu poikkeuksellisen mutkattomaksi, joka on iso ilo meille itsellekin.

Korujen ja lahjatavaroiden lisäksi kaupassamme on saatavilla sekä kartonkisia lahjakortteja, että kattava valikoima sähköisiä lahjakortteja erilaisilla kuoseilla. Jotta lahjan antaminen olisi yhtä kivaa ja persoonallista kuin sen saaminen. Ekologisesti digitaalisia ovat myös e-kirjat, verkkokurssit ja ilmaiseksi ladattavat digitaulut.

Kiitos ihanasti paketoidusta paketista. Mikä energia tulvi laatikosta.. Kiitos ja kaikkea hyvää 🙏🏻

Asiakaspalaute

Kiitos vielä erittäin ripeästä toimituksesta ja loistavasta asiakaspalvelusta. On ilo asioida hyvien ihmisten kanssa 😄🙏

Asiakaspalaute

Yrityksen päätoiminimi on Kolmas Silmä, joka on v. 2017 perustettu luontoyhteydelliseen mystiikkaan erikoistunut pienyritys omalla tavaramerkillä Luonnonpakana®. Kokonaisuus, joka syntyi alunperin omalla voimalla yhden naisen sinnikkäästä missiosta luoda jotain toisenlaista, millä olisi väliä muillekin. Kolmas Silmän visioista voi halutessa lukea lisää Kolmassilma.net sivuston infosta.

Kolmas Silmä Puoti -verkkokauppa on palvellut kanssakulkijoita jo alkuvuodesta 2019 lähtien. Alkuajat toimittiin itsenäisenä kauppiaana Holvissa ja vuonna 2021 Puoti muutti Kolmassilma.netin katon alle. Koska tätä kautta voimme tarjota lisää mukavuuksia ja enemmän sisältöä yhdessä paketissa. Tilaus- ja toimitusehdot & UKK löydät tästä.

Tervetuloa ostoksille!

Saaga Saarnisola

Puodinhaltia

Kolmas Silmä Puoti toimii verkon kautta koko Suomessa, meillä ei ole kivijalkakauppaa tai noutopistettä. Esimerkiksi lisäkuvia ja muuta etäpalvelua on kuitenkin aina saatavilla, ota yhteyttä puhelimella tai viestillä. Joskus käymme myös tapahtumissa ja messuilla. Nähdään verkossa ja livenä!


Postiosoite: Kolmas Silmä Puoti, Lammintauksentie 21, 74680 Myllyniemi

Mitä asiakkaat sanovat

Shamaanirumpu Voimalintu Rumpu-ukko Voimarumpu Käsintehty kehärumpu Shamaanirummun soittaminen

Shamaanirumpu Voimalintu

“Kiitos, sain rumpuni. On aivan mahtava, onneksi olen jaksanut katsella ja odotella sitä oikeaa. Nyt kun tämä tuli kohdalle, tämä tuntuu niin omalle ja hieno kumea ääni. Olen kiitollinen 💗”

Annelie

Korppoo
Viikinki kaulakoru valknut Amuletti koru Futhark riimut Pakana kauppa Koru lahjaksi Kaulakoru symboli

Viikinki Valknut tinariipus

“Kaunis koru kaikessa yksinkertaisuudessaan. Riipuksen taustapuolella on kolme erilaista muinaista viikinkien riimumerkkiä. Kaunis yksityiskohta, kun myös korun tausta on merkityksellinen ja koristeltu.”

Kati

Lasituvan Miniatyyrit -blogi
Puolikuu symboli Käsintehtyjä koruja Roikkuvat korvakorut Ametisti puolijalokivet Voimakoru Voimakivet Suomalaiset korvakorut Persoonalliset korvakorut

Ametisti Korvakorut Puolikuu

“Aurinko paistaa ja elämä hymyilee ☀️ Pakko hehkuttaa, että mulla on taas uudet upeet korvikset jotka on myös Saaga Saarnisolan tekemät niinku edellisetkin!”

@cupcakemilii

Instagram
Saaga Saarnisola Luonnonpakanan vuodenkierto Kahdeksan elävää vuodenaikaa Kolmas Silmä Publications Luonnonpyhät Pakanalliset juhlat Noituus vuodenpyörä Luonnonuskomukset Pakanallinen joulu Vappu pakana Helluntai pakana Pakanan uusi vuosi

Luonnonpakanan vuodenkierto

“Luettuani Saaga Saarnisolan Luonnonpakanan Vuodenkierto-e-kirjaa, oivalsin asian laidan niin päin, että lokakuun lopulla, Samhainin aikaan, alkaa hiljainen lepovaihe; luonto käy nukkumaan, kuolee hetkellisesti, jotta voi herätä jälleen kevättalvella uudelleen eloon. Ei ole pakko olla niin energinen ja tehokas. Riittää, kun tekee sen mikä tehtävä on. Ja tämän oivalluksen ansiosta mä en kärsinyt kaamosajasta kertaakaan.🖤🙏🏼”

@pauliina.s_healing

Instagram
Suojeleva talismaani Sidosriimu Viikinki riimumerkit Pakanallinen seinäkoriste Onnenkalut Pakana kauppa

Riimutalismaani Kodinonni

“Hyviä tuotteita kerrassaan. Laitoin uuden kodin avaimet riimutalismaanin nauhaan kiinni. Nyt avaimet pysyvät tallessa ja turvassa ♡ Ja muistuu ottaa mukaan, kun ne saavat nyt riippua oven vieressä, eivätkä huku kassin pohjalle.”

Marjaana

Tammisaari
Saaga Saarnisola Luonnonpakanan vuodenkierto Kahdeksan elävää vuodenaikaa Kolmas Silmä Publications Luonnonpyhät Pakanalliset juhlat Noituus vuodenpyörä Luonnonuskomukset Pakanallinen joulu Vappu pakana Helluntai pakana Pakanan uusi vuosi

Luonnonpakanan vuodenkierto

“Minusta on tavattoman hienoa, että vanhojen perinteidemme merkitystä on avattu ja annettu käytännönläheisiä, helppoja, hauskoja sekä vaarattomia vinkkejä, kuinka perinteitä voi kunnioittaa nykyaikana saaden niistä samalla iloa ja oivalluksia.”

Jonna Saari

Retkipaikka.fi
Puiset riimukivet Antiikkitammi riimut Ennustaminen välineet Riimumerkit Käsintehdyt riimut Riimusetti Vanhempi futhark Skandinaaviset viikinki riimut Riimukivet kauppa Riimukirjoitus Riimujen lukeminen Riimutulkinta Riimukivet osta

Riimukivet Antiikkitammi

“Tästä välittyy asiakkaallekin olo, että nämä on sydämellä tehty ja oikeasti juuri minulle. Mahtava nähdä tällaista panostusta ja riimut näyttävät todella hyvältä :) Olen erittäin kiitollinen koko ostokokemuksesta.”

Anna

Seinäjoki
Puiset riimukivet Mänty Ennustaminen välineet Riimumerkit Käsintehdyt riimut Riimusetti Vanhempi futhark Skandinaaviset viikinki riimut Riimukivet kauppa Riimukirjoitus Riimujen lukeminen Riimutulkinta Riimukivet osta

Riimukivet Mänty

“Mä en olis ikinä arvannu, miten mahtavia riimut on!”

Jenni

Joensuu
Saaga Saarnisola Luonnonpakanan vuodenkierto Kahdeksan elävää vuodenaikaa Kolmas Silmä Publications Luonnonpyhät Pakanalliset juhlat Noituus vuodenpyörä Luonnonuskomukset Pakanallinen joulu Vappu pakana Helluntai pakana Pakanan uusi vuosi

Luonnonpakanan vuodenkierto

“Saagan oman filosofian lisäksi kirjassa on runsaasti tietoa muinaisten suomalaisten ja muidenkin kansojen, lähinnä kelttien, luonnonkiertoon liittyvistä tavoista ja juhlista. Tämä oli tällaiselle perusinsinöörille kirjan mielenkiintoisin anti. Ja se oli ihan oikeasti mielenkiintoista antia se.”

Vanha Jäärä

Hiilihapoilla -blogi

Valikoima

Tarkkaan valittuja, sekä pysyviä että vaihtuvia tuotteita uniikeille asiakkaille

Toimitus 5,90€

Paketti postiin 1-2 arkipvän sisällä, yli 149€ tilauksissa maksuton toimitus

Luotettavuus

Suomalainen verkkokauppa, turvalliset maksutavat ja vastuullinen kauppias