Puodin tarina

Kolmas Silmä Puoti on suomalainen korujen ja lahjatavaroiden verkkokauppa, joka tarjoaa sekä vaihtuvia että vakituisempia löytöjä omien polkujen kulkijoille. Olemme kauppa sinulle, joka tykkäät että esineellä, korulla tai tuotteella on myös symbolinen merkitys tai tarkoitus. Osa tuotteista valmistetaan Suomessa ja osa maahantuodaan mm. Britanniasta, Keski-Euroopasta, Yhdysvalloista, Saksasta, Ranskasta ja Ruotsista.

Tilaukset toimitetaan omasta varastosta koti-Suomesta, paketoidaan rakkaudella ja viedään postiin kolme kertaa viikossa. Extrana toiminnassa on läsnä “Luonnonpakanan kyläkauppa” -ajatus, jonka tavoite on olla kuin tunnelmallinen kyläkauppa, joka toimii asiakaslähtöisesti verkon kautta. Mekin olemme ihmisiä, emme robotteja, ja siksi tykkäämme myös auttaa toisia ihmisiä. Asiakaspalveluamme on sanottu poikkeuksellisen mutkattomaksi, joka on iso ilo meille itsellekin.

Korujen ja lahjatavaroiden lisäksi kaupassamme on saatavilla kattava valikoima sähköisiä lahjakortteja erilaisilla kuoseilla. Jotta lahjan antaminen olisi yhtä kivaa ja persoonallista kuin sen saaminen. Ekologisesti paperittomia ovat myös e-kirjat, verkkokurssit ja ilmaiseksi ladattavat digitaulut.

Kiitos ihanasti paketoidusta paketista. Mikä energia tulvi laatikosta.. Kiitos ja kaikkea hyvää 🙏🏻

Asiakaspalaute

Kiitos vielä erittäin ripeästä toimituksesta ja loistavasta asiakaspalvelusta. On ilo asioida hyvien ihmisten kanssa 😄🙏

Asiakaspalaute

Yrityksen päätoiminimi on Kolmas Silmä, joka on v. 2017 perustettu luontoyhteydelliseen mystiikkaan erikoistunut pienyritys omalla tavaramerkillä Luonnonpakana®. Kokonaisuus, joka syntyi omalla voimalla yhden naisen sinnikkäästä intohimosta, halusta tehdä asiat todellisella tavalla toisin. Kolmas Silmän visioista ja muista tarkoituksista voi halutessa lukea lisää Kolmassilma.net sivuston infosta.

Kolmas Silmä Puoti -verkkokauppa on palvellut kanssakulkijoita alkuvuodesta 2019 lähtien. Ensimmäiset vuodet toimittiin itsenäisenä kauppiaana Holvissa ja joulukuun lopulla 2021 Puoti muutti Kolmassilma.netin katon alle. Monipuolisempien toimintojen kautta voimme tarjota lisää mukavuuksia ja näppärästi enemmän yhdessä paketissa. Toimitusehdot ja usein kysytyt kysymykset löydät tästä

Kesällä 2022 avasimme Kolmas Silmä Puodin rinnalle toisen verkkokaupan, englantilaisen Ancient Wisdomin suoratoimituksen. Kolmassilma.netin “AW-kaupan” kautta voi tilata Ancient Wisdom tuotemerkin Fair Trade lahjatavaroita ja englantilaisia luonnontuotteita, kotiintoimitettuna suoraan valmistajalta.

Tervetuloa ostoksille!

Saaga Saarnisola

Puodinhaltia

Kolmas Silmä Puoti toimii verkon kautta koko Suomessa, meillä ei ole kivijalkakauppaa tai noutopistettä. Esimerkiksi lisäkuvia ja muuta etäpalvelua on kuitenkin aina saatavilla, ota yhteyttä puhelimella tai viestillä. Joskus käymme myös tapahtumissa ja messuilla. Nähdään verkossa ja livenä!


Postiosoite: Kolmas Silmä Puoti, Lammintauksentie 21, 74680 Myllyniemi

Mitä asiakkaat sanovat

Shamaanirumpu Voimalintu Rumpu-ukko Voimarumpu Käsintehty kehärumpu Shamaanirummun soittaminen

Shamaanirumpu Voimalintu

“Kiitos, sain rumpuni. On aivan mahtava, onneksi olen jaksanut katsella ja odotella sitä oikeaa. Nyt kun tämä tuli kohdalle, tämä tuntuu niin omalle ja hieno kumea ääni. Olen kiitollinen 💗”

Annelie

Korppoo
Viikinki kaulakoru valknut Amuletti koru Futhark riimut Pakana kauppa Koru lahjaksi Kaulakoru symboli

Viikinki Valknut tinariipus

“Kaunis koru kaikessa yksinkertaisuudessaan. Riipuksen taustapuolella on kolme erilaista muinaista viikinkien riimumerkkiä. Kaunis yksityiskohta, kun myös korun tausta on merkityksellinen ja koristeltu.”

Kati

Lasituvan Miniatyyrit -blogi
Puolikuu symboli Käsintehtyjä koruja Roikkuvat korvakorut Ametisti puolijalokivet Voimakoru Voimakivet Suomalaiset korvakorut Persoonalliset korvakorut

Ametisti Korvakorut Puolikuu

“Aurinko paistaa ja elämä hymyilee ☀️ Pakko hehkuttaa, että mulla on taas uudet upeet korvikset jotka on myös Saaga Saarnisolan tekemät niinku edellisetkin!”

@cupcakemilii

Instagram
Saaga Saarnisola Luonnonpakanan vuodenkierto Kahdeksan elävää vuodenaikaa Kolmas Silmä Publications Luonnonpyhät Pakanalliset juhlat Noituus vuodenpyörä Luonnonuskomukset Pakanallinen joulu Vappu pakana Helluntai pakana Pakanan uusi vuosi

Luonnonpakanan vuodenkierto

“Luettuani Saaga Saarnisolan Luonnonpakanan Vuodenkierto-e-kirjaa, oivalsin asian laidan niin päin, että lokakuun lopulla, Samhainin aikaan, alkaa hiljainen lepovaihe; luonto käy nukkumaan, kuolee hetkellisesti, jotta voi herätä jälleen kevättalvella uudelleen eloon. Ei ole pakko olla niin energinen ja tehokas. Riittää, kun tekee sen mikä tehtävä on. Ja tämän oivalluksen ansiosta mä en kärsinyt kaamosajasta kertaakaan.🖤🙏🏼”

@pauliina.s_healing

Instagram
Suojeleva talismaani Sidosriimu Viikinki riimumerkit Pakanallinen seinäkoriste Onnenkalut Pakana kauppa

Riimutalismaani Kodinonni

“Hyviä tuotteita kerrassaan. Laitoin uuden kodin avaimet riimutalismaanin nauhaan kiinni. Nyt avaimet pysyvät tallessa ja turvassa ♡ Ja muistuu ottaa mukaan, kun ne saavat nyt riippua oven vieressä, eivätkä huku kassin pohjalle.”

Marjaana

Tammisaari
Saaga Saarnisola Luonnonpakanan vuodenkierto Kahdeksan elävää vuodenaikaa Kolmas Silmä Publications Luonnonpyhät Pakanalliset juhlat Noituus vuodenpyörä Luonnonuskomukset Pakanallinen joulu Vappu pakana Helluntai pakana Pakanan uusi vuosi

Luonnonpakanan vuodenkierto

“Minusta on tavattoman hienoa, että vanhojen perinteidemme merkitystä on avattu ja annettu käytännönläheisiä, helppoja, hauskoja sekä vaarattomia vinkkejä, kuinka perinteitä voi kunnioittaa nykyaikana saaden niistä samalla iloa ja oivalluksia.”

Jonna Saari

Retkipaikka.fi
Puiset riimukivet Antiikkitammi riimut Ennustaminen välineet Riimumerkit Käsintehdyt riimut Riimusetti Vanhempi futhark Skandinaaviset viikinki riimut Riimukivet kauppa Riimukirjoitus Riimujen lukeminen Riimutulkinta Riimukivet osta

Riimukivet Antiikkitammi

“Tästä välittyy asiakkaallekin olo, että nämä on sydämellä tehty ja oikeasti juuri minulle. Mahtava nähdä tällaista panostusta ja riimut näyttävät todella hyvältä :) Olen erittäin kiitollinen koko ostokokemuksesta.”

Anna

Seinäjoki
Amuletti Poronsarvi Uniikki sarvikoru Luukoru Käsintehtyjä koruja Suomalainen koru Voimaeläin koru Poro voimaeläimenä

Amuletti Poronsarvi

“Pitäähän mulla nyt suoja-amuletti olla, jos meinaan uskaltaa syvemmälle shamanistiselle polulle. Kiitos Saaga korusta!”

Henna

Nivala
Puiset riimukivet Mänty Ennustaminen välineet Riimumerkit Käsintehdyt riimut Riimusetti Vanhempi futhark Skandinaaviset viikinki riimut Riimukivet kauppa Riimukirjoitus Riimujen lukeminen Riimutulkinta Riimukivet osta

Riimukivet Mänty

“Mä en olis ikinä arvannu, miten mahtavia riimut on!”

Jenni

Joensuu
Poronnahkasulka kaulakoru musta Käsintehtyjä koruja Sulka korut Voimakoru Pakana kauppa Kaulakoru symboli Nahkakorut Suomalainen koru

Voimakoru Poronnahkasulka Musta

“Hieno amuletti 😍 Tosi kiinnostava oli myös artikkeli amuleteista ja talismaaneista. Kiitos!”

Sari

Luumäki
Saaga Saarnisola Luonnonpakanan vuodenkierto Kahdeksan elävää vuodenaikaa Kolmas Silmä Publications Luonnonpyhät Pakanalliset juhlat Noituus vuodenpyörä Luonnonuskomukset Pakanallinen joulu Vappu pakana Helluntai pakana Pakanan uusi vuosi

Luonnonpakanan vuodenkierto

“Saagan oman filosofian lisäksi kirjassa on runsaasti tietoa muinaisten suomalaisten ja muidenkin kansojen, lähinnä kelttien, luonnonkiertoon liittyvistä tavoista ja juhlista. Tämä oli tällaiselle perusinsinöörille kirjan mielenkiintoisin anti. Ja se oli ihan oikeasti mielenkiintoista antia se.”

Vanha Jäärä

Hiilihapoilla -blogi
Saaga Saarnisola Luonnonpakanan vuodenkierto Kahdeksan elävää vuodenaikaa Kolmas Silmä Publications Luonnonpyhät Pakanalliset juhlat Noituus vuodenpyörä Luonnonuskomukset Pakanallinen joulu Vappu pakana Helluntai pakana Pakanan uusi vuosi

Luonnonpakanan vuodenkierto

“Saaga Saarnisola on tietävimpiä ja rohkeimpia siinä koko ajan suurenevassa joukossa, joka materialistisen ja hengettömän aikamme piittaamattomuutta ja jopa pilkkaa uhmaten yrittää estää luonnon täydellisen tuhoamisen.”

Juhani Rossi

Kuopio

Valikoima

Tarkkaan valittuja, sekä pysyviä että vaihtuvia tuotteita uniikeille asiakkaille

Toimitus 5,90€

Paketti postiin 1-2 arkipvän sisällä, yli 100€ tilauksissa maksuton toimitus

Luotettavuus

Suomalainen verkkokauppa, turvalliset maksutavat ja vastuullinen kauppias