Puodin tarina

Kolmas Silmä Puoti on suomalainen korujen ja lahjatavaroiden verkkokauppa, joka tarjoaa sekä vaihtuvia että vakituisempia löytöjä luonnonpakanoille ja muille omien polkujen kulkijoille. Puodin tarjonta on tarkoitettu täysi-ikäisille aikuisille, jotka inspiroituvat enemmän elämänilosta kuin kireistä pipoista.

Kolmas Silmä Puoti on persoonallinen lahjakauppa sinulle, joka tykkäät että esineellä, korulla tai tuotteella on myös symbolinen merkitys tai tarkoitus. Tausta-ajatus on hyvän palvelun ja iloa tuovan ostokokemuksen tarjoaminen yhdessä erilaisen valikoiman kanssa. Osa tuotteista valmistetaan Suomessa ja osa maahantuodaan mm. Britanniasta, Keski-Euroopasta, USA:sta ja Ruotsista.

Extrana toiminnassa on läsnä “Luonnonpakanan kyläkauppa” -ajatus, jonka tavoite on olla kuin tunnelmallinen kyläkauppa, joka toimii asiakaslähtöisesti verkon kautta. Kaupassamme on saatavilla myös paketointipalvelu ympäri vuoden sekä kattava valikoima sähköisiä lahjakortteja erilaisilla kuoseilla. Jotta lahjan antaminen olisi yhtä kivaa kuin sen saaminen.

Yrityksen päätoiminimi on Kolmas Silmä, joka on v. 2017 perustettu luontoperäiseen mystiikkaan erikoistunut pienyritys omalla tavaramerkillä Luonnonpakana®. Kokonaisuus, joka syntyi omalla voimalla yhden naisen sinnikkäästä innosta. Kolmas Silmän visioista ja muista tarkoituksista voi halutessa lukea lisää Kolmassilma.net sivuston infosta.

Kolmas Silmä Puoti -verkkokauppa on palvellut kanssakulkijoita alkuvuodesta 2019 lähtien. Ensimmäiset vuodet toimittiin itsenäisenä kauppiaana Holvissa ja joulukuun lopulla 2021 Puoti muutti Kolmassilma.netin katon alle. Uudistuneen kaupan kautta voimme tarjota lisää mukavuuksia ja mutkattomasti enemmän yhdessä paketissa.

Kesällä 2022 avasimme Kolmas Silmä Puodin rinnalle toisen kaupan, englantilaisen Ancient Wisdomin suoratoimituksen. Kolmassilma.netin “AW-kaupan” kautta voi tilata Ancient Wisdom tuotemerkin Fair Trade lahjatavaroita ja erilaisia luonnontuotteita kotiintoimitettuna, suomalaisella laskulla.

Tervetuloa ostoksille!

Saaga Saarnisola

Puodinhaltia

Kolmas Silmä Puoti toimii verkon kautta koko Suomessa, meillä ei ole kivijalkakauppaa tai noutopistettä. Esimerkiksi lisäkuvia ja muuta etäpalvelua on kuitenkin aina saatavilla, ota yhteyttä puhelimella tai viestillä.


Postiosoite: Kolmas Silmä Puoti, Lammintauksentie 21, 74680 Myllyniemi

Mitä muut sanovat

Poronnahkasulka kaulakoru musta Käsintehtyjä koruja Sulka korut Voimakoru Pakana kauppa Kaulakoru symboli Nahkakorut Suomalainen koru

Voimakoru Poronnahkasulka Musta

“Hieno amuletti 😍 Tosi kiinnostava oli myös artikkeli amuleteista ja talismaaneista. Kiitos!”

Sari

Luumäki
Amuletti Poronsarvi Uniikki sarvikoru Luukoru Käsintehtyjä koruja Suomalainen koru Voimaeläin koru Poro voimaeläimenä

Amuletti Poronsarvi

“Pitäähän mulla nyt suoja-amuletti olla, jos meinaan uskaltaa syvemmälle shamanistiselle polulle. Kiitos Saaga korusta!”

Henna

Nivala
Saaga Saarnisola Luonnonpakanan vuodenkierto Kahdeksan elävää vuodenaikaa Kolmas Silmä Publications Luonnonpyhät Pakanalliset juhlat Noituus vuodenpyörä Luonnonuskomukset Pakanallinen joulu Vappu pakana Helluntai pakana Pakanan uusi vuosi

Luonnonpakanan vuodenkierto

“Minusta on tavattoman hienoa, että vanhojen perinteidemme merkitystä on avattu ja annettu käytännönläheisiä, helppoja, hauskoja sekä vaarattomia vinkkejä, kuinka perinteitä voi kunnioittaa nykyaikana saaden niistä samalla iloa ja oivalluksia.”

Jonna Saari

Retkipaikka.fi
Saaga Saarnisola Luonnonpakanan vuodenkierto Kahdeksan elävää vuodenaikaa Kolmas Silmä Publications Luonnonpyhät Pakanalliset juhlat Noituus vuodenpyörä Luonnonuskomukset Pakanallinen joulu Vappu pakana Helluntai pakana Pakanan uusi vuosi

Luonnonpakanan vuodenkierto

“Saagan oman filosofian lisäksi kirjassa on runsaasti tietoa muinaisten suomalaisten ja muidenkin kansojen, lähinnä kelttien, luonnonkiertoon liittyvistä tavoista ja juhlista. Tämä oli tällaiselle perusinsinöörille kirjan mielenkiintoisin anti. Ja se oli ihan oikeasti mielenkiintoista antia se.”

Vanha Jäärä

Hiilihapoilla -blogi
Saaga Saarnisola Luonnonpakanan vuodenkierto Kahdeksan elävää vuodenaikaa Kolmas Silmä Publications Luonnonpyhät Pakanalliset juhlat Noituus vuodenpyörä Luonnonuskomukset Pakanallinen joulu Vappu pakana Helluntai pakana Pakanan uusi vuosi

Luonnonpakanan vuodenkierto

“Saaga Saarnisola on tietävimpiä ja rohkeimpia siinä koko ajan suurenevassa joukossa, joka materialistisen ja hengettömän aikamme piittaamattomuutta ja jopa pilkkaa uhmaten yrittää estää luonnon täydellisen tuhoamisen.”

Juhani Rossi

Kuopio
Puiset riimukivet Antiikkitammi riimut Ennustaminen välineet Riimumerkit Käsintehdyt riimut Riimusetti Vanhempi futhark Skandinaaviset viikinki riimut Riimukivet kauppa Riimukirjoitus Riimujen lukeminen Riimutulkinta Riimukivet osta

Riimukivet Antiikkitammi

“Tästä välittyy asiakkaallekin olo, että nämä on sydämellä tehty ja oikeasti juuri minulle. Mahtava nähdä tällaista panostusta ja riimut näyttävät todella hyvältä :) Olen erittäin kiitollinen koko ostokokemuksesta.”

Anna

Seinäjoki
Puiset riimukivet Mänty Ennustaminen välineet Riimumerkit Käsintehdyt riimut Riimusetti Vanhempi futhark Skandinaaviset viikinki riimut Riimukivet kauppa Riimukirjoitus Riimujen lukeminen Riimutulkinta Riimukivet osta

Riimukivet Mänty

“Mä en olis ikinä arvannu, miten mahtavia riimut on!”

Jenni

Joensuu
Suojeleva talismaani Sidosriimu Viikinki riimumerkit Pakanallinen seinäkoriste Onnenkalut Pakana kauppa

Riimutalismaani Kodinonni

“Hyviä tuotteita kerrassaan. Laitoin uuden kodin avaimet riimutalismaanin nauhaan kiinni. Nyt avaimet pysyvät tallessa ja turvassa ♡ Ja muistuu ottaa mukaan, kun ne saavat nyt riippua oven vieressä, eivätkä huku kassin pohjalle.”

Marjaana

Tammisaari