Luonnonpakanan manifesti Saaga Saarnisola Luonnonmystiikka Sisäinen viisaus Luontoperäinen henkisyys Kolmassilma.net

Luonnonpakanan manifesti

Luonnonpakana® viittaa ihmiseen, joka näkee, kokee ja tuntee ainutlaatuista rikkautta ja tietynlaista pyhyyttä ihan kaikkialla luonnossa. Hänelle jokainen maisema on kaunis ja luonnon ihmeellinen monimuotoisuus suuri aarre. Luonnonpakanalle rikkaruohollakin on oikeus olla olemassa, eikä hän tahtoisi pahaa kärpäsellekään.

Luonnonpakana® arvostaa ja kunnioittaa kaikkia säätiloja, luonnonilmiöitä ja vuodenaikoja. Hän tietää, ettei luonto tarvitse ihmistä mihinkään, mutta ihminen tarvitsee luontoa pysyäkseen elossa. Luonnonpakana ymmärtää myös elämän, kuoleman ja luonnon kiertokulun merkityksen.

Luonnonpakanalle on luonnollista inspiroitua enemmän luonnosta kuin ihmisistä, vaikka myös ihmisyys ja inhimillisyys ovat hänelle tärkeitä. Luonnossa ja luontoyhteydessä ollessaan luonnonpakana lataa omaa sisäistä voimaansa. Hän rakastaa tuuli hiuksissa -tyyppistä vapautta ja tarpeen tullen voi ihan ketterästi kadota seurapiireistä kuin pieru tunturiin.

Luonnonpakana® rakentaa elämänkatsomuksensa ja henkilökohtaiset arvonsa oman sisimmän, intuition ja luonnon antamien oivallusten ohjaamana. Vaikka hän saattaa olla mielenkiinnostunut monenlaisesta tiedosta, luonnonpakana ei noudata tai kuulu liian pinkeästi mihinkään lokeroon, normeihin tai suuntauksiin, koska hän ei välitä sääntökirjoista. Loppupeleissä luonto on ainoa instanssi minne hän “kuuluu”.

Luonnonpakana® pystyy monin erilaisin tavoin kommunikoimaan sekä luonnon että eläinten kanssa. Hän voi tuntea tuulenhenkäyksen viestin, viisaan puun sanoman tai kuulla mitä lintu kertoo. Myös luonnonhenkimaailma on hänelle luonnollinen ja arkinen asia.

Luonnonpakanalle ’koti’ ei tarkoita niinkään asuntoa, taloa tai muuta rakennettua asiaa, vaan mielentilaa / tietoisuutta. Luonto ilmentää luonnonpakanalle kotia ja sisäisen rauhan tyyssijaa, ollen samalla kuitenkin sisäinen kokemus. Voimavara, joka on käytettävissä milloin ja missä tahansa.

Luonnonpakana® arvostaa erityisesti Pohjolan luontoa, joka kuvastaa hänelle sisua, juuria ja peruskalliota. Luonto on luonnonpakanalle sekä turvapaikka että juhlasali, kuten myös pohjaton ilon ja innostuksen lähde.

Luonnonpakana® tuntee, että kaikki oleva on elollista ja kaikella elollisella on tavallaan omanlainen tietoisuus. Henki, haltija, sielu tai näkymätön vaisto – miksi sitä tahtookin sanoa. Puilla, kasveilla, kivillä, eläimillä, linnuilla, ötököillä, järvillä ja vuorilla, sinulla ja minulla, ihan kaikella on se.

Tarkoitus.

Elokuussa 2019,

saaga_saarnisola
Saaga Saarnisola


Luonnonpakana® tuotteita