Saaga Saarnisola: Luonnonpakanan vuodenkierto E-kirja (pdf)

14,90  sis.alv

Luonnonpyhät ja pakanallinen vuodenkierto selkokielellä.

Mutkaton Saaga opastaa luontoyhteyden saloihin kaikkina vuodenaikoina. Lataa e-kirja puhelimeesi ja voit pistää ilon ja innostuksen virtaamaan missä ja milloin vain.

Luonnonpakanan vuodenkierto on luonnonkierrosta, sen erilaisista kausista sekä vanhoista luonnonpyhistä ammentava vuodenkierron opas, joka johdattelee kokemaan vuodenajat ja niiden vaihtelut toisenlaisella näkökulmalla: elämänmenon tienviittana myös nykyihmiselle.

Kuvaus

Voit tallentaa e-kirjan haluamiisi laitteisiin joko mobiiliin tai tietokoneelle, et tarvitse erillistä e-kirjan lukusovellusta. Käytettävyys on optimoitu mobiililaitteille, erityisesti puhelimella selattavaksi.

Luonnonpakanan vuodenkierto – kahdeksan elävää vuodenaikaa

Kirjoittaja: Saaga Saarnisola
Kustantaja: Kolmas Silmä Publications, 2020
ISBN 978-952-69260-1-8
Sarja: Luonnonpakana® muistikirjat, osa I
E-kirja, 125 s.
Tiedostomuoto: pdf

Toimitus

Voit ladata tiedoston heti tilauksen jälkeen kassasivulta. Latauslinkit löytyvät myös Oma tili -sivuilta, jos teet tilauksen rekisteröityneenä käyttäjänä.

Lisätiedot

Luonnonpakanan vuodenkierto koostuu kahdeksasta vuodenajasta, neljästä erilaisesta syklistä sekä luonnontapahtumiin ja vuotuisiin ilmiöihin liittyvistä sisäisen viisauden lähteistä. Kunkin vuodenajan yhteydessä on kerrottu ajanjakson teemojen lisäksi tärkeimmät luonnonpyhät, eli luonnonpakanan juhlapäivät.

Mukana on myös luonnonuskojen ja -uskomusten vuotuisjuhlat tai sapatit (lähinnä kelttiläinen perinne) sekä suomalaisen pakanauskon juhlapäivät (muinais- tai kansanuskon merkkipäiviä) siltä osin kuin ne liittyvät luonnonkierron juhlistamiseen. Luonnonpakanan vuodenkierto alkaa Neitsyttalvesta 1.11. ja päättyy Syksyn loppuun 31.10., jolloin monet luonnonpakanat viettävät uutta vuotta vielä tänäkin päivänä.

Jos etsit kuivakkaa tietokirjaa, jonka ääreen on mukava nukahtaa, tämä ei ole se. Jos taas haluat avartaa omia oivalluksia meidän jokaisen saatavilla olevien näkökulmien kautta, olet saattanut löytää etsimäsi.

Kirjoittajasta

Saaga Inari Saarnisola (s. 1972) on vapaa kirjoittaja, yrittäjä, luontoyhteysopas ja varsinainen luonnonnoita. Saagan missio on luontoyhteyden taian ja sen sanoman välittäminen maanläheisellä ja erilaisia elämyksiä antavalla tavalla.

Apuja ja palaute

Tahdotko kysyä jotain tai kertoa palautetta juuri tästä tuotteesta? Klikkaa sähköpostia 👇 tai lähetä WhatsApp viestiä.

Lähetä viesti

Kiitos viestistä! Vastaamme mahdollisimman pian (arkipäivisin).