Saaga Saarnisola: Luonnonpakanan vuodenkierto E-kirja (2. painos)

14,90  sis.alv

Ota luonnonkierto omaan arkeen.

Lämminsydäminen, yhtäaikaa nykypäiväinen ja muinais-pakanahenkinen luontoyhteysopas, jossa mutkaton Saaga opastaa syvällisemmän luontoyhteyden saloihin kaikkina vuodenkierron aikoina. Tallenna e-kirja puhelimeesi ja voit inspiroitua missä ja milloin vain.

Luonnonpakanan vuodenkierto on luonnonkierrosta, sen erilaisista kausista sekä vanhoista luonnonpyhistä ammentava opas, joka johdattelee kokemaan vuodenajat ja niiden vaihtelut toisenlaisella kulmalla: elämänmenon tienviittana myös nykyihmiselle.

Kuvaus

Luonnonpakanan vuodenkierto koostuu kahdeksasta vuodenajasta, neljästä erilaisesta syklistä sekä luonnontapahtumiin ja vuotuisiin ilmiöihin liittyvistä sisäisen viisauden lähteistä. Kunkin vuodenajan yhteydessä on kerrottu ajanjakson teemojen lisäksi tärkeimmät luonnonpyhät, eli luonnonpakanan juhlapäivät.

Mukana on myös luonnonuskomusten vuotuisjuhlia ja sapatteja (lähinnä kelttiläinen perinne) sekä suomalaisen pakanauskon juhlapäivät (muinais- tai kansanuskon merkkipäiviä) siltä osin kuin ne liittyvät luonnonkierron juhlistamiseen.

Luonnonpakanan vuodenkierto alkaa Neitsyttalvesta 1. marraskuuta ja päättyy Syksyn loppuun 31. lokakuuta, jolloin monet luonnonpakanat viettävät uutta vuotta vielä tänäkin päivänä.

Jos etsit kuivakkaa tietokirjaa, jonka ääreen on mukava nukahtaa, tämä ei ole se. Jos taas haluat avartaa omia oivalluksia luontohenkisten näkökulmien kautta, olet saattanut löytää etsimäsi.

Luonnonpakanan vuodenkierto – kahdeksan elävää vuodenaikaa

Kirjoittaja: Saaga Saarnisola
Kustantaja: Kolmas Silmä Publications, 2023
ISBN 978-952-69260-5-6
Toinen uudistettu painos
Sarja: Luonnonpakana® muistikirjat, osa I
E-kirja, 124 s.

Tiedostomuoto: pdf

Teos on julkaistu ensimmäisen kerran v. 2020. Toisessa uudistetussa versiossa tekstejä on hieman päivitetty ja extrattu, ulkoasua parannettu ja kokonaisuus maustettu eloisalla energialla.

Toimitus

Voit ladata tiedoston heti tilauksen jälkeen kassasivulta. Latauslinkit löytyvät myös Oma tili -sivuilta, jos teet tilauksen rekisteröityneenä käyttäjänä.

Kirjoittajasta

Saaga SaarnisolaSaaga Inari Saarnisola (s. 1972) on kirjoittaja, Luonnonpakana® brändin perustaja, yrittäjä, luontoyhteysopas ja varsinainen luonnonnoita. Saagan missio on luontoyhteyden taian ja sen sanoman välittäminen maanläheisellä ja erilaisia elämyksiä antavalla tavalla.

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: