Saaga Saarnisola: Riimujen tulkinta E-kirja (3. painos)

14,90  sis.alv

Opi tulkitsemaan riimuja.

Kolmas uudistettu painos tykätystä riimujen tulkintaoppaasta. Lataa e-kirja puhelimeesi ja riimukivien salaisuus kulkee aina mukanasi.

Käytännönläheisestä oppaasta löydät kaiken tarvittavan perustiedon matkallesi riimujen kiehtovaan maailmaan, riimumerkkien tulkitsemiseen ja riimukivien erilaisiin käyttötapoihin. Riimujärjestelmä on perinteinen vanhempi futhark, joka käsittää 24 riimumerkkiä.

Kuvaus

“Riimuja voi tulkita tai käyttää sekä tosimielellä, että viihteellisempänä ilon tuojana. Joka tapauksessa riimujen tulkitseminen saattaa yllättää kenet tahansa ja tuoda uudenlaisia merkityksiä niin arkeen kuin juhlaankin.” – Saaga Saarnisola

Riimujen tulkinta – riimukivien ikiaikainen viisaus

Kirjoittaja: Saaga Saarnisola
Kustantaja: Kolmas Silmä Publications, 2023
ISBN 978-952-69260-6-3
3. uudistettu painos, ensimmäinen julkaisuvuosi 2019
E-kirja, 84 s.
Tiedostomuoto: pdf

Toimitus

Voit ladata tiedoston heti tilauksen jälkeen kassasivulta, ja se tulee myös kuitin mukana sähköpostiin. Latauslinkit löytyvät lisäksi Oma tili -sivuilta, jos teet tilauksen rekisteröityneenä käyttäjänä.

Lisätiedot

Riimut puhuvat yksinkertaisella, mutta samalla mystisellä symboliikallaan ikiaikaisen viisauden kieltä. Jo muinaiset viikingit käyttivät riimumerkkijärjestelmää sekä oraakkelina, että asioiden ja tapahtumien luonnollisen kulun oivaltamisessa.

Riimujen filosofia on tavallaan yhdistelmä ekologista maailmankatsomusta sekä luonnon ja luonnollisten voimien ilmentämistä. Riimukivet ovat aina olleet hyvin konkreettisia ja käytännönläheisiä niiden maagisesta kaiusta huolimatta. Riimuja on muinoin käytetty niin ennustamiseen kuin suojeluunkin ja riimuilta saatuja neuvoja on myös kunnioitettu.

Riimujen tulkintamallien ja yksityiskohtaisten riimumerkkien tulkintaohjeiden lisäksi mukana on taulukko riimuaakkosten latinalaisten kirjaimien vastineista, esimerkiksi omiin riimukirjoituksiin tai kaiverruksiin.

Kirjoittajasta

Saaga SaarnisolaSaaga Inari Saarnisola (s. 1972) on kirjoittaja, Luonnonpakana® brändin perustaja, yrittäjä, luontoyhteysopas ja varsinainen luonnonnoita. Saagan missio on luontoyhteyden taian ja sen sanoman välittäminen maanläheisellä ja erilaisia elämyksiä antavalla tavalla.

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: