Amuletti Hämähäkki terästä (4 cm) rosteriketju + samettipussukka

32,90  sis.alv

Hämähäkki voimaeläinkoru.

Amuletti elämän verkon uudistuksiin. Näyttävässä kaulakorussa Hämähäkki riipus, koko noin 3 x 4 cm. Kaunis ja kestävä 60 senttinen ketju. Korun paino noin 20g. Mukana musta samettipussukka, jota voi käyttää säilytykseen tai lahjapussina.

Materiaalit: Riipus ja ketju ruostumatonta terästä

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): pendnt-spd Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tahdotko tämän korun kaulaketjun jollain muulla pituudella? Ilmoita kassalla tilauksen lisätiedoissa minkä pituisen ketjun tahdot (50-70 cm väliltä) ja teemme sen kaulakoruusi ilman lisäkuluja.

Hämähäkki voimaeläimenä

Voimaeläimenä Hämähäkki tuo monenlaisia uusia verkkoja ympärillesi, jotka voivat olla tie selkeään muutokseen elämässä. Hämähäkin vinkki on luoda uusia ihmissuhteita ja tekemisiä, sillä elämä täällä on jatkuvaa muutosta. Hämähäkin energia on voimakkaan feminiinistä, ja sukupuolesta riippumatta hämähäkin voima on nostamassa esiin ääretöntä luomisvoimaasi. Vietä ensin aikaa tutkiskellen itseäsi, löydä oma todellinen voimasi ja luovu tarpeen vaatiessa elämääsi sotkevista ihmissuhteista ennen kuin luot uusia.

Hämähäkin elementti on Tuuli ja voima Elämän kutominen. Hämähäkin kahdeksan jalkaa kuvastavat neljää ilmansuuntaa + neljää elämää hallitsevaa elementtiä. Hämähäkki on symboli jatkuvalle elämän luomiselle, ja pelko hämähäkkiä kohtaan voi olla pelkoa omaa elämäämme kohtaan. Seitissä voi olla lankoja joko liian vähän (täydellinen eristäytyminen) tai liian paljon (täydellinen sotkeentuminen). Hämähäkin tullessa voimaeläimeksi joudut aina miettimään ihmissuhteitasi. Pystytkö olemaan itsenäinen ja annatko myös toisten olla itsenäisiä ja vapaita. Ole ihmissuhteissasi aina totuudessa, niin pidät verkkosi puhtaina ja elämäsi pysyy selkeänä.

Lähteet: Markku Backman: Voimaeläimet - syvä yhteys, Whizhealer 2019

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: