Northern Viking Jewelry® Ukonvasara by Johan Thorolf Korvakorut hopeaa 1,1 cm + NVJ juuttipussi

29,90  sis.alv

Ukonvasara korvakorut.

Hopeisissa korvakoruissa Ukonvasara, joka on vanha suomalainen symboli. Nappikorvisten korkeus 1,1 cm, leveys 1,2 cm. Design by Johan Thorolf. Korvakorut toimitetaan Northern Viking Jewelry® juuttipussukassa.

Materiaalit: Hopea (925 Sterling)

Varastossa

Kuvaus

Mukana läpinäkyvä korurasia, vetonarullinen juuttipussi mustalla NVJ -painatuksella sekä pieni vihkonen jossa esitellään Northern Viking Jewelry® koruja ja korujen tarinoita.

Northern Viking Jewelry®

Unisex kaulakorut ja korvakorut kaikille kulkijoille.

Northern Viking Jewelry® on suomalainen korubrändi. Korusarja on aikoinaan saanut alkunsa rakkaudesta viikinkikulttuuriin ja Skandinavian historiaan. Lisäksi teema ulottuu suomalaisen kansanuskon perinteisiin.

"Keep The Pagan Flame Alive." - Northern Viking Jewelry -

Ukonvasara

Ukonvasara (Ukko's Hammer) tai Ukonkirves on väekäs suomalainen symboli ja samalla vastine skandinaaviselle Thorin vasaralle. Tällä aseellaan Ukko Ylijumala jakoi oikeutta ja sai aikaan salaman iskuja. Symbolina Ukonvasara on moniselitteinen: reuna alaspäin se muistuttaa venettä, ylöspäin käännettynä se näyttää vasaralta ja vaakatasossa se muistuttaa kirvestä.

Kuu loimuaa tummansinisellä taivaalla. Saniaiset huojuvat tuulessa. Vaeltajien joukko matkaa syvällä hämärässä metsässä, ikiaikaisten tammien ja mäntyjen keskellä. Yhtäkkiä joukon johtomies pysähtyy ja nostaa kätensä ilmaan. Joukko pysähtyy, ja askelten ääni lakkaa. Yössä kuuluu vain pöllön kaukaista huhuilua.

Mies hiipii ohi nokkosten, koskettaa katkenneen puun runkoa. Nostaa katseensa kohti hiilen mustuttamaa latvaa. Kiertää puun, kaarnaa kädellään hyväillen. Tuntee karhealla pinnalla syvät uurteet. Mies kumartuu ja katsoo uurteita, jotka kuun valo paljastaa: “Ukon vasara. Hän on käynyt täällä.” Samalla uurteet välähtävät liekkeihin. Kaukaa kuuluu jättiläismäinen jyrähdys. Yötaivas välähtää, ja varjoinen Korpitienoo ja sen takana vaanivat tunturit paljastuvat.

Johan Thorolf

Nuori taiteilija Johan Thorolf kiinnostui riimuista ja skandinaavisesta historiasta vierailtuaan kuusivuotiaana Kööpenhaminassa viikinkimuseossa. Kahdeksanvuotiaana Johan hallitsi jo riimuaakkoset. Samoihin aikoihin hän kaiversi ensimmäiset riimukivensä Oriveden Mustaan liuskekiveen.

Riimukivien suunnittelun ja tekemisen ohella Johan Thorolf on perehtynyt erityisesti suomalaiseen henki- ja jumaltarustoon. Hän on suunnitellut Northern Viking Jewelry:lle mm. riimurenkaan joka toimii kaksipuolisena koruna, Ukonvasara -riipuksen sekä Lautturi -riipuksen.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: