Heilurin käyttö

Heilurin käyttö Kristalliheiluri Pendulum heiluri Ennustaminen Heiluri ohje

Heilurilla ennustaminen: Miten ja miksi kysyä heilurilta?

Heiluri on vanha ja tunnettu oraakkeli, joka tavallaan “lukee” joko käyttäjän omaa sisäistä tietoa (eli intuitiota, alitajuntaa tai vaistoa), tai vaihtoehtoisesti sen henkilön kenttää, jolle heilurilla luvan kanssa katsotaan.

Ennustaminen ylipäätään on mielestäni todennäköisen tiedon esiin tuomista, sellaisena kuin se näyttäytyy juuri tällä hetkellä. Ihmisellä kun on vapaa tahto, niin ennustukset voivat myös muuttua oman tai jonkun toisen toiminnan seurauksena. Heilurin tai jonkin muun työkalun avulla on kuitenkin mahdollista saada ikään kuin suuntaviittoja erilaisiin kysymyksiin tai risteyskohtiin; eli päätellä vastauksista mitä polkuja voisi kulkea omaa päämäärää kohti.

Heilurin viritys ja käyttö

1) Ihan ensimmäiseksi uuden heilurin voi puhdistaa, noin energeettisesti. Sen voi tehdä esimerkiksi täysikuun valossa yön yli ikkunalla lepuuttamalla tai salviasuitsukkeella savustamalla.

2) Seuraavaksi tutustutaan oman heilurin kanssa ja muodostetaan siihen yhteys harjoittelun kautta.

Aloita varmoilla kyllä ja ei -vastauksilla, jotta näet ja koet miten heiluri ne ilmaisee. “Kyllä” -vastaus voi olla esimerkiksi liike oikealta vasemmalle edestakaisin, “ei” alhaalta ylöspäin, ja “ehkä” tai “en osaa sanoa” pysähtynyt asento; kaava voi vaihdella heilurin luonteesta riippuen, eli eri ihmisillä. Jompaan kumpaan suuntaan pyörivällä liikkeellä on myös oma merkityksensä, esimerkiksi kehotus kulkea eteen- tai taaksepäin, taikka merkki kaaoksen yksinkertaistamisesta.

3) Kun yhteys on muodostettu, aletaan käyttää omaa heiluria. Mitä säännöllisemmin, sitä jouhevammin vastausten muodostuminen onnistuu. Heiluroinnin apuna voi käyttää myös heilurialustaa.

Heiluria riiputetaan esimerkiksi sormen päässä. Kun kysytään kysymys, pidetään käsi mahdollisimman vakaana ja katsotaan mitä ja miten heiluri liikkeellään vastaa. Myös paperille voi kirjoittaa erilaisia vaihtoehtoja tai symboleja, joista heiluri osoittaa tällä hetkellä todellisimman. Kysymykset kannattaa muotoilla riittävän selkeästi (joko ääneen tai mielessään), jotta heilurilta saa parhaimmat vastaukset. Huomioitavaa on, että heilurilla saattaa olla myös vinkeä huumorintaju.

Heilurointi voi olla hauska, yllätyksellinen ja inspiroiva harrastus, joka sopii kelle vain. Kiinnostus asiaa kohtaan on jo riittävä taipumus, loppu tapahtuu harjoituksen myötä. Heilurissa itsessään ei ole jonkin sortin maagisia voimia, vaan käytännössä kyse on välineestä, jonka kautta voi tuoda omaa intuitiota näkyvämmäksi silloin kun tarvitaan suoria vastauksia.

Teksti: Saaga Saarnisola
Julkaistu ensimmäiseksi Kolmas Silmä Puoti verkkokaupan uutiskirjeessä

Näytetään kaikki 18 tulosta

Näytetään kaikki 18 tulosta