Oman Polun Amuletti poronnahka kaulanauhassa + samettipussi

69,90  sis.alv

Amuletti omannäköiselle polulle.

Käsintehty kaulakoru polttokaiverruksilla, voimakivillä ja sarvella. Puisen riipuksen halkaisija 2,7 cm, kokonaispituus noin 6 cm. Siirrettävät puuhelmet. Kaulanauhan pituus noin 70 cm (säädettävissä noin +10 cm). Pakettiin kuuluu myös kivat lisukkeet.

Materiaalit: Puolijalokivet (ruusukvartsi, picasso jaspis, punainen jaspis, musta akaatti, amatsoniitti, unakiitti, keltainen jade), koivuvaneri, kotimainen kasviparkittu poronnahka, poronsarvi, helmet sertifioitua pyökkiä, lenkit ruostumatonta terästä

Varastossa

Kuvaus

Käsintehty Suomessa. Tekijä Saaga Saarnisola.

Amuletti on tehty ajatuksella, että se tukee käyttäjänsä omannäköistä polkua. Mukana on ripaus tekijän viiskytvuotista sisua, jonka tarkoitus on auttaa sisäisen voiman vaalimisessa niin avarissa kuin tiukoissakin käänteissä.

Lisukkeet: Korun kyydissä tulee ladattavana tiedostona amuletin vihkimisohje (nopea ja hauska seremonia, jonka voi halutessa tehdä) sekä musta vetonarullinen samettipussi. Jokainen amuletti on valmiiksi käytetty valkosalvian yrttisavussa, eli symbolisessa energiapuhdistuksessa.

Tämä voimakoru valmistetaan rakkaudella pienissä seitsemän kappaleen erissä, käyttäen materiaalina yhtä poronsarvea, joka on valittu juuri näitä riipuksia varten. Poronnahka ja sarvimateriaali on hankittu vastuullisilta toimittajilta Pohjois-Suomesta.

Symboliset merkitykset

Oman Polun Amuletti on ponteva, vapaa ja havainnoiva yhtäaikaa.

ᚼ Riimusymboli Strenght (vahvuus) on polttokaiverrettu sidosriimu, joka sisältää riimumerkit ᛘᛆ ᚴ ᚿ. Aakkosiksi käännettynä merkeistä tulee M-A-G-N, islanninkielinen sana, joka voidaan suomentaa vahvuudeksi, laajuudeksi ja intohimoksi / intensiteetiksi. Merkin symboliikka auttaa kohtaamaan mahdolliset haasteet joustavasti ja sitkeästi, niistä huit-hait lannistumatta.

Elementtien symbolit maa, ilma, tuli, vesi ja henki (spirit) on polttokaiverrettu kaulanauhan puuhelmiin. Luonnon elementit sekä maadoittavat että inspiroivat matkalaista. Välillä tarvitaan “tuuli hiuksissa” etenemistä, toisinaan uidaan virrassa ja joskus taas tarvitaan muistimerkki siitä, että jalkapohjat on aika asettaa maata vasten. Tulen väki polttaa tieltä sen mikä ei enää palvele ja spirit pitää kokonaisuuden hanskassa.

Luonnon puolijalokivet. Seitsemän voimakiven tarkoitus on ennen kaikkea edustaa polun eri värejä – erilaisia tiloja ja tarpeita, jotka kaikki kuuluvat asiaan. Kivet ovat ympyrän muodossa, jossa on myös tyhjää tilaa, joka sekin kuuluu esimerkiksi muutosten kiertokulkuun. Eri sävyjä voi ja saa olla niin hetkissä, päivissä ja vuosissa, kuten vuodenkierrossa luonnossa. Välillä ollaan hiljaa pitkällään ja välillä kukoistetaan kuin kevään ensimmäinen tulppaanikimppu, siten syntyy balanssi.

Poronsarven tehtävä on olla “kova luu” oman polun retkellä. Sarviaines on tosi kovaa, mutta silti poronsarvi on yksi maailman nopeimmin kasvavista luista. Se kulkee eteenpäin riippumatta siitä mitä matkan varrella tapahtuu. Poro muistuttaa myös nöyryydestä elämää kohtaan, olemassaolon hauraasta luonteesta. Poron symboliikka voi inspiroida ottamaan yhteyttä alitajuntaan, syvimpään omaan voimaan sekä luonnollisiin, vaistonvaraisiin oivalluksiin.

Tekijästä

Handmade by Saaga S.

Saaga Saarnisola on luonnonläheisesti työskentelevä yrittäjä, kirjoittaja, koruntekijä, poronsarvien sorvaaja, riimunkaivertaja, luontoyhteysopas, Luonnonpakana® brändin perustaja ja Kolmas Silmä Puodin pitäjä.

“Oman Polun Amuletti alkoi tehdä tuloaan jo pari-kolme vuotta ennen sen syntymistä. Minulla tuotekehitys etenee melko usein sillä tavalla, että esimerkiksi kaulakorun elementit ja materiaalit alkavat tulla ikään kuin tietona suoraan päähän pala kerrallaan. Vasta sitten ryhdyn hiomaan fyysistä kokonaisuutta, piirustuksia ei välissä yleensä tarvita. Välillä palapelin syntymiseen voi kulua pitkäkin aika, koska näitä ei pidä luoda suorittamalla, vaan kukin ilmentyy silloin kun oikea aika koittaa.” – Saaga S.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: