Nahkainen Journal Muistikirja Metatronin Kuutio (12×20 cm) Vuorikristalli puolijalokivellä + kartonkirasia

48,90  sis.alv

Sielukas muistikirja.

Journal / muistiinpanokirja, jonka kannessa Metatronin Kuutio symboli ja geometriset elementtien merkit. Suljentanyörissä Vuorikristalli puolijalokivi. Kolmeosaisessa sisällössä viivoitettuja sivua, blancoja sivuja sekä kaksi muovitasku lokerikkoa. Koko noin 12 x 20 cm. Pakattu kartonkiseen rasiaan.

Materiaalit: Kestävissä kansissa on sekä aitoa nahkaa, että keinonahkaa

Varastossa

Kuvaus

Tämä tuote on saapunut varastoomme samassa lähetyksessä suitsukkeiden kanssa ja tuotteen pakkauksessa saattaa olla vieno suitsukkeen tuoksu. Huomioithan tämän jos olet tuoksuyliherkkä.

Metatronin Kuutio

Metatronin Kuutio alkaa Fruit of Life symbolin muodolla ja yhdistää kaikki 13 ympyrää suorilla linjoilla. Metatronin Kuutiossa ovat kaikki 5 platonista muotoa, jotka symboloivat universumimme läpi kulkevia geometrisia kaavoja. Se on nimetty arkkienkeli Metatronin mukaan, joka valvoo luomisen energian virtausta ja tarjoaa yhteyden korkeampiin voimiin. Metatronin Kuutio symboloi tasapainoa ja tarjoaa visuaalisen keskipisteen esimerkiksi meditaatiolle. Sen uskotaan voivan korvata negatiiviset ajatukset positiivisilla.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: