Northern Viking Jewelry® Lautturi by Johan Thorolf kaulakoru teräs 3,5 cm

40,00  sis.alv

Tuonelan lautturi kaulakoru.

Northern Viking Jewelry -riipus tyylikkäällä Rolo Link-ketjulla. Pyöreässä riipuksessa Tuonelan lautturi, sileä taustapuoli, design by Johan Thorolf. Halkaisija 3,5 cm, paino 25 g. Ketjun pituus 60 cm, vahvuus 3 mm.

Materiaalit: Riipus ja ketju ruostumatonta 316L terästä

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): NVJRS082_60cm Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kaulakoru toimitetaan Northern Viking Jewelry -juuttipussissa. Mukana tulee myös pieni vihkonen jossa esitellään Northern Viking Jewelry® koruja ja korujen tarinoita.

Northern Viking Jewelry®

Unisex kaulakorut ja korvakorut kaikille pakanoille.

Northern Viking Jewelry® on tunnettu suomalainen korubrändi. Korusarja on aikoinaan saanut alkunsa rakkaudesta viikinkikulttuuriin ja Skandinavian historiaan. Lisäksi teema ulottuu suomalaisen kansanuskon perinteisiin.

"Keep The Pagan Flame Alive." - Northern Viking Jewelry -

Lautturi

Missä virta päättyy Pohjoiseen, ja ylisen taivaan valot sammuvat, haukkuu rakki raudan karvallinen lähestyvää lauttaa. Musta vesi heijastaa joutsenen, matkalaisten oppaan, ja kun lautturi kääntää havupuista matkasauvaansa, vainajat näkevät kuun valossa välkehtivän saaren, Tuonelan valtakunnan.

“Tämä on viimeinen ranta”, lautturi sanoo. “Täältä ette lähde.” Samalla salama valaisee maiseman. Rannalla seisoo hahmo koiraa silittäen. Lautturi riisuu hupun päästään ja huutaa: “Louhi! Tuonelan hallitsija! Minulla on sinulle tuomisia!”

Johan Thorolf

Nuori taiteilija Johan Thorolf kiinnostui riimuista ja skandinaavisesta historiasta vierailtuaan kuusivuotiaana Kööpenhaminassa viikinkimuseossa. Kahdeksanvuotiaana Johan hallitsi jo riimuaakkoset. Samoihin aikoihin hän kaiversi ensimmäiset riimukivensä Oriveden Mustaan liuskekiveen.

Riimukivien suunnittelun ja tekemisen ohella Johan Thorolf on perehtynyt erityisesti suomalaiseen henki- ja jumaltarustoon. Hän on suunnitellut Northern Viking Jewelry:lle mm. riimurenkaan joka toimii kaksipuolisena koruna, Ukonvasara -riipuksen sekä Lautturi -riipuksen.

Toimitus

Toimitusaika postiin 1-2 arkipäivää

Apuja ja palaute

Tahdotko kysyä jotain tai kertoa palautetta juuri tästä tuotteesta? Klikkaa viestillä 👇 tai pirauta puodinhaltialle 040-1644331 /Saaga S.

Lisätietoja tuotteiden symbolisista ominaisuuksista tai käytöstä löydät myös tuotekortin avainsanoista.

Lähetä viesti

Kiitos viestistä! Vastaamme mahdollisimman pian.