Northern Viking Jewelry® Lautturi by Johan Thorolf Kaulakoru terästä 3,5 cm + NVJ juuttipussi

39,90  sis.alv

Tuonelan lautturi kaulakoru.

Northern Viking Jewelry -riipus Rolo Link ketjulla. Pyöreässä riipuksessa Tuonelan lautturi, sileä taustapuoli. Halkaisija 3,5 cm, paino 25 g. Ketjun pituus 60 cm, vahvuus 3 mm. Design by Johan Thorolf. Koru toimitetaan Northern Viking Jewelry® juuttipussukassa.

Materiaalit: Riipus ja ketju ruostumatonta 316L terästä

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): NVJRS082_60cm Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Mukana vetonarullinen juuttipussi mustalla NVJ -painatuksella sekä pieni vihkonen jossa esitellään Northern Viking Jewelry® koruja ja korujen tarinoita.

Northern Viking Jewelry®

Unisex kaulakorut ja korvakorut kaikille kulkijoille.

Northern Viking Jewelry® on suomalainen korubrändi. Korusarja on aikoinaan saanut alkunsa rakkaudesta viikinkikulttuuriin ja Skandinavian historiaan. Lisäksi teema ulottuu suomalaisen kansanuskon perinteisiin.

"Keep The Pagan Flame Alive." - Northern Viking Jewelry -

Lautturi

Missä virta päättyy Pohjoiseen, ja ylisen taivaan valot sammuvat, haukkuu rakki raudan karvallinen lähestyvää lauttaa. Musta vesi heijastaa joutsenen, matkalaisten oppaan, ja kun lautturi kääntää havupuista matkasauvaansa, vainajat näkevät kuun valossa välkehtivän saaren, Tuonelan valtakunnan.

“Tämä on viimeinen ranta”, lautturi sanoo. “Täältä ette lähde.” Samalla salama valaisee maiseman. Rannalla seisoo hahmo koiraa silittäen. Lautturi riisuu hupun päästään ja huutaa: “Louhi! Tuonelan hallitsija! Minulla on sinulle tuomisia!”

Johan Thorolf

Nuori taiteilija Johan Thorolf kiinnostui riimuista ja skandinaavisesta historiasta vierailtuaan kuusivuotiaana Kööpenhaminassa viikinkimuseossa. Kahdeksanvuotiaana Johan hallitsi jo riimuaakkoset. Samoihin aikoihin hän kaiversi ensimmäiset riimukivensä Oriveden Mustaan liuskekiveen.

Riimukivien suunnittelun ja tekemisen ohella Johan Thorolf on perehtynyt erityisesti suomalaiseen henki- ja jumaltarustoon. Hän on suunnitellut Northern Viking Jewelry:lle mm. riimurenkaan joka toimii kaksipuolisena koruna, Ukonvasara -riipuksen sekä Lautturi -riipuksen.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: