Rannekoru Pähkinäpuu & Howliitti + puuvillapussukka

14,90  sis.alv

Hoitava rannekoru.

Käsintehty terapeuttinen* rannekoru, jossa luonnollista pähkinäpuuta (hazelwood) ja Howliitti puolijalokivet. Halkaisija 6 mm, sisämitta venyttämättä noin 16 cm. Mukana pellavanvärinen puuvillapussukka, jota voi käyttää rannekorun säilytykseen tai lahjapussina.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): hazlbr-hwl Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Valmistettu Ranskassa, tekijä Savonnerie de la Cigogne

Symboliset merkitykset

* Uskomuksien mukaan pähkinäpuu (hazelwood) vähentää liiallista happamuutta kehon ph:ssa, silloin kun puuta käytetään ihoa vasten. Sen sanotaan helpottavan monenlaisia vaivoja, kuten iho-ongelmat, migreeni, nivelkipu, ruoansulatushäiriöt ja hammaskipu.

Rannekorua ei tule kastella tai käyttää märkänä. Jos korua käytetään joka päivä, pähkinäpuu tummuu ihokosketuksen puolelta noin 3-6 kuukauden kuluessa, jonka jälkeen kannattaa harkita sen vaihtamista. Terapeuttiset korut tai vaihtoehtoiset hoitomuodot eivät korvaa lääketieteellistä hoitoa.

Kivet ja kristallit: Howliitti

Verkkomaisilla ohuilla juovilla kauniisti kuvioitunut Howliitti esiintyy luonnossa valkoisena tai luonnonvalkoisena, mutta sitä värjätään usein eri värisiksi Howliiteiksi.

Kivenä Howliitin uskotaan auttavan ilmaisemaan tunteita ja kommunikoimaan rauhallisesti sekä lievittävän huolta ja stressiä. Howliitti voi auttaa pääsemään eroon itsekkyydestä, vihantunteista ja rahvaanomaisuudesta, se kannustaa toimintaan ja virkistävien päämäärien tavoitteluun.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: