Spektroliitti

Spektroliitti on kotimainen silmiä hivelevän kaunis kivi, joka herättää luovuuden ja kauneuden kaipuun. Spektroliitti tunnetaan suojelevana ja yhtenä kivikunnan vahvimmista kivistä. Suomesta löytyvä muoto on värikylläisyydessään niin poikkeuksellinen, että nimitystä spektroliitti käytetään vain nimenomaan meiltä tavattavista huikaisevista lajeista. Spektroliitti on täydellinen kivi vahvistamaan omia unelmia ja visioiden sekä päämäärien ylläpitämistä.

Mystiikka: Inuiittien perimätieto kertoo, että spektroliitti putosi revontulen jäätyneestä tulesta. Se on tavallinen kivi, joka muuttuu erikoiseksi hohtaen mystistä valoa joka erottaa tavallisen maailman näkymättömästä valtakunnasta. Se on kaikin tavoin taikojen kivi, shamaanien ja parantajien kivi.

Energeettiset vaikutukset: Erinomainen kivi vahvistamaan intuitiota ja psyykkisiä kykyjä. Kiven uskotaan karkottavan pelot ja epävarmuuden ja vahvistavan uskoa itseen sekä universumiin. Spektroliitissä on läsnä voimakas luonnonenergia. (lähde: Aurakorut)

Näytetään kaikki 8 tulosta

Näytetään kaikki 8 tulosta