Kolmassilma.net uutiskirje Kolmas Silmä Puoti ideakirje

Puodin Ideakirje

Emme postaile somessa, joten seuraa meitä kirjeitse.

Tilaa sähköpostiin Kolmas Silmä Puodin uutiskirje. Puodin Ideakirjeissä saat tietoa tuotteiden symboliikasta, uutuuksista sekä inspiroivia ideoita tuotteiden käyttöön. Postia tulee enintään kerran kuukaudessa.

Lähetetään…
Kiitos uutiskirjeen tilauksesta! Jos olet uusi tilaaja, tervetuloviesti saapuu pian sähköpostiisi. Tarkista tarvittaessa myös roskapostikansio.

Lue lähetettyjä kirjeitä


Elämänpuu symboli merkitys Tree of life Yggdrasil Maailmanpuu Tiedonpuu Mytologia korut

8.5.2022 Symbolina Elämänpuu Tree of Life, Ilmainen Oman polun manifesti, Videomatka suomalaiseen mytologiaan ja karhu-uskoon, Saamelaisen maailmankuvan luonnonläheiset salaisuudet, Kelttiläinen puuhoroskooppi.

Viikinki korut Pakana kauppa Symbolikorut Mytologia korut Thor of Sweden Northern Viking Jewelry jälleenmyynti Kolmas Silmä Puoti

9.4.2022 Uutisia uusista viikinki koruista. Kolmas Silmä Puodille Thor of Sweden jälleenmyynti ensimmäisenä Suomessa sekä Northern Viking Jewelry® jälleenmyynti ensimmäisenä vain verkossa toimivana kauppana.

Feenix lintu nousee tuhkasta Feeniks lintu luonne Fenix lintu tarina symboliikka Feenix merkitys myytti mytologia

17.2.2022 Symbolina Feenix lintu. Oletko joskus ihmetellyt, mistä tuhkakasasta se Feeniks oikein ilmestyy? Lue lyhyt katsaus Feenix-linnun tarinaan ja uskomuksiin.

Kolmassilma.net - Kolmas Silmä Puoti

30.12.2021 Luonnonpakanan Puoti & Keidas on syntynyt. Kolmassilma.net sivusto on uudistunut ja Kolmas Silmä Puoti verkkokauppa on muuttanut saman katon alle. Tästä eteenpäin kauppa löytyy Holvin sijasta samasta osoitteesta kuin Kolmassilma.netin muukin sisältö.

Voimakivien käyttö Kivikauppa Kivet ja kristallit Parantavat kivet Energisoivat kivet Rumpuhiotut kivet Mikä on sinun voimakivesi

12.11.2021 Miten kiviä tai kristalleja käytetään voimakivenä ja kuinka valita sopiva kivi? Lue opastus voimakivien saloihin.

Heilurin käyttö Kristalliheiluri Pendulum heiluri Ennustaminen Heiluri ohje

20.9.2021 Miten ja miksi kysellä heilurilta, tai onko moiselta oraakkelilta ylipäätään mahdollista saada vastauksia? Tässä tiivistetty ohje heilureiden käyttöön.

Kolmas Silmä Puoti Laventeli tuotteet

Luonnollisempi hyttysmyrkky

3.7.2021 Kiusaako sinuakin hyttyset, sääsket tai mäkäräiset? Tiesitkö, että nuo lentävät perkeleet eivät tunnetusti tykkää laventelin tuoksusta?

Luonnonpakana Linnunkoti Linnunpönttö Kolmas Silmä Luonnonpakanan verkkokauppa

Luonnonpakana® Linnunkoti

17.6.2021 Linnunpöntön ripustusaika on aina, sillä linnut käyttävät pönttöjä pesimisen lisäksi lepäämiseen ja nukkumiseen, joten uusia pesäkoloja voi laittaa tarjolle mihin vuodenaikaan vain.