Lingam Voimakivet (3 kpl) 3 cm + painettu pussukka

11,90  sis.alv

Shiva Lingam onnenkivet.

Munanmuotoiset intialaiset pyhät luonnonkivet onnen, menestyksen tai potenssin tuojaksi. Luonnon muovaamien kivien koko noin 3 cm. Tuote sisältää kolme kiveä. Voimakivet toimitetaan luonnonvärisessä painetussa kangaspussissa.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): lingam-3pc Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kiven alkuperämaa: Intia

Luonnostaan ellipsin muotoisia Shiva Lingam kiviä kerätään vain kerran vuodessa pyhältä Narmada joelta. Kolmen Lingam kiven sanotaan edistävän kantajansa onnea ja menestystä.

Kivet ja kristallit: Lingam kivet

myös Shiva Lingam Stones

Ruskean ja harmaan sävyiset Lingam kivet ovat kryptokiteistä kvartsia. Legenda kertoo kivilajin muodostuneen, kun meteoriitti on pudonnut maahan useita miljoonia vuosia sitten. Narmada joen luonnollisen liikkeen uskotaan luovan kivien soikean munan muodon. Lingam kivien sanotaan olevan yksi korkeimmin värähtelevistä kivistä, siksi niillä energiapuhdistetaan myös pyhiä tiloja.

Kiven muoto edustaa sekä maskuliinista voimaa, että feminiinistä energiaa ja Lingamit ovatkin erityisiä hedelmällisyyden kiviä. Shiva Lingam kivi kuvastaa harmoniaa ja tasapainoa ja helpottaa vastakohtien, kuten maskuliinisen ja feminiinisen tai ruumiin ja sielun, yhdistymistä. Erinomainen kivi myös seksuaaliseen parantamiseen ja vapautumiseen. Tuhatvuotisen perinteen ja uskomusten mukaan nämä kivet voivat lisätä mieskestävyyttä jopa käsittämättömillä tavoilla, joten käytä niitä vastuullisesti.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: