Marjaana Kaakinen: Intiaaniopas E-kirja (pdf)

12,90  sis.alv

Viisaita viestejä nykypäivän haasteisiin.

Meedio Marjaana Kaakinen on kanavoinut intiaaniopastaan jo useiden vuosien ajan. Tässä e-kirjassa yhdistyvät Marjaanan juuri näitä viestejä varten ottamat taidekuvat sekä intiaanioppaan intuitiiviset neuvot monenlaisiin tilanteisiin.

“Ole rohkea oman henkisen tien kulkija, luota itseesi ja kuuntele sisintäsi – tee valinnat sydämellä!”

Tuotetunnus (SKU): 9789526926049 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Voit tallentaa e-kirjan haluamiisi laitteisiin joko mobiiliin tai tietokoneelle, et tarvitse erillistä e-kirjan lukusovellusta. Käytettävyys on optimoitu mobiililaitteille, erityisesti puhelimella selattavaksi.

Intiaaniopas – henkioppaan neuvoja tähän päivään

Kirjoittaja: Marjaana Kaakinen
Kustantaja: Kolmas Silmä Publications, 2021
ISBN 978-952-69260-4-9
E-kirja, 103 s.
Tiedostomuoto: pdf

Toimitus

Voit ladata tiedoston heti tilauksen jälkeen kassasivulta. Latauslinkit löytyvät myös Oma tili -sivuilta, jos teet tilauksen rekisteröityneenä käyttäjänä.

Lisätiedot

Opaskirjaa voi käyttää aina tarvittaessa johonkin erityiseen kysymykseen tai haasteeseen (kuten oraakkelikortteja), tai vaihtoehtoisesti ammentaa intiaanioppaan viisautta lukemalla koko teoksen kerralla.

“Tästä e-kirjasta löydät 47 puhuttelevaa viestiä, jotka olen kanavoinut Intiaanioppaaltani. Opastuksissa on voimakas energia, sillä ne on rakkaudella kanavoitu ja suunniteltu leijonaportin 2019 aikana auttamaan ja tukemaan sinua niin arjen keskellä kuin päätösten teossa. Muutama viesti on tullut vielä 12.12.2020 -portin aikana. Viestien lukumäärä 47 on 4 + 7 = 11, joka on mestariluku. Se symbolisoi henkistä heräämistä ja valaistumista. Opastuksien luontoaiheiset ja lumoukselliset valokuvat olen rakkaudella ottanut ja työstänyt juuri näihin viesteihin.” – Marjaana Kaakinen

Kirjoittajasta

Marjaana Kaakinen toimii hyvinvointineuvojana, meediona, energiahoitajana ja reinkarnaatioterapeuttina. Hän ohjaa mm. kirjoittamista ja maalaamista yhdessä henkimaailman kanssa.

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: