Saaga Saarnisola: Oman polun manifesti Huoneentaulu (pdf)

0,00  sis.alv

Sisäisen viisauden käyttöönottoon.

Oman Polun Manifesti ilmaiseksi ladattavana huoneentauluna. Tiedostomuoto pdf, 1 sivu. Tekstin on kirjoittanut Saaga Saarnisola.

Tuotetunnus (SKU): giftdc-opm Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

”Oman Polun Manifesti on moniulotteinen voimateksti, joka tahtoi tulla kirjoitetuksi kaikille itsenäisille kulkijoille, jotka tykkäävät yksinkertaistamisesta tai erilaisesta elämännäkemyksestä. Lataa, tulosta ja käytä hyväksesi.” – Saaga S.

Toimitus

Voit ladata tiedoston heti tilauksen jälkeen kassasivulta. Latauslinkit löytyvät myös Oma tili -sivuilta, jos teet tilauksen rekisteröityneenä käyttäjänä.

Oman Polun Manifesti

Omalla polulla oleminen – on olla elämää elämässä. Ei etsimässä, tavoittamassa tai joksikin tulemassa. Olla valintoja tekemässä, kokemuksia kokemassa, havaintoja tuntemassa.

Omalla polulla oleminen on olla kompastumassa, innostumassa, luomassa ja rakastamassa. Olla raakana ja sekoitettuna. Nauramassa ja itkemässä, tuntemassa valot, varjot ja verhot.

Omalla polulla oleminen on vaatimuksetta löytämistä, irti laskemista, sopukan rakentamista, pienten ihmeiden näkemistä. Kohtaamista ja ohi kulkemista, sanoitta sanomista, jakamatta kertomista.

Omalla polulla oleminen on olla sisäisessä viisaassa, isossa kuvassa vapaissa raameissa, omanlaisen taikapadan kauhassa. Kuulumassa lintujen laulussa, havupuiden kuiskeessa, villin virran solinassa.

Omalla polulla ei olla tietämässä, todistamassa tai tottelemassa, ei miellyttämässä tahi sormella osoittamassa. Omalla polulla oleminen on olla elämässä olemassa – polulla koskemattomalla.

——-

Kirjoittanut Saaga Saarnisola

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: