Northern Viking Jewelry® Elämänpuu Korvakorut hopeaa 1,3 cm (nappi) + NVJ juuttipussi

29,90  sis.alv

Elämänpuu korvakorut.

Hopeisissa korvakoruissa Tree of Life symboli. Nappikorvisten halkaisija 1,3 cm. Korvakorut toimitetaan Northern Viking Jewelry® juuttipussukassa.

Materiaalit: Hopea (925 Sterling)

Varastossa

Kuvaus

Elämänpuu tarkoittaa skandinaavisessa mytologiassa Yggdrasil maailmanpuuta, joka kannattelee koko maailmankaikkeutta.

Mukana läpinäkyvä korurasia, vetonarullinen juuttipussi mustalla NVJ -painatuksella sekä pieni vihkonen jossa esitellään Northern Viking Jewelry® koruja ja korujen tarinoita.

Northern Viking Jewelry®

Unisex kaulakorut ja korvakorut kaikille kulkijoille.

Northern Viking Jewelry® on suomalainen korubrändi. Korusarja on aikoinaan saanut alkunsa rakkaudesta viikinkikulttuuriin ja Skandinavian historiaan. Lisäksi teema ulottuu suomalaisen kansanuskon perinteisiin.

"Keep The Pagan Flame Alive." - Northern Viking Jewelry -

Tree Of Life

On pitojen aika, ja metsästyshaukat saavat lepuuttaa siipiään. Salin pitkä pöytä notkuu herkkuja: villisikaa, hedelmiä, olutta ja parhainta viiniä. Koirat kyttäävät pöydän alla makupaloja. Soitto soi, ilveilijät tekevät temppujaan. Taisteluretki on ollut suotuisa ja soturiyhteisön kuningas on mielissään. Hän kaivaa taskustaan isältään saaman korun, joka on kulkenut suvussa vuosia.

Sitten hän ottaa kypärän päästään, hörppää aimo kumauksen oluestaan ja nousee pitääkseen puheen uskolliselle henkivartijalleen: “Ystävät, soturijoukkoni! Kuten tiedätte, olen paljosta velkaa henkivartijalleni! Tämä koru – kuningas nostaa korun ilmaan näyttääksen sen kaikille – tämä koru kertoo Yggdrasilista."

"Yggdrasilista, jossa soturijumalamme Odin roikkui yhdeksän päivää ja yhdeksän yötä saadakseen haltuunsa riimujen viisauden. Minä annan sen lahjaksi hengestäni ystävälleni. Olkoon sinulla hallussasi parhaan riimuntekijän viisaus tässä maailmassa ja tulevassa paratiisissa Valhallassa, jossa käymme taistoon Odinin rinnalla!”

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: