Viisauden Kantaja kortit + opaskirja (Niina-Matilda Kuusisto)

32,90  sis.alv

Suomenkieliset oraakkelikortit.

Viisauden kantaja -korteista avautuvat mm. Mysteerit, Kannustus, Luovan energian suuntaaminen ja Aurinko. Pahvipakkauksessa on 36 Viisauden kantaja korttien pakka ja jokaisen kortin sanoman sisältävä vihkonen.

Toisinaan yritämme työntää oman viisautemme taka-alalle, jotta olisi helpompaa olla ihmisenä ihmisten joukossa. Hellä muistutus sielusi viisaudesta on paikallaan varsinkin silloin, kun elämä tuntuu ottaneen ne ohjat, jotka itseasiassa lepäävät sylissäsi viisaita ajatuksiasi odotellen.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 6430036281212 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

ISBN: 6430036281212

Niina-Matilda Kuusisto on suomalainen taidemaalari, näkijä ja kirjailija.

“Taiteilen öljyvärimaalein naivistisia maalauksia, joiden mytologisuus on ilmeistä. Osa maalauksistani ottaa katsojan sisäänsä, toiset tarjoavat tunnelman tai avaavat sisäisen maailman. Sanat ja maalaukseni kulkevat käsikkäin vuosittaisissa Kalenterikirjoissa ja Voimakorteissa.

Taiteellani tähtään puhtaaseen ilmaisuun, jonka perimmäinen tarkoitus ei ole niinkään itse taiteen luominen vaan sen kokijan sielun ylevöittäminen kohtaan, jossa hän voi kohdata sisäisen ihmisensä. Kauneuden keskellä on luonnollista kokea ihmeitä.” – Niina- Matilda, Vesipeili

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: