Amuletti Susi (4 cm) terästä pitkällä rosteriketjulla + nyöri ja samettipussukka

36,90  sis.alv

Voimaeläin kaulakoru.

Jämäkkä 2-IN-1 amuletti Susi riipuksella, koko noin 3 x 4 cm. Kaulaketju 70 cm. Mukana tulee metrin pätkä mustaa nyöriä sekä musta samettipussukka. Korun paino noin 45 grammaa.

Materiaalit: Riipus ja ketju ruostumatonta terästä, nauha vahattua puuvillanyöriä

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): pendnt-wlf-3 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Made in Germany.

Susi voimaeläimenä

Voimaeläimenä Susi voi tuoda uusia tuulia räjähtävällä tavalla. Susi on sitkeä, omalle heimolleen lempeä peto, joka pystyy venymään äärimmäisiin suorituksiin muiden puheista huolimatta. Eläimistä susi on kaikkein lähinnä ihmisen käyttämää hierarkiaa. Vaikka susi on laumaeläin, siihen liitetään myös yksinäisyys. Susi meissä ihmisissä voi osiltaan olla yksinäisyyden kaipuuta, joka sekin luonnollisesti vaatii sitkeyttä ja kestävyyttä.

Suden elementti on Tuuli ja voima Opettaja. Susi-ihmiset ovat polkujen etsijöitä. He etsivät uusia ideoita, tietoja ja taitoja, jotka he voivat myöhemmin opettaa omalle ryhmälleen. Uuden opettajan tie ei ole helppokulkuinen, josta voi kertoa jo se miten sudelle on luotu käsittämättömän huono maine syyllisenä vähän kaikkeen. Kun suden voima herää sisälläsi, mikään ei ole enää entisellään. Omaksut paljon uutta elämän mysteeristä ja saatat myös kiinnostua kuun rytmeistä.

Lähteet: Markku Backman: Voimaeläimet - syvä yhteys, Whizhealer 2019

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: