Geometriset Elementtikivet Vuorikristalli (7 kpl) + Kristalliverkko 15 cm Metatron + Musta samettipussi

59,90  sis.alv

Platonin kappaleet alustalla.

Puolijalokivi setti tietoisiin ja filosofisiin asetelmiin. Geometriset muodot Vuorikristalli puolijalokiveä, koot noin 1,5 – 2 cm. Pyöreässä vanerialustassa Metatron symboli, kristalliverkon halkaisija 15 cm. Mukana musta vetonyörillinen samettipussi kivien säilytykseen.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): platnc-cqz Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Mukana tulee elementtikivien symboliset merkitykset englanniksi (A4, ladattava pdf).

“Kreikkalainen filosofi Platon väitti dialogissaan Timaios klassisten alkuaineiden rakentuvan säännöllisistä monitahokkaista, ja niitä kutsutaan sen vuoksi hänen mukaansa Platonin kappaleiksi. Platon yhdisti jokaiseen klassiseen alkuaineeseen – maahan, ilmaan, tuleen ja veteen – säännöllisen monikulmion, niin että maata vastasi kuutio, ilmaa oktaedri, vettä ikosaedri ja tulta tetraedri.” – Tekniikan Maailma

7 unique geometric shapes include :
1. Tetrahedron (4 triangular faces – representing the Fire Element),
2. Cube or Hexahedron (6 square faces – representing the Earth Element),
3. Octahedron (8 triangular faces – representing the Air Element),
4. Icosahedron (20 triangular faces – representing the Water Element), and
5. Dodecahedron (12 pentagonal faces -representing the Ether/Aether or Universe Element).
6. Merkaba (Tetrahedron – intersection of 2 – 3-sided pyramids)
7. Sphere

Metatronin Kuutio

Metatronin Kuutio alkaa Fruit of Life symbolin muodolla ja yhdistää kaikki 13 ympyrää suorilla linjoilla. Metatronin Kuutiossa ovat kaikki 5 platonista muotoa, jotka symboloivat universumimme läpi kulkevia geometrisia kaavoja. Se on nimetty arkkienkeli Metatronin mukaan, joka valvoo luomisen energian virtausta ja tarjoaa yhteyden korkeampiin voimiin. Metatronin Kuutio symboloi tasapainoa ja tarjoaa visuaalisen keskipisteen esimerkiksi meditaatiolle. Sen uskotaan voivan korvata negatiiviset ajatukset positiivisilla.

Kivet ja kristallit: Vuorikristalli

myös Vuorikide, Kvartsikristalli ja Kirkas kvartsi

Vuorikristallista sanotaan, että sitä voi käyttää tukena monenlaisten ongelmien ratkaisemisessa eräänlaisena yleiskivenä, koska vuorikide kanavoi kaikenlaista energiaa. Vuorikristalli on hyvän olon kivi, joka voi auttaa parantamaan elämänlaatua, lisäämään onnentunnetta ja karkottamaan kielteisyyttä. Sen uskotaan helpottavan jopa elämänhalun palauttamista jos merkityksellisyys on joutunut hukkaan.

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: