Orthoceras Fossiili kaulakoru (5-7 cm) pitkä rosteriketju + samettipussi

29,90  sis.alv

Erilainen kivikoru.

Riipuksessa kivettynyt ja hiottu Orthoceras fossiili. Kiven pituus vaihtelee hieman, koko noin 5-7 cm. Kestävä ketju ruostumatonta terästä, leveys 2 mm ja pituus 70 cm. Kaulakorun mukana tulee musta samettipussi, jota voi käyttää säilytykseen tai lahjapussina.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): orthoc-pnd Osastot: ,

Kuvaus

Tahdotko tämän korun kaulaketjun jollain muulla pituudella? Ilmoita kassalla tilauksen lisätiedoissa minkä pituisen ketjun tahdot (50-70 cm väliltä) ja teemme sen kaulakoruusi ilman lisäkuluja.

Orthoceras Fossiilit

“Orthoceras on paleotsooisella kaudella 500–250 miljoonaa vuotta sitten elänyt, sukupuuttoon kuollut, helmiveneisiin luettu nilviäissuku. Orthoceras saalisti muun muassa trilobiittejä kymmenellä lonkerollaan. Nykyisin elävistä eläimistä oikosarville läheisintä sukua on Nautilus-helmivene.

Orthoceras oli oikosarvi, jolla oli suora kalkkikuori. Kuori koostui kaasutäytteisistä erillisistä kammioista. Kuoren peräpäässä oli paksumpi kerros kalkkia. Kaasutäytteinen kuori nosti oikosarvea ylöspäin ja kalkki tasapainotti kuoren asentoa ja näin helpotti liikkumista. Termi oikosarvi viittaa kuoren muotoon; oikosarvia on muissakin fossiilisissa helmiveneryhmissä Orthoceras-suvun lisäksi.

Orthoceras-fossiilit ovat kapeita, pitkänomaisia kuoria. Ne ovat hyvin yleisiä, niitä löytyy kaikista merellisistä kerrostumista, varsinkin kalkkikivestä. Orthoceras esiintyi myös muinaisessa ordovikikauden Itämeressä.” – Wikipedia

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Tahdotko kysyä jotain tai kertoa palautetta juuri tästä tuotteesta? Klikkaa sähköpostia 👇 tai lähetä WhatsApp viestiä.

Lähetä viesti

Kiitos viestistä! Vastaamme mahdollisimman pian (arkipäivisin).