Seinäkangas Valhalla Vegvisir 70×95 cm + seinätarrat

24,90  sis.alv

Viikinki seinävaate.

Kauniisti laskeutuva ohut seinäkangas seinälle tai pienen ikkunan verhoksi. Miksei myös liinaksi. Mustalla pohjalla Valhalla teksti ja Vegvisir symboli. Päärmätyn kankaan leveys 70 cm, korkeus 95 cm.

Materiaali: 100% polyester

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): walart-vhl Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Kiinnitys: Pikaiseen seinäkiinnitykseen mukana tulee 10 kpl kaksipuolisia seinätarroja. Voit kiinnittää tai ripustaa seinäkankaan myös muilla tavoilla, esimerkiksi nipsuilla tai nastoilla.

Pesuohje: Käsinpesu tai varovainen konepesu, silitys nurjalta alhaisella lämpötilalla.

Symboliset merkitykset

Viikinkiaikaisen riimukompassin Vegvisirin kantaja on aina löytänyt perille matkan haasteista huolimatta, myös silloin kun ei tiedä edes määränpäätä.

Valhalla (muinaisnorjaksi Valhöl “kaatuneiden soturien sali”) on sankarivainajien asuinsija skandinaavisessa mytologiassa. Se on jumala Odinin sali, jossa urhoollisesti kuolleet soturit ja muut Odinin suosikit nauttivat syömingeistä ja juomingeista. Odin valitsi ensin puolet sotureista, kun taas toinen puolikas kuului erään myyttiversion mukaan Freyalle. Valhallan sotureita kutsuttiin nimellä einherjar. He taistelivat keskenään päivittäin mutta heräsivät joka ilta uudestaan eloon jatkaakseen syöminkejä ja taisteluita. – Wikipedia

Toimitus

Toimitamme tilauksesi postiin 1-2 arkipäivän sisällä

Apuja ja palaute

Lähetä kysymys tästä tuotteesta: